| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 380  [Dalších 310 >>]
Pippi 108434
10.4.2013 17:58:04
Já na ten screening musím do Prahy a bez manžela, protože ten dneska byl na operaci s kolenem. Jsem ráda, že aspoň s sebou nemusím brát staršího synka. A na krev jdu asi ve 12, to teda nalačno určitě nebudu. tak když si dám suchý rohlík, tak to snad vadit nebude.
Pippi 108434
10.4.2013 17:56:24
Lenco, do Vrchlabí to mám cca 114km. Jeli jsme tam i poprvé, asi 2 hodiny cesty, ale to bylo v lednu a ještě jsme se cestou stavili na benzínce na kafe, já žádné kontrakce neměla a cítila jsem se skvěle, těšila jsem se. Takže cestu máme podobnou jako vy. nechce se mi věřit, že by to podruhé byla taková rychlovka, že bychom to nestihli, ale pro případ nouze nejvyšší máme zmapované porodnice po cestě.
a upřímně,pokud bych měla takový porod jako tvoje známá, tak ráda porodím kdekoliv ~t~ Já v reálu neznám ani jednu ženskou, která by to do porodnice nestihla, vím, že se to stává, ale mnohem víc budě těch, co mají porod několikahodinový
Lenca_85 + Elinka 3/10 + // 98803
10.4.2013 17:51:59
Jo a na tu krev mi doktor rikal na lacno. jen teda taky netusim, jak preziju cestu do Trince bez jidla a bez toho, abych do sebe po ranu nalila neco sladkeho. Pritel si bude muset vzit volno a zajet se mnou, tohle si teda netroufnu~a~
10.4.2013 17:49:46
Pippi, ja rodila sice jen jednou, ale myslim, ze i druhy porod bude hodne individualni. Zalezi taky hodne na tom, jak je miminko pripravene. Me odtekla voda 3 dny pred terminem (ale ja byla a dodnes jsem presvedcena, ze jsem mela mit termin o tyden pozdeji, tzn. o 10 dni a to mi potvrdili i na velkem UTZ, jen muj doktor to proste nebral v potaz). Takze mala byla jeste hodne vysoko a proto to dlouho trvalo. Kdyby se to stalo stejne ted u druheho, rozhodne nepocitam s rychlym porodem. Jenze to taky muze byt uplne jinak, ze :-) Jak dlouho to mas do Vrchlabi? ja mam v planu rodit zase v Trinci. Taky doufam, ze to stihnu, je to hodina cesty + nez dorazi pritel z prace, nez udame ditko... Takze uz jsme na cca 3 hodinach :-)
mimochodem, znama z nasich Breznatek porodila podruhe behem 2 hodin a to ji prosim bylo jen trochu zle, litala na zachod, cistila se, pak najednou dostala silene bolesti, vzbudila manzela, ten zavolal zachranku, ze uz nedojedou a porodila minutu po prijezdu zachranky ~t~
Pippi 108434
10.4.2013 17:16:56
jé, to je sranda, že píšete o rostoucích bříškách, já jsem zrovna chtěla napsat, že už mi taky roste. Na pohled by to teda nikdo nepoznal, ale já to cítím, když si sáhnu na břicho. Hrozně se těším, já v prvním těhotenství neměla do sedmého měsíce vůbec žádné bříško a pak až do devátého měsíce malé, tak se těším, že tentokrát si to víc užiju.

Holky, chtěla jsem se zeptat vás, co už jste rodily dvakrát nebo víckrát - jak moc byl druhý porod rychlejší? Kamarádky mě straší, že nestihnu dojet do Vrchlabí,protože to prý podruhé je rychlovka, ale mně se tomu nechce věřit.

Piskoo, prosím pošli mi odkaz na tu postel, děkuji.

Jo, my bydlíme v paneláku, obývák s kuchyní máme velký, ale pokoje jsou malé, asi těch 12m, jeden je do čtverce a druhý do obdélníku. Kdyby to bylo časem nutné, tak můžeme z kuchyně udělat ložnici a do obýváku dát kuchyňský kout, ale to bych řešila až tak za 10 let.

Zítra jdu na krev na screening, nevíte jestli se musí jít nalačno? Já to nalačno určitě nezvládnu, když se vůbec nenajím, tak je mi fakt blbě.
10.4.2013 16:31:37
Tak jsem to zkusila poslat znovu na Venuše+3 a vypada to, ze tentokrat by to melo dojit Tobe...
10.4.2013 16:29:11
Venuse, jaky tam mas presne nick? Kdyz jsem dala odeslat vzkaz, objevilo se mi tam pouze Venuše (jako nick). nicmene nahore je, ze diskuzi zalozila Venuše+3. tak jestli neni chyba tam a neni potreba prepsat ten nick?
Vendoušek 56009
10.4.2013 16:21:23
holky, tak nevím, jestli je někde chyba u nich, ale zatím mi žádný vzkaz nepřišel ~d~

zkuste to prosím ještě znovu
Moncaka 56657
10.4.2013 14:30:37
Blbě je mi zatím skoro pořád, dopoledne nejsem schopna nic jíst , jen pít ředěné juice. Odpoledne se najím, jinak jím celkem vše, když mi není blbě.
Moncaka 56657
10.4.2013 14:28:48
Vzkaz jsem psala, tak snad došel. ~t~

Já mám břicho sice větší, ale zatím to poznat naštěstí není. Do kalhot se zatím vejdu, většinou jsou mi volnější přes břicho, já mám spíš problémy s větším zadkem.

Já do pokojíčku uvažovala dát dolů něco jako 1,5 postel - tam se 2 vyspí a nahoru palandu. Teď tam máme palandu do L, zatím to stačí, Eli s námi spí v ložnici, ale asi jí pomalu začnu přesouvat do pokojíku, ale asi bude potřeba koupit zábranu, aby nepadala dolů. Jen se mi zatím nechce investovat do nové postele, když ta starší je funkční. Ale chci vymyslet a nechat udělat přes jednu stěnu skříně až do stropu a chtěla jsem pod oknem dlouhé prkno jako psací stůl, jen nevím jak to napojit k těm skříním.
Co si ale chci je pořídit sušičku prádla na příští zimu, fakt už mě to žehlení nebaví. Navíc sušička zabere míň místa než sušák rozložený celou zimu v předsíni. Ale chybí nám zásuvka, tak to bude potřeba nějak pořešit. Ale hlavní problém je vyřešen, zdá se, že manžela jsem ukecala, snad si to nerozmyslí.

Oblečení kupuji na MMB, něco ušiji (co nejde moc koupit) a něco kupuje moje mamka po sekáčích (u nás moc není výběr). Tchýni jsem od kupování oblečení ukecala, nemá dobrý vkus, takže se to nosit nedalo, nebo to případně bylo debilně ušité, nebo to šíleně pouštělo barvy.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 380  [Dalších 310 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.