| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Kuchyně

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 6056  [Dalších 6036 >>]
daba+holčička 55689
21.3.2018 19:29:22
mám lesklou bílou kuchyň a špína na tom kupodivu moc vidět není. Ale odolné to není, mám to omlácené a u myčky lak zpuchřel. Desku mám lamino v dekoru žuly, to je dost odloné a není na tom vidět vůbec nic. Na zdi klasika obklady, vydrží hodně, ale údržba nic moc, má to spáry.
Cimbur 64764
21.3.2018 19:02:36
Mame kombinaci svetleho dubu a bileho lesku. Lesk jen na horní skříňky a je to v cajku! Čistí se to v pohodě, ono se to ani moc nezaprasí.
Kopřiva Dvoudomá 34182
21.3.2018 18:57:31
Jinak dodávám, že linku máme pět let, děti máme tři a vaříme jak vzteklí, takže to nechválím proto, že bych do kuchyně nepáchla :-)
Kopřiva Dvoudomá 34182
21.3.2018 18:56:14
Máme lesklé povrchy, světlounká bílá káva + část je v barvě cappucino. Jedná se o lesklou fólii. Na úklid je to boží, jednou za týden se to setře.

Za linkou na zdi je stejná světlá dlažba jako na zemi (formát 30x60). Tmavá spárovka. Vypadá to moc hezky, je to praktický, nic bych neměnila.
alexiaa 155453
21.3.2018 17:08:44
Považuju za zcela zásadní si nejdříve odpovědět na otázku, kdo bude v bytě bydlet.

Pokud byt nebude celkově nadstandardní ani pro nájemníky bych do žádného luxusu nešla. O cizí kuchyň se nikdo nebude starat jako o vlastní a "patina" po pár letech pronájmu tě může hodně nepříjemně překvapit. Nemám představu, jak třeba vypadá lesklá kuchyně po údržbě drsnou stranou houby a pod.

Spíše bych se zaměřila na kvalitní ergonomický projekt, to je investice kterou ocení i dítě i babička.
Pole levandulové 23006
21.3.2018 16:47:14
Mam bilou lesklou kuchyn i nejaky dalsi nabytek po dome, vcetne skrini s posuvnymi dvermi v satne a lepsi material na udrzbu jsem nemohla vybrat. Ovsem mluvim pouze o te bile, napriklad seda nebo cervena je na udrzbu dost jina. Mame deti i maleho psa a udrzuje se to fakt dobre, staci pretrit navlhcenym vileda hadrikem s kapkou jaru, lestit netreba. Za kuchyni mam desky z toho sameho materialu a opet udrzba dobra, chce to otrit hned kdyz se naspini, ale to je u kazdeho materialu stejne.
Gladya, bývalá dasa, 63023
21.3.2018 16:01:02
Tak jsem s lesklou kuchyní in (tedy alespoň u nás) a ani o tom nevím ~t~ ~t~ .
Gladya, bývalá dasa, 63023
21.3.2018 15:51:58
Z lesklého povrchu jsem měla trochu strach,ale nakonec se mi líbil víc. Viditelné upatlání, kterého jsem se u lesklé linky bála zdaleka není tak hrozné setře se velmi jednoduše. Údržba není pracnější než matné u linky a je určitě mnohem jednodušší než u naší minulé linky.

Určitě bych ale moc neinvestovala do kuchyně do bytu na pronájem a asi ani do startovního pro dítě bych to nepřeháněla.
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
Danulu 23974
21.3.2018 15:47:20
Odplny a bezudrzbovy je kamen ,ale ten je drazsi,ja uz jiny povrch nechci
neznámá 91073
21.3.2018 15:16:22
Sestra má lesklou kuchyni, taky přísahá, že se nešpiní, ale ona nemá děti a v kuchyni si tak akorát uvaří čaj.~d~
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 6056  [Dalších 6036 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.