| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové hry

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 2422  [Dalších 2142 >>]
Lexi. 141305
18.2.2015 20:16:32
"My talking Tom, znáte?"
- tak toho mám sama na vlastním mobilu ~t~ nedám na něj dopustit, starám se o něj když čekám na děti (před družinou, než se v šatně převléknou...) a nenadávám, že jsou pomalé - takže jsem méně nervní matka
Monika 123907
18.2.2015 19:47:27
Tak to jsem ráda, že nemůže "umřít". Už jsem přemýšlela, jestli bych případně vydržela (např. až bude syn na škole v přírodě) se o něj nestarat. Musím se přiznat, že kromě "Pouího života" by mi bylo trochu líto i "peněz", co si tam syn nasyslil. Prý šetří na terénní auto :-) Přijde mi docela zajímavé, jak jsou "utrácecí strategie" dětí naprosto podobné dospělým variantám (podle toho, co vím od kamarádek) - někdo utrácí téměř za cokoliv, někdo se zaměřuje na nějakou konkrétní oblast (oblečení, "zařízení bytu", vybavení pro hry, atd.), někdo šetří ... Syn se zatím jeví zcela po manželovi - když zjistil, že nejoptimálnější přísun jídla zajistí nakoupením polévky, už mu jiné jídlo snad nekoupil :-) (a když je vyčerpané všechno, tak údajně "nejlevněji" vyjde nějaký dryák z lékárny, co doplní jídlo, energii, zdraví a snad i dobrou náladu?) Dcera by nejraději krmila sladkostmi a kupovala mu různé barevné varianty čehokoliv (ale ta je ještě malá, není schopná posoudit hodnoty "peněz" a jednotlivých nákupních položek atd.)
Stáňa * 7932
18.2.2015 19:42:17
Toma máme už několik let, ten je alespoň roztomilej ~:-D
Citronove koliesko 7937
18.2.2015 19:31:20
My sme ho radsej "vystahovali" z mobilu. ~t~
Nemam nervy na to aby mi knucal v mobile.
Teraz tam mam nejake celkom odolne akvarium ale setrim si virtualne bubaciky na automaticke krmitko a stierku na sklo ~t~
Jitusch* 85117
18.2.2015 19:30:56
Až donedávna jsem netušila,že něco takového existuje.Telefon mám prehistorický,čili do něj nic stahovat nemůžu.Syn (10) si do tabletu stahuje nějaké hry sám. Byli jsme v pizzerii a syn si tam čekání na jídlo krátil hrou na tabletu, přišel číšník, nakoukl a pravil: á Pou - takže ten byl v obraze víc, než já. Ale asi to syn nehraje často, rozhodně nám tu nic nekňourá hlady :D. A jinak, chcípnout bych to v klidu nechala.
Rosie 32224
18.2.2015 19:29:11
Poua měly děti v mobilu, mladší dcerce se hrozně líbil, tak jí manžel ušil dva polštářky ve tvaru Poua i s ksichtíkem.

Ale taky jsem zpočátku pátrala, co se to občas ozývá za divné zvuky, než mi bylo vysvětleno, že Pou má hlad a že ho musí někdo nakrmit. Tak jsem si s děsem vzpomněla, jak kdysi frčelo tamagochi a že z toho děti kolikrát byly na zhroucení, protože ten opravdu "umřel". Ale Pou je nesmrtelný ~t~
Markéta.. 32122
18.2.2015 19:26:08
Pou je nesmrtelný, i po 2 měsících hladovky, nevyspalej, nepohranej a ve výkalech se stále klepal. Občas ho umyju a nakrmím, hraju si s ním sudoku.
Syn přešel na vyšší level - My talking Tom, znáte? Je docela srandovní. Má i holčičí verzi Angelu. To už je ale na jeho tabletu, takže zcela v jeho kompetenci. Nekrmím, nemyju. Zatím.... ~:-D
L (IP adresa: 188.175.127.18)
  • 
18.2.2015 19:23:02
Musim se smat, pred chvili jsme se dohadovali se synem, ze tablet se na noc bude vypinat, protoze me budi krakajci Pou;) poprve jsem se vydesila, ze mame doma mys;) pravil, ze ho teda radsi necha odumrit...ovsem ja se obavam, ke Tve radosti, ze neni na smrt naprogramovan ;)) nezapneme ho jak jsou mesice dlouhe a furt zije!
Stáňa * 7932
18.2.2015 19:22:48
O jak staré děti jde?

Syn (9 let) ho měl tak před rokem na mobilu, který podědil po starším bráchovi, bez SIM. Nějakou dobu to strašně prožíval, když odjel na tábor, tak jsem se o cosi pokoušela, ale chudák vyhladověl, ovšem nechcípl ~:-D

pak to syna nějak samo přešlo, už dlouho jsem o něm neslyšela. Teď má Minecraft, což je snad ještě horší, jen tam nemůže nečinností nikdo umřít ~o~
Laurenka 85484
18.2.2015 19:20:56
Nenechala. Jsem jak debil a starám se o poua, o obchod se zvířátky a o rybičky :-D
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 2422  [Dalších 2142 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.