| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6119  [Dalších 5899 >>]
*Tučňák* 109872
7.1.2011 10:45:18
Ahoj, potřebuju se vykecat. V červenci jsem po 2 letech vysadila HA (za ty dva roky jsem jsem vysadila jednou na dva měsíce a pak znovu nasadila), od té doby přišly zhruba s měsíčním zpožděním dvě slabší menstruace, teď čekám opět měsíc a nic. Byla jsem u Dr. a ta mi oznámila, že moje tělo je jako v prepubertě nebo naopak jako žena po přechodu, neuvolňují se mi vajíčka a že budu mít jednou problém s otěhotněním. Musím jít na krev a tak. Jsem z toho na prášky, už se tři měsíce snažíme otěhotnět, měsíčky nepřicházely, tak jsem tajně doufala a místo toho se dozvím, že nemám ani ovulaci~:( Přitom mám pořád takový divný bílý hustý výtok, ten jsem tak hojně neměla. Prosím o jakékoliv povzbuzení, pořád doufám, že je to ještě odezva po vysazení HA, jinak si to neumím vysvětlit~n~Doktorka do mě chce cpát znovu hormony a nasadit znovu HA, ale to já už nechci~n~
MisaOT 106145
6.1.2011 7:25:57
Já čekám koncem týdne MS a pak se chystám do CAR na UZ, když bude vše v pořádku začínám hned stimulovat a pak IVF :-)
MisaOT 106145
6.1.2011 7:25:03
Ahojky, jak jsi na tom? Jak si prožila Vánoce a už jsi objednaná do CAR?
Marťa Dosmar Tylda a Julda 81759
4.1.2011 22:10:55
Dobrý večer,
to máte pravdu, že je dobré znát důvod neplodnosti. Já se také zevrubně zabývám TČM. Jde o to, že ty preparáty, o kterých mluvím, nejsou založeny tak striktně na vyšetření tepu, jazyka, tělních tekutin atd.V ČR je momentálně TČM velice v módě, ale jak to vidím já, tak nikdo tady není schopen ji dělat tak jak ji dělají v Číně (pokud se tedy nejedná o čínské dr., kteří v ČR působí) a už vůbec zde nenajdete pacienty, které by některé procedury, které se běžně v Číně používají, byli ochotni podstoupit. Mám osobní zkušenosti s preparáty, které vychází z receptů čínské a tibetské medicíny po staletí sestavovené pro císařskou rodinu. Další informace jsem Vám zaslala na Váš email, který na rodině uvádíte.
S pozdravem a přáním všeho dobrého~;((. Martina P.
desser 84799
29.12.2010 11:27:40
Jahůdko, já sem brala Clostík 3 krát denně tabletku, folíky narostly, nic mi po něm nebylo ani sem nepřibrala, jako bych ho nebrala. Ale pravda já sem ho nebrala v kuse jen vždy od 1-5 DC. myslím.
Dan (IP adresa: 194.39.218.10)
  • 
29.12.2010 8:53:08
dobrý den, my máme s přítelkyní problém s jejím otěhotněním, protože se zevrubně zabývám TCM, ikdyž stojím o pomoc, není mi jasné, jak můžete spočítat léčbu před tím, než je určena přícina neplodnosti, kterých může být min. snad 10-12, těším se na odpověď a upřesnění, děkuji a přeji pěkný den, Dan S.
19.12.2010 10:31:58
Moc mě mrzí, že jste to takto pochopila, moc Vám přeji, abyste otěhotněla bez použití syntetických hormonů a umělého oplodnění.~;((Jako lékárník vím, co dokáží tato svinstva udělat s tělem a psychikou ženy a proto se snažím hledat jinou cestu. Uznávám, že každý má na výbět. Mějte se pěkně a držím palce.~6~
Albar 93722
18.12.2010 19:37:15
Proč mám pocit, že chce zase někdo vydělat na cizím neštěstí~a~
18.12.2010 10:57:24
Ahojte všichni tady,jenom mně tak napadlo:
Nechcete nějaká zkusit řešit problém s otěhotněním pomocí čínské medicíny, já sama jsem to zkusila po 6ti měsících snažení, nechtěla jsem dál čekat, nasadila jsem kúru, která se skládá ze třech fází a trvá 3,5 měsíce a hned při první fázi jsem otěhotněla. A znám dost žen kterým tahle kúra pomohla i po 2 letech neúspěšného snažení a nemusely tak podstupovat umělá oplodnění, určitě to stojí za vyzkoušení. Celá kúra přijde pro neregistrované zákazníky na 5334,-, pokud se zaregistrujete tak je cena 4000,- Podrobnější info případně pošlu na email.

MisaOT 106145
14.12.2010 12:33:11
V pohodě už se neomlouvej :-) Tvoje omluvy z nás těhotné bohužel neudělají :-)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 6119  [Dalších 5899 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.