| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 6119  [Dalších 5909 >>]
Róza - 05,08 26159
7.1.2011 11:58:19
Před 7-mi lety jsem na tom byla stejně. Po cca 2 letech HA mi nenaskočila MS. Chtěla jsem otěhotnět, tak jsem brala clomhexal (clostilbegit). Ovulace ale stále nebyla, dr mě poslala na laparoskopii. Tam mi narušili blánu obalující vaječníky, čímž se zjednodušilo uvolňování vajíček. Pak se mi podařilo do 3 měsíců otěhotnět. Cyklus po těhotenství naběhl dobře, leč podruhé otěhotnět se mi podařilo po roce a čtvrt od začátku snažení. Momentálně bychom chtěli ještě třetí miminko a opět se už rok nedaří. Cyklus ale pravidelný. Tak taková je moje historie.
Držím palce!!!
Janet+sluníčko:-) 75570
7.1.2011 11:24:16
Taky nemám menstruaci vůbec - neovuluju. Mám vysoký prolaktin. Takže jako v době kojení. Na to se berou léky, které já ale nemůžu brát kvůli srdeční vadě. Takže už jsem neměla menstruaci asi rok. za loňský rok dvakrát. Po léčbě těmma lékama, co nemůžu brát. Pak jsem to tedy vysadila. a od té doby už vůbec nic. Jako že mi to ani nevadí že jo.... ale vím, že takhle to nejde napořád. Byla jsem v prosinci opět u dr. - tentokrát u endokrinologa, tak mi brali odběry, v lednu si mám volat na výsledky, a podle toho mi možná gyndař nasadí nějakou hormonální léčbu. abych prý měla menses, protože prý to není pro tělo dobré ~d~ být bez... odvápnění kostí a tak. ~d~ fakt nevím, protože gyndaři už tři - měnila jsem, protože tenhle problém trvá cca od vysazení HA (nemůžu brát ze zdrav.důvodů - migrény)-pak těhu, mám dceru 5 let. No a gyndaři zase v tom problém nevidí - nemenstruovat. Takže fakt nevím. co se bude dít dál....~a~
Apple + 2 66234
7.1.2011 11:21:09
Zkusila bych Gynex, mě i kamarádce nádherně srovnal cyklus, po 1 kůře jsem byla těhotná (to mi pře tím gyn hrozil, že už jsem v přechodu...)
Katka+2 (IP adresa: 78.102.153.43)
  • 
7.1.2011 11:14:57
HA jsem vysadila před půl rokem, sice ne kvůli otěhotnění, ale nechtělo se mi cpát do sebe hormony, když vlastně nemám důvod... HA jsem brala (kromě dvou těhotenství) 8 let, cyklus mám rozházený pořád... Jednou se menstruace dostaví tak, jak má, někdy začnu krvácet už v půlce cyklu, pak se zase dostaví se zpožděním... Podle dr. jsem v pořádku, jen se tělo dává dohromady...
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277
7.1.2011 11:14:54
Asi bych počkala,ovulace je potlačena po braní HA.Co třeba zkusit něco přírodního na pročištění těla od HA.Napadá mě teď zrovna Gynex...
Já teď vysadila HA po roce a jsem na to zvědavá.Brala jsem je kvůli cystám.Těhotenství teda neplánujeme.
Držím palce!
Ája + P 5/10 + // 112035
7.1.2011 11:11:07
No já brala HA asi taky 2 roky, pak jsem ji kvůli problémům vysadila a MS jsem měla možná tak 4x do roka... Ani ne po roce jsem byla těhu, ani nevím jak, my se nesnažili ~:-D
Přeju hodně štěstí, ať se miminko co nejdřív zadaří ~;((
Daniela+dvě slečny(6/02,5/08) 83578
7.1.2011 11:02:21
Mela jsem podobny problem...po 2letech brani HA jsem nemela cyklus...s velkymi zpozdenimi, bez ovulace....hormony nezabraly, pomohlo mi az cviceni pode Mojzisove...po 6ti mesicich pravidelneho cviceni pod dohledem rehab.pracovnice jsem tehotnela bez potizi....
Kdyz ti cvico napise gyndr, je to hrazene pojistovnou. Akorat to opravdu chce odbornika, jednou mesicne se jezdi na mobilizace a kontrolu, pripadne zmena cviku a tak, musi te naucit, jak co cvicit, jinak sama bys mohla vic pokazit nez spravit....

Drzim palecky!!!~;((
Ažurka + Toni+Andul 62779
7.1.2011 10:53:19
změnila byh dr. já to měla podobně oěhotnět se mi podařilo po 2 letech s první dcerkou,tím,že jsem změnila dr.neb ta do mě cpala nesmyslně všechno a byl akorát hokej ještě bych ti dporučovala pokud je v cyklu hokej odběr krve na štítnou žlázu
Lída+2 28136
7.1.2011 10:52:58
Měla jsem to podomě...MS se dostavila cca 3-4x za rok.....ani po prvním porodu to mi to nepomohlo(syn je s trochou dopomoci) a druhýho stačilo chodit pravidelně každý měsíc na vyvolání MS.....a po roce chození....se zadařilo normálně počít....
veronika82,Kamilka,klučík03/09 29769
7.1.2011 10:48:07
Mně normálně vajíčka taky nedozrávala mám syndrom PCO stačil u mně nasadit clomhexal a vajíčka dozrávala a já jsem otěhotněla.A po vysazení antikoncepce si myslím,že může taky chvilku trvat než se cyklus zase rozběhne.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 6119  [Dalších 5909 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.