| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1417  [Dalších 1357 >>]
Romcinka 148248
5.10.2016 19:58:08
Matheen haloooooo jak to vypadá?????Dnes jsi měla nejpozději potodit vid???:o)~s~~s~~s~~s~~s~~p~~p~~p~

Dena1 a Elly ahojky holky no našli nám toho fakt dost,v pátek jdu na hysteroskopii a v pondělí budu mít již komplet výsledky a uvidíme co dál dělat a kdy se pokusíme o další cyklus ale určitě to bude až bude vše v normě dříve do toho nejdu,jak píše Dena,měla jsem si nejdříve udělat veškerá vyšetření před 1 IVF a už jsem mohla být třeba těhule,fakt toho ted lituji.~:(

Elly ahojky no pokud máš tolik práce a v lednu to bude klidnější tak bych být tebou počkala na leden,a(t jsi v klidu~x~~x~:-)
Elly78+2x12/10 32788
4.10.2016 9:59:08
Ahoj holky :-)

já vůbec nestíhám, mám hrozně práce a do konce roku to lepší nebude :-(

Romči našli vám toho dost, ale super, že to řešíte, i kdybys nestihla IVF na pojišťovnu, tak pořád lepší mít všechno zaléčeno a pak zaplatit nativ, který teda v mém případě stojí stejně jako IVF hrazené. No já zvažuju jestli zkusit jeden pokus do konce roku, jenže my máme tolik práce a já jen nesedím v kanclu, ale jsem teď i v expedici, takže si balím zakázky a občas je těch balíků, co tahám, dost, tak se mi to vůbec nehodí. Chci si zajít na cytologii, dr mi chtěla vidět po půl roce, že se jí tam něco nezdálo a asi to nechám fakt na leden. uvidíme :-)

Martheen ty nás teda pěkně napínáš! ~o~ ~s~
Sengam 24288
3.10.2016 12:14:59
Romči, taky Vám toho našli požehnaně, ale vše se dá do pořádku a mimi bude.
I když to nestihnete do 39 narozenin, tak pak můžeš chodit na nativy, není to tak drahé.
Dopadla jsi vlastně stejně jako já, jen tedy jak jsem psala, já si tyto vyšetření udělala všechny před 1 IVF, protože jsem měla úžasného gyndaře který mi řekl, že než jim tam cpát peníze a nevědět, jestli jsem OK, tak ať radši ještě vydržím a vše vyšetřím, popř.přeléčím.
Byla jsem sice tenkrát naštvaná, zase čekat, ale na druhou stranu mi ušetřil hodně peněz:-)

Napíšu Elly na FB:-)

Martheen, hodně síly do posledních těhotenských dní:-)
Puma 54527
30.9.2016 9:45:14
Několik minut píšu příspěvek Romcince (několikrát odvolaná dítětem) a ty tam mezitím lupneš zprávu, to je mi timing.:-)

Já nikdy nepřenášela, rození mě vždycky zastihlo nepřipravenou a byl to šrumec, asi si úplně neumím představit, co se odehrává v hlavě a těle, když je vše připraveno a čeká se, kdy to konečně spustí. Podle některých reakcí ale tuším, že to může být výživný.
Strachy pusť, to vnáší jen problémy. Nech teď kolem sebe všechno běžet tak nějak samo, povol (hlavně při porodu~t~), dej tomu lehkost. Jsi zkušená, užij si to. :-)

Čekají tě samé hezké datumy.
Puma 54527
30.9.2016 9:27:04
Romcinko, díky za optání. Nesnažíme se, čtvrté těhotenství přišlo nevědomě, i když s láskou přijaté, ale už se na to asi necítíme. Já s tou myšlenkou tedy občas koketuju, ale muž už by si dal rád od radovánek s nejmenšími dětmi volno, chce si s plnou pozorností užít ty starší a taky bychom si rádi užili sami sebe.

Přeju vám, aby jste zůstali v klidu a miminko se dostalo brzy na pozici:-), a to co nejjednodušší cestou!~;((~s~
Martheen+4 29517
30.9.2016 9:22:10
Jééé ahoj Pumo :-), děkuji za optání, no už je to poněkud náročné jak fyzicky tak i psychicky... mám tentokrát nějaký strach z porodu pořád, nevím proč... no snad to všechno dobře dopadne... v neděli jdu na pásy č.7 a ve středu už musím na příjem a to chtěli původně v pondělí, já to ještě ukecala nakonec na středu... pořád doufám, že se to spustí samo jako u 2. a 3.dítka... těžce po termínu byli všichni.. :-):-):-). Možná nechce být mimi v září??? ~:-D

Romči, tak snad to nějak všechno stihnete dát do kupy, držím moc palce!!!!! ~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((
Romcinka 148248
27.9.2016 20:33:54
Holky a nevíte co Elly????Nemáte někdo na ní třeba kontakt na FB?~:-D
Romcinka 148248
27.9.2016 20:21:42
Martheen tak že zatím nic joooo,každý den nakukuji.No nedopadla jsem moc dobře,bohužel mám nějaké srůsty v děloze ,příští týden jdu na hysteroskopii a taky nám vyšla špatně imunologie,přesné výsledky budou až 10.10.Tak že IVF odloženo a vůbec netuším jestli stihnu 3.IVFd o svých narozenin ,to mi bude 39 let a to 8.12.Imunita se bude muset přeléčit což jena 3-6 měsíců,ještě uvidíme jestli se třeba nepovede stimulace a OPUa ET necháme na jaro.....Jediná dobrá zpráva je že po vitamínech se zlepšilo spermio.No trochu začínám mítobavu jestli se vůbec někdy dočkáme:-)~Rv

Každopádně Martheen moc ti držím palečky at je vše v pořádku a dej nám určitě vědět~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~6~~6~~6~

Puma ahojky vítám tě a jak jsi na tom ty,snažíte se o miminko?~s~~;)

Puma 54527
27.9.2016 11:17:02
Martheen, jsem si na tebe dneska vzpomněla (na začátku těhotenství jsme se potkaly v několika diskuzích, u nás to neklaplo) a napadlo mě kouknout sem. Gratuluju k úspěšnému dosažení těsněpředporodního stavu. Přeju klidný porod a krásné shledání.

Jaký to je takhle před finále?~t~

S dovolením budu načumovat.:-)

Zdravím i ostatní v diskuzi, děkuju, že můžu vstoupit.
Martheen+4 29517
27.9.2016 11:02:47
Ahoj holky, jen hlásím, že jsem v kuse, přenáším 4 dny ~:-D

Romčinko, jak jste pořídili v Gennetu? ~;((
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1417  [Dalších 1357 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.