Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
vendyna (Janinka + Alenka) | 85221 |
21.1.2011 8:56:45
Já brala 5 let mirelle. Když jsem vysadila, nepřišla menstruace asi tři měsíce. Doktor mi řekl něco jako, že vaječníky zlenivěly (?). Tušim, že jsem tenkrát dostala nějakou injekci, menstruace naběhla a dnes už máme dvě děti.
Než jsi začala brát HA, tak jsi menstruovala normálně? |
10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
21.1.2011 8:56:42
Já jsem se po vysazení dávala dohromady rok.Je to pakárna.zkus to nejdřív přírodnější cestou..
|
*Tučňák* | 109872 |
21.1.2011 8:53:50
Právě taky jsem si říkala, že sotva vysadím hormony, zase se mi to vrátí
|
10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
21.1.2011 8:53:12
Počkala bych až se cyklus sám upraví.Hormonama se zase rozhodíš.Zkus detoxikační kůru.Kontryhelový čaj a ve větším množství jíst červenou řepu.
|
*Tučňák* | 109872 |
21.1.2011 8:50:47
Ahoj, nedávno jsem tu psala příspěvek chybějící mentruace, je těsně pod tímto :) V krátkosti, vysadila jsem před půl rokem HA, dodnes přišly dvě dost divné menses, doktorka mi řekla, že nejspíš bude problém mít děti, že to vypadá, že moje vaječníky jsou jakoby "v přechodu" a nemám vůbec ovulaci. Jak to dopadlo? Doktorka mi vzala krev, udělal se hormonální rozbor a včera mi řekla, že jsem naprosto v pořádku, že hormony jsou jak mají být. Nicméně měsíčky pořád nemám, už nevím co s tím a těhotná nejsem CHce mi napsat Proveru, ale prý jsou to zase hormony a navíc z 80% brání otěhotnění (o které se právě snažíme), tak vůbec nevím, co mám dělat. Zda počkat, až se cyklus sám upraví (ale kdy?) nebo vzít ty prášky Poraďte prosím.
|
A+E+L+L | 72017 |
7.1.2011 15:25:51
Ahoj, znám to.......po letém braní HA, vysazení - MS se sama nedostavovala, možná i souvislost s vysokým stresem (úmrtí v rodině 2, otřes mozku, práce), dr. mi vyvolávala injekcema, pak clostilbegit,nic...IVf, 2x KET...změna dr.
Jiný přístup - snažil se přijít na kloub, proč vaječníky jsou,jakobych byla v přechodu ......... rozbor krve- nadmíra prolaktinu, léčba. Po 2 letech - na nezapomenutelné dovolené, kde jsem snahu hodila za hlavu opravdu se vším všudy, jsem otěhotněla. Nevím,čím to ....možná psych. pohoda, těžko se dá někam zaškatulkovat. Po roce kojení se MS rozjela, docela pravidelně, někdy po 2 měsích. Teď 3 měsíce nic, jsem nervozní, ale nevím - manžel měl prac. úraz, tak možná zase stres a stouplý prolaktin...to se uvidí. Mimochodem - mojžíšovku, vitaminy, čaje a všechny další doporučení jsem pocitivě dodržovala. |
Abigail* | 76789 |
7.1.2011 12:43:14
Myslím, že to nemusí být tak zlé, jak píšeš. Já jsem kdysi brala antikoncepci v kuse 4 roky. Když jsem ji přestala brát, měla jsem cyklus rozhozený asi rok. Ze začátku mi dr. buď dával injekce na vyvolání MS, pak už mě cpal hormonama. To se mi moc nelíbilo, takže jsem je po chvíli přestala brát a zhruba za ten rok se to upravilo samo. Možná by stálo za to zkusit nějaké "ženské" bylinky jako je třeba kontryhel.
|
klikli | 93034 |
7.1.2011 12:20:32
Taky doporučuju Gynex. Já jsem po 8 letech braní HA chtěla otěhotnět, ale po vysazení se cyklus vůbec neobnovil, měla jsem PCO a anovulaci. Po lécích (clostilbegyt) se to zlepšilo, ale otěhotněla jsem až v cyklu, kdy jsem k tomu brala Gynex. Teď jsem musela ze zdravotních důvodů opět HA vysadit, byla jsem nešťastná, že mě čekají zase muka s nepřicházející menstruací, ale opět beru Gynex a 1. cyklus s ním byl 33 dnů, což je super. Doufám, že to tak bude pokračovat.
|
MisaOT | 106145 |
7.1.2011 12:16:23
Mám stejný problém..... už rok a půl se snažím otěhotnět....pořád nic!začala jsem chodit do Centra asistované reprodukce a tento měsíc se chystám na umělé oplodnění, kromě mé anovulace jsem zdravá a můj partner také. Nic nám nezjistili.
Držím palce a doufám, že brzy otěhotníš. |
Vrťulka | 21779 |
7.1.2011 12:05:07
Umele hormony uz bych do sebe cpat nenechala. Zkus prirodni fytoestrogeny v podobe pripravku Feminan, Gynex nebo Hormeel, vsechny jsou overene a vyborne fungujici, ale necekej, ze se vsechno srovna hned, chce to cas, HA je pro telo strasna pecka :-(
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.