Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Girili | 117849 |
18.2.2015 21:35:56
Jezkovy voci, to je neco jako bylo sveho casu tamagoci? Hruza.
|
Tragika | 61116 |
18.2.2015 21:32:49
Tak tohle nás naštěstí minulo. Jsem dost alergická na virtuální krmení zvířátek, když za zády dítěte kňourá jeho živá kočka hlady, akvarijní rybičky hladoví ve špinavé vodě, želva smutně kouká v terárium na shnilý list a pes na prázdnou misku s vodou. Stejně stupidní byly hry, kde děti hospodařily na farmě a přitom na jejich zahradě rostly jen kopřivy a lebeda. Žiju reálný, nikoliv virtuální život a práce je všude, kam se podívám. Je třeba se starat především o živé bytosti a zkrášlovat své okolí,nikoliv imaginární svět.
|
Hrozinka | 60926 |
18.2.2015 21:20:38
Syn má něco podobnýho stažený u mě v tabletu, ale už z toho asi vyrostl, tak se starám já-nedá mně to. Taky jsem čekala, že chcípne, ale ne- jen to onemocní, tak tomu dám prášek, nakrmím a jede se dál.
|
Eilatt | 120397 |
18.2.2015 21:14:07
Janina
ty jsi to tak vylíčila, že mi je Didiera úplně líto |
Smečařka | 143875 |
18.2.2015 21:13:53
Ani mi nemluv Jsem jednou udělala nějak blbě schody do bazénu a Simka nemohla ven, mávala tam v tý vodě rukama, volala o pomoc a nakonec se mi chudák utopila. Brr.
|
Binturongg | 104880 |
18.2.2015 21:01:43
Jasně, ať chcípne.
Dítě by nemělo mít pokřivené vidění světa odmalička - že je ve finále celkem jedno, jestli se o něco stará nebo ne. Dítěti se virtuální a reálný svět prolíná víc, než si většina lidí uvědomuje. Pokud chceme dítě naučit o něco se starat (a pak to oddřít za něj, což k tomu patří ), nemůžeme ho to učit na virtuálním tvorovi... |
sovice | 18997 |
18.2.2015 20:52:33
Pečovala jsem o tamagoči a na žádost mladší dcery (15) chodím krmit draky na flightrising. Ale ti teda neumřou, jen vyhladoví, a ani se netváří nepřívětivě, jen když člověk pravidelně nesbírá potravu, vyžerou pak všechny zásoby a trvá, než se doplní
|
Anni&Annika | 50178 |
18.2.2015 20:45:24
dite si ho nainstalovalo i ke me do telefonu /ve svem ho ma taktez a na tabletu taky/...no des...si jeden den rikam...co to je za zvuky? A on to Pou...ted uz vim, obratim oci v sloup, ze se to hovinko zas hlasi a umeju, nakrmim, pohraju si s nim, dam ho spat, zhasnu lampu a mam zase na den klid...ale premyslim, ze ho vymazu
|
JaninaH | 12107 |
18.2.2015 20:26:39
Mám děti dospělé, takže mi podobné povinnosti naštěstí nehrozí.
Ale mám hrozný zážitek s The Sims. To dcera milovala a pořád hrála. Když jednou děti odjely na prázdniny, řekla jsem si, źe to taky vyzkouším. Vytvořila jsem si krásného panáčka, Didier se jmenoval. Bohužel jsem mu nějak špatně namíchala vlastnosti a Didier byl límý až hrůza, málo vydělával, neměl skoro žádné kamarády a žǎdná ho nechtěla. Tak nějak živořil, postupně se ale trochu zmátořil a pořídil si i nějaký nábytek a občas si i vyšel s dívkou. Ale nenapadlo mě pořídit mu požární hlásič a hasicí přístroj, já nevěděla, že u Símíků často hoří. Dopadlo to příšerně, vypukl požár a Didier mi uhořel. Mě to strašně sebralo, za těch pár dní, co jsem se s ním mořila, jsem si k němu udělala vztah, falt ksem to obrečela. Od té doby starání se o jakékoli virtuální bytosti odmítám. |
Marka | 140743 |
18.2.2015 20:17:55
Pripadam si jak z jiného světa
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.