Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // | 98803 |
10.4.2013 13:26:33
Ja uz Ti na Dame vzkaz psala, snad dosel...
Chjo, jdu nakrmit ditko a musim na pracak :-/ |
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // | 98803 |
10.4.2013 13:21:46
Ahoj holky,
Venuse, to je parada, ze Ti zacina byt trochu lip!! Ja teda musim rict, ze mi taky nebyva uz tak spatne, jako ze zacatku. Vzdycky mam par dni obdobi klidu a pak mi je zase par dni hur. Momentalne mam problem, zprotivil se mi jablecny dzus, z niceho nic :-D Tak nejak nemam co pit :-D Ale taky uz obcas dostanu na neco chut jen teda sladke to moc neni A kafe bohuzel jeste nesnesu, mam vysledovane, ze po nem mi je hodne zle. Ale to jeste asi chvili potrva, jsme teprve 9tt. Jinak holky koukam, ze tady hodne z vas ma maly byt... My mame 3+1, ale kdyby bylo potreba, mame moznost udelat loznici na pude - ale to by bylo jen na vyspani, nevesly by tam skrine, nic. Taky je tam celkem tma a postavit se da jen uprostred, takze vazne jen na vyspani. Akorat by jsme nemeli kam dat ty nase kramy :-D Pippi, se znamou jsi me pobavila, jako ono se to klidne muze stat, ze se s tchanovcema taky pak bavit nebudu. maji obcas silene napady a obavam se, ze tchan se nam pak bude pokouset ridit zivot. nicmene ja se nedam, ale pritel je bohuzel tatinkem velmi ovlivnitelny. co rekne tatinek, to plati :-/ No, ale uvidime A obleceni nakupuju hodne na Aukru. A spousty jsem dostala i od sousedky, to byly sice uz kousky opravdu jen na zahradu, ale jelikoz se to me male prasatko vsude jen vali, tak takove veci uzijeme prave nejvic :-D I na Aukru jsem parkrat koupila veci na donoseni, aspon mi to pak neni lito, kdyz vsechno znici a roztrha ove veci nekupuju temer vubec, na to mame tchyni, ta malou oblika pravidelne, jelikoz pry doma uz vsechno ma, nakupuje misto hracek hadry - pro me dobry A se znamou je to parada, ze tam mas nekoho se stejne starymi detmi, to to bude vsechno hned veselejsi Venuse, uz se kulatis, joo? Ja teda uz od zacatku :-/ na konci 7tt jsem mela pres bricho o 10 cm vic a vytahla tehukalhoty, takze ja uz tehotenstvi neskryju. jeste ze se nosi jeste zimni bundy, pritelova babicka (co bydli s nama) to jeste nevi. Jenze je to tezsi a tezsi, kdyz uz tu bundu ani nezapnu :-D Ja teda hubena nejsem zdaleka, stale bojuju s nadvahou, ale i tak je na me tehotenstvi poznat hned. Ted, kdyz sedim vyvalena na zidli mam misti bricha kopacak :-DDD |
piskaa | 105164 |
10.4.2013 13:07:13
ahojda holky, dlouho jsem tu nebyla..koukam, ze resite prostory...my mame taky maly pokojicek a taky jsme ho zarizovali rovnou pro dve deti... a sehnala jsem super patrovku se tremi postelemi a ta spodni je vysouvaci, takze to nezabere tolik mista...je to s matracema..vyslo to i dohromady dost levne a jsme spokojeni, dcera tam spala na velke posteli uz pred druhym rokem a je tam stastna, i kdyz ted zacala v noci chodit k nam:))) kdyby jste chteli odkaz, poslu vam to,paaaa
|
Vendoušek | 56009 |
10.4.2013 13:00:20
klikni na tu naší diskuzi a pak na ten odkaz:
"Nemáte právo pročítat diskusi. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů." ... a já tě přidám mezi členy |
Moncaka | 56657 |
10.4.2013 12:03:30
Tak jsem se registrovala na Dámě, ale teda nevím, chvilku bude trvat než si zvyknu. Mám trochu jiný nick.
|
Vendoušek | 56009 |
10.4.2013 11:52:02
zdravím všechny
njn, bude to fakt zajímavé 5 lidí v 2+1.... naštěstí jsou místnosti velké kolem 25m2, tak to možná zkusíme nějak přepažit co dělají bříška? rostou vám? já se docela dost kulatím, asi o něco víc, než v prvních dvou těhu založila jsem tedy pro nás tu diskuzi na Dámě, tak kdo si to tam bude chtít omrknout, případně se tam už přihlásit, směle do toho.... já bych se vás tam chtěla zeptat na něco, co nechci rozebírat tady http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=25147 |
Moncaka | 56657 |
10.4.2013 11:19:11
Venuše, tak to teda budete mít zajímavé - 5 lidí do 2+1.
Pippi, to asi bydlíte taky v paneláku. My tu máme jeden pokoj dokonce jen 9m2. Taky budu časem řešit jak nacpat hodně postelí, stolů a skříní do jednoho pokoje (3 do 12 m2), aby to nevypadalo jako ubytovna. Teď to pár let ještě nebude potřeba, bo malé děti s náma nejspíš budou spát v naší posteli, ale ty skříně nejspíš musím pořešit, protože další člen rodiny nemá kam si dát oblečení. |
Pippi | 108434 |
9.4.2013 22:20:39
Venuše, tak budete na návštěvu chodit vy My máme 3plus1 a dětský pokoj ještě nemáme. Zatím jsme ho nepotřebovali a teď ho chci zařídit rovnou pro dvě děti. Problém je, že pokoje máme malé (asi 12m) a nemám ani představu, jak to zařídit. Ideální by tam byly palandy, ale myslím, že na to Alex ještě bude malý. No a o to zajímavější to bude, jestli budeme mít teď holčičku. Není mezi vámi některá, která má cit a vkus pro zařizování? Potřebovala bych radu
|
Pippi | 108434 |
9.4.2013 22:13:11
Moncaka: aha, to mě nenapadlo s tou tabulkou, to by pak dávalo smysl. Já myslím, že ty tvoje pocity jsou úplně normální, neboj.
Venuše, právě jsem taky ten screening zkoumala a v každém centru to dělají jinak. Asi to bude jak píše Moncaka. Lenca: zní to hnusně, ale matka tchána s vámi taky nebude věčně. Snad to bude s tchánovcema v pohodě. Já mám kamarádku, která si s manželem opravila u tchánovců patro a dnes se spolu už ani nezdraví. A to mají dvě děti. Tím tě ale nechci děsit, ty je znáš líp. Ten tvůj porod to teda taky bylo něco! A kde nakupuješ dětské hadříky? Já většinou kupuju použité, ale tady je to jednoduché, my máme ve městě čtyři dětské bazárky a dvakrát ročně je v mateřském centru burza. A mám doma fakt pěkné kousky za pár korun, kupuju jen oblečení, co vypadá jako nové. O tom jablečném džusu jsem psala já a už ho taky piju Lenushko, děláš dobře, že k tchýni nejdeš, když nemusíš. Já mám svoje tchánovce ráda, ale bydlet bych s nimi určitě nechtěla, myslím, že to nedělá dobrotu. Holky, dnes jsem zjistila, že jedna známá tady z města čeká druhé dítě o dva týdny dřív než já a taky má stejně staré první dítě. Tak se z toho raduju, že tady budu mít někoho na sdílení stejných problémů |
Vendoušek | 56009 |
9.4.2013 13:20:05
ahoj holky,
tak jsem se pokusila vše dočíst, a že toho nebylo málo jinak mně začíná být trochu líp, takže už si občas dám i něco sladkého a třeba slabé kafíčko a jsem hrozně rozežraná teď už jen aby bylo trochu lepší počasí a budu spokojená my máme byt 2+1, tak jsem zvědavá, jak se sem potom poskládáme, 2 prcci budou mít svůj dětský pokojík, my budeme muset mít ložnici/pracovnu zároveň s miminkem a pak už máme jen kuchyň, takže nějaké návštěvy tady u nás, to ani nebude realizovatelné |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.