| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dětské zlozvyky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2063  [Dalších 2003 >>]
1kulička 119729
10.8.2016 8:31:34
Přesně, někteří lidé takoví prostě jsou. Byla to nepříjemná vlastnost i jedné naší slavné operní zpěvačky (podle její sestry) a výborně to využila právě v opeře.
Já jsem spíš tišší, manžel je hlasitější, ale třeba jeho rodiče, když k nám přijdou, úplně hasitým mluvením naruší "domácnost" :-)
Jedna známá je ještě přebije, je ruska a hodně temperamentní.
.kili. 125672
10.8.2016 7:53:42
měla by především být vyšetřena foniatrem.
Epepe 89236
10.8.2016 1:51:52
Bouřko, tohle je právě ta "nemluvící dvojka". ~6~ Do dvou let jen řvala, pak začala mluvit rovnou v souvětích a hodně nahlas.
Starší mluví 24/7, ale díkymilosrdnýbože tiše. :-)
Bouřka 7675
10.8.2016 0:00:20
Vrozené sklony a hlasové dispozice, neléčitelné:-). Mám pronikavý ječák a "Neřvi!" provázelo celé mé dětství. A protože "pánbůh ti to oplatí na dětech", tak jsem porodila něco podobného, sice to nemá ječák, ale hlučný to je neskutečně a ještě to neumí být zticha. Fakt vůbec, neustále mele nebo alespoň vyluzuje zvuky...A to ještě čekám, co vyleze z nemluvící dvojky. Ta alespoň umí být zticha a nemá potřebu neustále něco vyluzovat, ale když začne ječet, tak snad zdrhaj i myši ze stodoly. A ječí často...
Jo, sluch má jednička v pořádku a rozhodně lepší než rodiče, že letí letadlo nás informuje mnohem dřív, než my něco zaregistrujem, o kníkání budící se dvojky mě taky informuje mnohem dřív, než něco slyším já. A ano, podezření na ADHD.
Mili+2 70470
9.8.2016 22:23:27
Syn hulaka taky, sluch ma OK
nordica 81215
9.8.2016 20:38:38
Umami, zažila jsem se synem. On to měl z toho, že chodil do školky v cizině, kde byly děti poměrně zvlčilé (na české poměry) a tiše mluvící dítě by nemělo vůbec šanci.Po nástupu do české 1.třídy s tím byl problém než si učitelé zvykli, že není nevychovaný ani zlobivý, jen má prostě hlas velmi výrazný a je ho slyšet víc než české děti.Jednu dobu to bylo náročné, on mluvil prostě pořád a stačilo jet tramvají nebo metrem a všichni okolo si vyposlechli, co má na srdci. Celkem se to s věkem utřepalo, je velmi extroverní, ale svůj temperament realizuje jinak. Ted´mám spíš problém já, když spolu mluvíme nebo někam jdeme,říká mi: už zase máš ten svůj průvodcovský hlas" :-) Být Tebou, tak bych se nebála, ono se to věkem srovná.
Kšandička 115999
9.8.2016 20:20:43
Taky mam doma urvana. Je mu sedm. Nahlas mluvi, hlasite se smeje, proste furt porvava. Kdyz si venku hraje s kamaradama, slysim az domu vejskat jen jeho. Mluvi i ze spani. Nevim co poradit - ja ho furt napominam. ~:-D~:-D~:-D Ne, ze by to k necemu bylo. Kdyz nekde jsme, moje deti jsou spolecne nejhlasitejsi.
Tina+Jiřík2008 81121
9.8.2016 19:54:51
U nás taky ne, spíš bych řekla, že přímo naopak~:-D
Tina+Jiřík2008 81121
9.8.2016 19:53:19
Taky máme doma Pepina~:-D - mluví skoro pořád a taky hrozně nahlas....když ho požádáme, aby to ztlumil, tak to vydrží asi tak 3 slova a zase najede na svojí obvyklou hladinu:-), co s tím, taky nevím....taky je dost hyperaktivní, i když zrovna tuhle diagnózu na papíře nemá...ale celkově na něj sedí velmi dobře.... V cizím prostředí, nebo když se stydí, tak mluví skoro neslyšitelně, jakmile nabere jistotu a je ve svém, tak už zase přidává... Je jedináček, takže prosazovat se nemá důvod...ale už jsme si tak nějak zvykli, no:-)
Nella+2 28691
9.8.2016 19:30:53
Náš pětiletý tím trpí taky. Lecime to větou "Pepine neřvi " Moc to nefunguje ~:-D
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2063  [Dalších 2003 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.