Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kudátko+3 | 26452 |
30.3.2018 17:09:38
teď jsem dala dva dny Sudocream a musím říct, že se to dosti zlepšilo.
Jinak já už po očistkách, hurá. Přestala jsem si i píchat Clexane, po tak dlouhé době - beru to jako obrovskou výhru, že jsme to s malou ve zdraví dokázali. Hlavně, ať je to dobré i nadále. Bylo to náročné období, ale krásný dáreček. Dneska ji pobolívá bříško, chtěla jsem udělat perníčky, ale skončilo to u těsta a teď sice chvilku usla, ale došly mi síly a chuť, tak snad zítra. |
siikorka | 128051 |
30.3.2018 13:24:11
teda roveklo, jsi fakt dobra, jak to zvladas. dobre, ze mas tu tchyni, rozhodne potrebujes nekoho, kdo se postara o Tebe, aby Ty ses mohla poradne postarat o ty Tvoje bobisky. u nas se taky manzel stara o me (zatim jeste porad vari) a ja se staram o malou a to nemam dvojcata a jizvu.
vcera pri vazeni byla vaha poprve nad porodni vahou, takze mala pribira... dneska se nam poprve podarilo hovinko do umyvadla (u synecka jsem tehdy zkousela bezplinkovku, tak malou vzdycky kdyz je rozbalena pred umytim na chvili zkousim podrzet nad umyvadlem a parkrat uz se vycurala). dneska je krasne, tak urcite pomazem ven, ikdyz dneska to zkusim v satku - tam mi prijde schovanejsi a vim, ze je ji teplo. ja mazu olejem v weledy - ja jsem olejova, vim, ze nekteri tvrdi, ze olej ucpava pory. me zase prijde zbytecne platit za vodu a emulgatory v kremech ale hlavne mam s olejema nejlepsi zkusenosti. ale kdyz uz jsou opruzeny, tak musi krem na opruzeniny, to je jasny. |
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
30.3.2018 11:31:18
Ahoj všichni :)
konečně jsem trochu dočetla, vůbec nestíhám, holky jedno dítě, žádný dítě. Te´d mám chvilku, manžel je s holkama venku a já se chystám aspoň doma poklidit. Doma je to opravdu mazec, v noci už po měsíci nevstávám 6 x ale pomalu 4 x což je super. První spaní už holky pomalu protahují na 5 až 6 hodin. Jinak já jsem byla tak vyčerpaná až musela dorazit tchyně. Super pomoc, taky občas spí u nás tak mi pomáhá v noci, vaří, chová,... bez ní bych se nedostala ani k doktorům (jedno dítě hlídá venku když jsem s druhým u doktora). Většinou pak vstávám jen 2 x protože jedno dítko kojím, druhé přikrmuju :). Jsem dostala i horečku, jsem pak zjistila že jsem skoro celý den nic nejedla, málo pila ... prostě jen kojím, přikrmuju, přebaluju, navíc Anička z ječení dostala chrapot a rada doktora na ORL nenechte ji řvát... no když má prdíky tak prostě řve ... ale je to čím dál lepší, už se s tím líp a líp umí poprat. Zabírá taky sab simplex a od 1 měsíce prý jsou super probiotika. My byly na kontrole sluchu, vše OK, za týden nás čekají kyčle. Já mám konečně vyndané stehy po císaři, ještě min týden jsem skončila v noci na pohotovosti protože mi bylo špatně a praskla mi zase jizva. Naštěstí mi to jen vyčistili, zkontrolovali a prý se to uzavírá. Jani držím palečky ať vše proběhne co nejrychlejc a jste brzo doma! Opruzeniny - Emička byla taky trochu opruzená asi jeden den když jsme dorazily z porodnice a doktorka říkala používat jen rybilku a je super, holky mají krásný zadečky. V nemocnici jsme používaly bepanthen - prý ale není tak dobrý. A opruzeniny taky můžou být reakcí na plínky nebo vlhčené ubrousky. Starší dcera taky nesnesla pampersky a omývat jsem ji zadek musela jen vodou. Kamarádka používá perlan - ten se namočí vodou a otírá tím zadeček... A hodně chodíme ven, přes den už holky se dost budí ale v kočárku spinkaj krásně. Doufám že se tentokrát ozvu dřív :), v úterý jdeme po 14 dnech na kontrolu tak jsem zvědavá na váhu. |
Janicee | 136743 |
30.3.2018 9:10:56
Ahoj holky..vcera jsem byla na kontrole v porodnici..konecne aspin neco malo..hrdlo pro prst,hlavicka naleha..vahovy odhad cca 3400g.
Dneska je pekne datum,ale cas leti rychle..zitra uplnek..me by se jeste libilo 1.4., ale uz tomu moc neverim..snazim se,jak muzu a nic.. Holky, kdyz maji ty vase holcinky, tak opruzenej zadecek, tak jsme jim na koznim doporucovali imazol pastu(pozor Ne krem), mam osvedceno a pomaha to na mnohem vic veci |
Pudelka+Nellinka+Evelínka | 45867 |
30.3.2018 7:37:15
Teda koukám v jaký krásný datum a čas jsem napsala předchozí příspěvek 😂😂😂
|
30.3.2018 3:30:40
Jani,tak tu máš uplnek..Tak že by?? 30.3.taky krasne datum.. 😊
Kudatko,používám Bepanthen nebo Sudocream.. Včera v tom kakani měla 2 malé kousky zeleného hlenu, četla jsem že to může být alergie na laktozu.. ☹☹☹ |
Kudátko+3 | 26452 |
29.3.2018 20:38:39
co pouzivate za krém na zadeček?
|
Kudátko+3 | 26452 |
29.3.2018 18:14:33
Pudelko, Františka taky od pondělka opruzená, mažu větší vrstvu, ale moc se nedaří zahojit, protože jak píšeš, permanentně má káknuto, maličko, ale pořád dokola
|
29.3.2018 7:48:18
To já ředím..samotný džus nevypiju, nemám ráda tak sladké džusy.. ale stejně.. No tak jsem si dala banán včera a uvidíme jak na tom bude dnes..ale už má chudák prdelku dost opruzenou 😣 furt mažu ale po chvilce má opět aspoň ušprknuto 😞
Nejhorší je, že já mám zácpu a ještě do sebe rvu banán,který nemám moc ráda jen kvůli malé.. |
Kudátko+3 | 26452 |
29.3.2018 7:15:59
to by mohlo být.
džusy se mají redit |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.