Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Monty | 129940 |
10.2.2018 20:39:14
Jiný tvar mít nemůže? My udělali kuchyň v obýváku do tvaru U a na relativně malou plochu se vešlo všechno, včetně vestavěné pračky.
|
Monika | 123907 |
10.2.2018 20:28:49
Tak já neříkám, že používat pro přípravu jídla i jídelní stůl považuji za ideální. Ale vy zřejmě na nějaké kompromisy přistoupit musíte - buď budeš mít třeba velkou obytnou kuchyň bez sedačky nebo musíte ubrat od všeho kousek, tak to vidím já. Vychytávky na fotkách jsou fajn, ta výsuvná pracovní plocha je zajímavá, ale jestli je nad troubou, tak asi těžko budeš péct a zároveň dělat něco na té ploše ...
No, je to boj, držím palce, ať je těch kompromisů co nejmíň nebo jsou co nejpřijatelnější. |
daba+holčička | 55689 |
10.2.2018 20:22:26
a příčka mezi ložnicí a koupelnou by se taky možná dala šoupnout a výklenek zvětšít, ta koupelna je dost velká.
|
daba+holčička | 55689 |
10.2.2018 20:11:50
jinak jsem koukla na ten plánek a mě by teda vadila ta linka proti gauči, tam co je ložnice, byla zřejmě kuchyně. Já bych tu ložnici udělala menší - fakt jen na postel a kuchyň bych zašoupla do výklenku. Psací stoly a skříň bych dala do obýváku. Mám v obýváku šatní skříně - mělké a až ke stropu a není to nijak ošklivý.
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
10.2.2018 20:10:22
Já jsem o barvách představu měla. Máme dlažbu takový béžový melír, tu měnit nebudeme, je pěkná.Skříňky budou hodně světle krémové, deska a boky krajních skříněk bude v designu přírodního dřeva, středně tmavého (či světlého). Z toho samého materiálu a designu jako deska bude i zadní stěna mezi horními a dolními skřínkami.
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
10.2.2018 20:03:22
Tak jste mě donutily vzít metr a jít přeměřit naši bytovkovou kuchyň ( bydlíme tu 3 roky, předtím jsme komplexně rekonstruovali).
Máme 337 cm. Mám to uspořádáno do L a od levého rohu to máme takto: Lednička 54 cm, 68 cm pracovní desky k rohu, 150 cm pracovní desky - v ní uprostřed kulatý dřez( chtěli jsme bez odkapové plochy, máme klasický plastový odkapávač, když peču, tak ho odnesu pryč). Pod tou pracovní deskou je samostatně stojící myčka ( není vestavná, sundali jsme horní dekl). úplně vpravo sporák. A to je ještě cca 10 cm plonkových, takže reálně používám těch celkem 320 cm. Vejdu se dobře, peču i cukroví. Ale jak říkám, odkapávač dávám v tu dobu pryč. Jsme spokojení, neměnila bych. |
daba+holčička | 55689 |
10.2.2018 19:51:45
jinak doporučuju tenhle SW, je levnej a jednoduchej - navrhneš si to na 2D plánu a on ti pak vyhodí vizualizaci. live Home 3D.
|
Lefff | 13513 |
10.2.2018 19:50:59
Tuten,
obývák už není jak rozdělit... |
daba+holčička | 55689 |
10.2.2018 19:49:19
mě to nejpřijde tak hrozný - mám kuchyň 3,25 a je tam vše kromě lednice, tak ty jí prostě zařadíš na konec. A mám úzkou myčku. Navrhuju neskládat to z 60 modulů - dělaj se i užší, dostaneš tam toho víc. 60 musí být ta lednice, trouba, dřez. A horní skříňky mám až ke stropu.
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
10.2.2018 19:45:57
Nám ted dělala návrh kuchyně bytová atchitektka za necelých 3000 Kč, udělala krásné vizualizace, že vidíš,jak to bude vypadat (několik verzí)+ výkresy pro trulářskou firmu, co to bude realizovat.
Nepřijde mi o drahé, sama bych to prostě do kupy nedala... A ta ergonomie - já to tedy mám také obráceně, zprava doleva... jinak to nešlo. Mám to tak i ve stávající kuchyni. Konkrétně tohle jsem neřešila, nejsem závodní vývařovna, z ledničky a ze spíží skříně s prostě suroviny vyndám zprava - proč by to měl být problém ? Já jsem chtěla desku výš než je standard, jsem vysoká. Dále bude širší, místa je dost a když mám u zdi spotřebiče, tak ještě zbude místo na práci. Skříňky do stropu (chci mít všechno schované). Hladké, snadno udržovatelné. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.