| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové hry

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 2422  [Dalších 2152 >>]
Girili 117849
18.2.2015 21:35:56
Jezkovy voci, to je neco jako bylo sveho casu tamagoci? Hruza. ~t~
Tragika 61116
18.2.2015 21:32:49
Tak tohle nás naštěstí minulo. Jsem dost alergická na virtuální krmení zvířátek, když za zády dítěte kňourá jeho živá kočka hlady, akvarijní rybičky hladoví ve špinavé vodě, želva smutně kouká v terárium na shnilý list a pes na prázdnou misku s vodou. Stejně stupidní byly hry, kde děti hospodařily na farmě a přitom na jejich zahradě rostly jen kopřivy a lebeda. Žiju reálný, nikoliv virtuální život a práce je všude, kam se podívám. Je třeba se starat především o živé bytosti a zkrášlovat své okolí,nikoliv imaginární svět.
Hrozinka 60926
18.2.2015 21:20:38
Syn má něco podobnýho stažený u mě v tabletu, ale už z toho asi vyrostl, tak se starám já-nedá mně to. Taky jsem čekala, že chcípne, ale ne- jen to onemocní, tak tomu dám prášek, nakrmím a jede se dál.
Eilatt 120397
18.2.2015 21:14:07
Janina
ty jsi to tak vylíčila, že mi je Didiera úplně líto ~;)
Smečařka 143875
18.2.2015 21:13:53
Ani mi nemluv ~:-D Jsem jednou udělala nějak blbě schody do bazénu a Simka nemohla ven, mávala tam v tý vodě rukama, volala o pomoc a nakonec se mi chudák utopila. Brr. ~:(
Binturongg 104880
18.2.2015 21:01:43
Jasně, ať chcípne.
Dítě by nemělo mít pokřivené vidění světa odmalička - že je ve finále celkem jedno, jestli se o něco stará nebo ne.
Dítěti se virtuální a reálný svět prolíná víc, než si většina lidí uvědomuje.

Pokud chceme dítě naučit o něco se starat (a pak to oddřít za něj, což k tomu patří :-) ), nemůžeme ho to učit na virtuálním tvorovi... ~8~
sovice 18997
18.2.2015 20:52:33
Pečovala jsem o tamagoči a na žádost mladší dcery (15) chodím krmit draky na flightrising. Ale ti teda neumřou, jen vyhladoví, a ani se netváří nepřívětivě, jen když člověk pravidelně nesbírá potravu, vyžerou pak všechny zásoby a trvá, než se doplní :-)
Anni&Annika 50178
18.2.2015 20:45:24
dite si ho nainstalovalo i ke me do telefonu /ve svem ho ma taktez a na tabletu taky/...no des...si jeden den rikam...co to je za zvuky? A on to Pou...ted uz vim, obratim oci v sloup, ze se to hovinko zas hlasi a umeju, nakrmim, pohraju si s nim, dam ho spat, zhasnu lampu a mam zase na den klid...ale premyslim, ze ho vymazu~k~
JaninaH 12107
18.2.2015 20:26:39
Mám děti dospělé, takže mi podobné povinnosti naštěstí nehrozí.
Ale mám hrozný zážitek s The Sims. To dcera milovala a pořád hrála. Když jednou děti odjely na prázdniny, řekla jsem si, źe to taky vyzkouším. Vytvořila jsem si krásného panáčka, Didier se jmenoval. Bohužel jsem mu nějak špatně namíchala vlastnosti a Didier byl límý až hrůza, málo vydělával, neměl skoro žádné kamarády a žǎdná ho nechtěla. Tak nějak živořil, postupně se ale trochu zmátořil a pořídil si i nějaký nábytek a občas si i vyšel s dívkou. Ale nenapadlo mě pořídit mu požární hlásič a hasicí přístroj, já nevěděla, že u Símíků často hoří. Dopadlo to příšerně, vypukl požár a Didier mi uhořel. ~n~ Mě to strašně sebralo, za těch pár dní, co jsem se s ním mořila, jsem si k němu udělala vztah, falt ksem to obrečela.
Od té doby starání se o jakékoli virtuální bytosti odmítám.
Marka 140743
18.2.2015 20:17:55
Pripadam si jak z jiného světa ~e~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 2422  [Dalších 2152 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.