Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petra | (IP adresa: 92.240.169.206) |
• |
18.2.2015 19:20:47
Když jsem si koupila loni novej telefon a děti ještě svůj neměly, taky jsem si tam inteligentně tuhle kravinu stáhla. Pak to začalo furt řvát, že chce žrát a podobný kraviny, tak jsem to vymazala. Teď už to maj děti na svých tabletech a tam ať si s tím dělaj, co chtěj.
|
Tizi | 106716 |
18.2.2015 19:20:40
Nechala bych ho umřít, je jen virtuální!
|
kája+dva | 65364 |
18.2.2015 19:19:14
Nechala bych je všechny bez milosti pochcípat . Tak dlouho jsme dovolovali synovi stahovat si podobné hry, že máme každodenní hádky o tom, jestli se mobil zapne nebo ne. A nedej bože, když přijde partner mé kamarádky, který ho do toho zasvětil. To si připadám, jako v blázinci. A to zkouší, jestli by si třeba nemohl ještě něco dokupovat, no zbláznil se nám chlapeček a teď bude těžké to vrátit zpátky. Za mě už nikdy Pou, farmy a další blbinky.
|
Monika | 123907 |
18.2.2015 19:12:03
Syn dostal k Vánocům tablet, původně jen s jedinou hrou - Pouem, kterého si přál. Tím jsem získala nové konverzační téma s kamarádkami, které už byly "zasvěceny" - ony mají většinou tu hru nainstalovanou ve vlastních mobilech (které dětem půjčovaly nebo půjčují např. při čekání někde, v autě atd.) a všechny jsme se shodly, že když vidíme tu animovanou postavičku, jak se klepe, je špinavá a má hlad (zejména, když je dítě třeba pár dní někde pryč), tak to tak nemůžeme nechat a "postaráme se" samy. Já synův tablet neumím v podstatě ani zapnout, ale už několikrát jsem se ho ptala "co Pou, ještě žije?" a ta představa, že by ho "nechal jen tak umřít" (já tedy ani nevím, jestli to skutečně jde???) mi je nepříjemná, i když samozřejmě chápu, že je to blbost. Jak to máte s Poem, případně podobnými "virtuálními mazlíčky" Vy?
|
Arien+2 | (IP adresa: 91.217.97.105) |
• |
6.1.2015 9:58:48
Taky používám především ty hry zdarma, platila jsem nanejvýš rozšíření do plné verzy u výukových programů.
Navíc většina her mívá alespoň základní (očesanou) verzi zdarma, tím vyzkouším o co jde, jak to dítě bude bavit, a hlavně zda nám to bude fungovat, ne vše totiž funguje či funguje dobře (na různých tabletech). Bez tohoto "odzkoušení" bych žádnou placenou hru nestahovala. Zvlášť pokud s tím teprve začínáte, tak bych doporučila zatím ty neplacené, je jich nepřeberně, ale vím že o tom dotaz nebyl. A k dotazu - já platím kartou (když už), ale jinak bych doporučila zkusit přes ten telefon, platím tak občas jiné věci a v pohodě. |
Lenka Pražanda | 128023 |
6.1.2015 9:32:58
Na Google play jsou i hry zdarma a velmi zábavné. Je jich tam plno. Třeba Angry birds, Minekraft, Ninja fruit, Temple run jsou dobré.
|
Lady V. | 139699 |
5.1.2015 19:58:35
U nas v obchodech se dostanou predplacene kupony, mely by byt j v CR
|
Martina, 3 synové | 101865 |
5.1.2015 14:49:11
Platím přes mobilní telefon.
https://support.google.com/googleplay/answer/2651410?hl=cs&ref_topic=3365267 |
splechtulka & M+J+R | 35354 |
5.1.2015 14:03:25
Dobrý den, poraďte laikovi. Ježíšek přinesl synovy přes muj odpor tablet. Teď by si rád stáhl hru- placenou. Pokud nemám kartu k placení přes net tak asi nic nestáhne, že? Musí se to platir jen přes kartu? Lze ještě někde jinde postahovay hry? Díky za rady.
|
kuba | (IP adresa: 77.242.95.3) |
• |
22.12.2014 13:16:07
Tady tato Pocket Edition za 145 Kč je vyvíjená firmou která pracuje i na PC verzi.
Takže ano toto je ta "plná" verze pro Android/IOS. Sice zde nejsou všechny prvky která jsou v PC verzi, ale to je tím že MC pro tablety a mobilní zařízení je stále ve vývoji a také tablety jsou méně výkonější než počítače. Takže jsou 3 možnosti. 1. Zakoupit Minecraft Pocket Edition za +- 145 Kč. 2. Stáhnout bezplatně Minecraft Pocket Edition Demo (vyvíjená stejnou firmou jako verze víš, jen v ní jsou omezené možnosti) 3. Pirátsky stáhnout Minecraft Pocket Edition (POZOR! Je to jako kdyby jste hru ukradli v nějákém obchodě, také zde je nebezpečí virů.) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.