| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Kuchyně

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 6056  [Dalších 6026 >>]
neznámá 91073
21.3.2018 15:14:32
Lesklé kuchyně už dorazily i k nám na konec světě, to znamená jedno, jejich éra už končí. ( k nám všechny trendy dorazí až jako demodé)~t~

Pokud to je pro neopatrnou babičku nebo na pronájem či jako startovací byt pro dítě, do linky bych moc neinvestovala a pořídila něco ze řetězce, nad kvalitou a vzhledem bych přemýšlela jen v mezích normy.
Thea + 2 93496
21.3.2018 14:58:00
No právě, známá (to je to, že známá a ne kamarádka, ta by řekla pravdu ~:-D), mi tvrdí, že se to prakticky neušpiní, já si myslím, že to musí být neskutečně opatlané, když se to doopravdy používá.
Babička vidí hůř a opatlá absolutně všechny úchytky, kohoutky, šuplíky, skříňky, i když si jde jen namazat chleba s máslem. Všechno záhadně omlátí, po její návštěvě kuchyně jsou díry ve dvířkách, odštíplé dlaždice na podlaze ... mělo by to tedy být vážně odolné.
Girili 117849
21.3.2018 14:47:04
Mne prijdou leskle povrchy velmi neprakticke a imho je to jen modni vlna, ktera brzy prejde. Pokud bude byt obyvat starsi babicka, ktera bude uz treba hur videt, mohla by udrzba byt problem. Pokud bys o lesku prece jen uvazovala, vezmi v uvahu, pod jakym uhlem budou leskle povrchy a okno. Pri svetle ze strany by byl kazdy otisk videt. ~d~
Thea + 2 93496
21.3.2018 14:18:02
Ahoj všichni!
zařizujeme nový byt, který bude MOŽNÁ jednou pro babičku, MOŽNÁ pro některé z našich dětí a MOŽNÁ na pronájem. Záleží, která situace nastane dřív.
Byt nemá kuchyňskou linku a přemýšlím, že by nemusela být extrémně drahá, ale zase aby něco vydržela (naši si koupili naopak extrémně levnou a kromě toho, že není hezká, se celá sype).
Líbí se mi lesklé kuchyně, ale neumím si představit, jak to vypadá po vaření. Máte někdo reálnou zkušenost s lesklými povrchy? Na zeď byste dali co? Obkladačky, sklo, tu samou desku, která je jako pracovní? Chci aby to bylo hezké, ale odolné a co nejvíc bezúdržbové.
Díky za tipy :-)
zerat 18305
3.3.2018 14:29:48
Není škoda pořizovat recirkulační? Myslím, že dnes už není problém kdekoliv (asi kromě paneláku) udělat "díru do domu" a udělat vývod ven, ale samozřejmě nejsem zedník ~d~
Monika 123907
28.2.2018 23:17:12
U té naší (teda koupené s bytem v jejím věku asi 7 let) jako první přestala fungovat světla ~:( Přestože jsem vyměnila a vyčistila všechny filtry podle návodu, stejně pořád hlásila a hlásí nějakou chybu. Používám ji jen, když smažím cibulku, zejména velké množství cibule na guláš - ten tah vzduchu nahoru zabrání z velké části "pláči nad cibulí" - tj. smrad cítím, ale neslzím ...
Šuplík 137953
28.2.2018 22:18:23
Ta moje pachy neeliminuje, ackoli tam je nekoli filtru, dela hrozny kraval a neprijemne fouka, kdyz u ni stojim. Takze ji pouzivam leda jako lampicku nad spotakem....~d~
janna001 59890
28.2.2018 20:36:28
Chtěla bych koupit novou digestoř, uvažuji o recirkulační. Jaké s ní máte zkušenosti? Dokáže neutralizovat pachy třeba ze smažení? Předpokládám, že páru v podstatě vyfoukne zpátky a vlhkost vzduchu nesníží, jde mi hlavně o ten pach. Zároveň bych chtěla, aby nebyla moc hlučná.
Komody na Favi.cz - největší výběr
jentakj 147688
14.2.2018 3:21:03
Jen poznámka - 360 cm kuchyň. deska je dost velká kuchyň - a teda není dobrý nápad mít hned vedle umyvadla varnou desku, chce to trochu odstup - teda odkládací plochu.
Černá mamba 145715
13.2.2018 12:14:26
Taky mi nevyhovují horní odklápěcí dvířka, měla jsem to v jedné kuchyni a akorát mě to rozčilovalo, nehledě na to, že x krát se do nich někdo bouchl, třeba při vytahování věcí z myčky, když byly otevřené :-),ale věřím tomu, že někomu to může vyhovovat.
Ale přesně tak, pokud by byly skříňky až nahoru, tak bych určitě doporučila raději klasické dvířka s tip-ony.
Dózičky je právě dobré koupit takové, které jdou dát do myčky, ono když je někdo zvyklý hodně vařit, tak toho nádobí je i tak hodně a umyje se to občas, když něco dojde. A čas od času poličku. Tady je třeba pracovat s místem, takže proto jsem to napsala.

Hanko, s rychlovarkou máš samozřejmě pravdu, psala jsem to jako příklady spotřebičů, prostě plocha na odložení toho nejpoužívanějšího, jinak máš samozřejmě pravdu, rychlovarka je lepší k vodě :-).
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 6056  [Dalších 6026 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.