| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Kuchyně

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 6056  [Dalších 5966 >>]
Maugha 107080
10.2.2018 19:30:19
Marie Kondo je úchyl. V těch jejích prostorech by mě to nebavilo, já potřebuji útulno.
Marup + Ju 123440
10.2.2018 19:17:38
Nečetla jsem všechno...ale mám kuchyň podobně velkou a úplně mimo ty ergonometrická doporučení (snad jen že myčka je vedle dřezu) a úplně v pohodě se mi s tím funguje ;-)
Lednice -(sloup)- sporák - pr.deska - dřez Úložných prostor je málo, to jo, ale na vaření to jde, příležitostně používám i jídelní stůl.
Upřednostnila jsem co nejdelší prac. desku v kuse před vším ostatním.
Lefff 13513
10.2.2018 19:13:16
Moni,
připravovat večeři na jídelním stole, kde zároveň něco píšou nebo kutí děti (ač mají v pokojíčku psací stoly), u nás moc proveditelné není. Navíc neustálé sklízení a znovuprostírání by mě zabilo. Nebo bych brzy přerazila já někoho... :-))

Tipy na Pinterestu nejsou k zahození. Právě obdivuju sklopné plochy a zásuvné moduly, vykopávací šuplíky v soklech apod. Začínám se rosit při představě ceny takové kuchyně na míru, ale zas to bude na léta...

Lefff 13513
10.2.2018 19:05:59
Pole,
s tou porodnicí jsi mě pobavila :) Já jsem nakonec skousla, že třetí dítě má místo narození Mělník :-) Byla to dobrá volba.
Jo, já jsem to pochopila. Kamarád mi nedávno vynadal, že jsem pohodlná, líná, že chci brát, co Praha nabízí, ale nevoní mi dát, co Praha žádá. Že on má na druhé straně republiky dřevostavbu s obří zahradou za cenu nižší než já pidibyt v Praze a že je jen na mně, že chci žít tak, jak žiju, a ať si pak nestěžuju. Njn...
Lefff 13513
10.2.2018 18:45:17
Tino,
taky se mi to tak rýsuje... Plus koukám na Pinterestu na různé výsuvné pultíky, zásuvné moduly, sklopné stolky...
Realizovat bychom to chtěli o prázdninách, až všechna tři dráčata zmizí na tábor. Do té doby si zavaříme mozkové závity.
Monika 123907
10.2.2018 18:30:25
Buchty můžeš plnit a spoustu dalších věcí dělat normálně na jídelním stole, když ho tam máš tak vedle. Babička měla ještě klasické "kredence", kde nebyla žádná pracovní plocha a všechno se dělalo na stole ... J
á mám podobně dlouhou linku v kuchyňském koutě udělaném z předsíně/chodby, stůl máme v obyváku. Má to v něčem výhody (můžu zavřít dveře a oddělit obyvák od kuchyně, ale prac. plochu v kuchyni sice mám přes metr (105 cm), ale rozdělenou na dvě části. No a taky to nějak jde, i když to někdy dře ...
Violetina 107733
10.2.2018 18:26:15
Mno jo, to už je pak na osobním výběru:) Plyn se přetáhnout dá,lépe než voda, za větší připomínku považuju tu o případném polití někoho - to by se mmusely děti naučit. Na druhou stranu se sestavou podle té stěny a komunikačním průtahem kolem ní to o tolik lepší nebude.
Pole levandulové 23006
10.2.2018 18:23:13
Leff, nepsala jsem to jako chlubeni, ale spis reakci na to, ze se ti z Prahy nechce. Ja jsem dokonce odmitla jet rodit za svym porodnikem do Neratovic, aby moje deti nemely v rodnem liste misto narozeni mimo Prahu, vubec jsem si neumela predstavit, ze bych bydlela jinde, no a najednou je vsechno jinak a ja jsem uz 4 roky hrdym vesnicanem s ditetem v malotridce.
A samozrejme souhlasim, ze kdo dnes zacina uplne od nuly, ma to tezky.
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
Lefff 13513
10.2.2018 18:21:26
Viol,
ale to bych pobíhala přes roh mezi dveřmi do předsíně, což mi přijde šílený. Přijde dítě ze školy a vběhne mi pod nohy, až ponesu horký hrnec s bramborami na slití... Krom toho fakt vařím na plynu (a nerada bych se toho zbavovala).

Zkusím mrknout na Pinterest. Tam jsem doteď hledala tak max. inspiraci pro háčkování korálkových dutinek (božský relax...). Je čas na něco praktičtějšího...
Lefff 13513
10.2.2018 18:16:16
Pole,
moc ti to přeju ~x~ a nepokrytě závidím. Realitní trh se zbláznil a my už na lepší bydlení, byť kousek za Prahou, fakt nedosáhneme. Domek s terasou a kouskem zahrádky bych brala všema dvaceti.
Můžu být ráda aspoň za ten malý třípokoják. Těm, kteří dneska teprve začínají spolu bydlet a jsou na tom jako my tenkrát (žádný startovací byt po někom nebo od někoho), vůbec nezávidím. Už ani střední třída si vlastní bydlení v Praze jen tak nepořídí.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 6056  [Dalších 5966 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.