| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 6119  [Dalších 5869 >>]
Mája+M(7/11) 98997
3.12.2010 14:55:23
Lucko, myslím, že doktorka by měla pravdu, 3 měsíce fakt nic není, to bych brala jako zázrak, kdyby se mi to po 3 měsících povedlo. Můžeš měřit bazální teplotu, ale je to celkem opruz a já jsem z grafu nebyla moc moudrá, taky si můžeš dělat ovulační testy, ale při nepravidelné MS bys je musela dělat neustále a to by vyšlo dost draho. Takže bych to ještě tak rok nechala na přírodě, pokud nechceš k doktorovi.
MisaOT 106145
3.12.2010 14:30:50
Ahoj Makku, mám taky velkou radost, že se top posouvá směrem dopředu, no snad to vyjde. Jinak dnes mi volal kamarád, že jsou těhotný, před třemi týdny mi volal že první měsíc to jdou se ženou zkoušet a ted že už mají pozitivní test. A ještě si mi dnes strašně ztěžoval, že je to naprd, že chtěl aby to oplodnění vyšlo až tak v červnu a že to ještě nechce: Tohl e fakt miluju, mám zase náladu pod psa :-(
MisaOT 106145
3.12.2010 14:28:03
Ahojky, no abych pravdu řekla, tři měsíce jsou strašně málo, jediné co by ti poradil doktor je aby sis alespon tři měsíce měřila a zaznamenávala teplotu a pak se může něco řešit, pravděpodobně by ti dal Clostybegyt na vyvolání ovulace, ale jak říkám tři měsíce jsou velmi málo, já se snažím rok a půl takže ještě vydrž :-)Můžeš začít pít čaje z maliníku, nebo kontryhele a ono přijde uvidíš.
Lucka (IP adresa: 213.195.194.196)
  • 
3.12.2010 14:11:42
Ahoj, doufám, že mi někdo z Vás tady poradí. Mám 21. měsíční dceru, kterou jsme počali na poprvé a nyní se snažíme o druhé mimi 3 měsíce. Zatím jsem to neřešila, ale už mě to začíná štvát, všechno jsem si to chtěla hezky naplánovat,když první vyšlo hned a nějak to nejde. Myslím, že ovulaci nemám tedy vůbec a jelikož mám cyklus nepravidelný, tak to ani nejde dobře vypočítat. Můžete mi někdo poradit,jak na to? Jak nejpřesněji zjišťujete ovulaci u nepravidelné MS a jak si mohu pomoci, když nemám ovulaci sama,abych nemusela nyní navštěvovat DR.? Předpokládám,že kdybych nyní šla k DR.,tak mi řekne ať ještě počkáme.

Děkuju. Lucka
Mája+M(7/11) 98997
2.12.2010 11:34:16
Tak to je super, že se to hýbe směrem dopředu. Já si teď taky užívám klidu od léků a měření teploty a takových záležitostí. Pomalu, ale jistě hubnu a v lednu se chystám na první návštěvu CAR.
MisaOT 106145
30.11.2010 16:09:19
Tak včera jsem byla na pohovoru o IVF, plánovaný měsíc IVF bude leden, nechám si zavést 2 emrya a snad to všechno klapne. Bude to asi bolestivé, ale budu minimálně 14 dní na neschopence, tak snad to nějak zvládnu, teď mám přes celý prosinec klídek a oddych od všech prášků a konečně si budu moct dát s partnerem po dlouhé době pěkně vínko nebo něco tvrdšího :-)
MisaOT 106145
29.11.2010 7:19:21
Je to strašný tyhle historky, že někdo nechce dítě.... to bohužel patří k životu a bohužel život nás zkouší co všechno vydržíme. Ty se každopádně drž toho, jak se cítíš skvěle a jaký máš ze sebe dobrý pocit, to je ted nejdůležitější!
Já jsem ve čtvrtek byla v Caru, celá natěšená na další IUI a bohužel mi doktor oznámil, že tento měsíc zřejmě ovulace neproběhne, nějak nereaguji na injkce a folikuly mám zhruba na 10 mm no hrůza...taky jsem byla moooc zklamaná. Dnes mám velký den, optimismus mě neopouští... jdu na pohor IVF, jdu si konečně reálně domluvit jaké zvolíme metody a snad leden je můj měsíc v který vkládám velké naděje! jestli to nevyjde, asi se zblázním!!! :-(
Kolem jseou zase všechny páry, které hned vysadí prášky a jsou těhotní, no ale jak přesně říkáš...to tvrdí oni a realita může být jiná.
Jsem moc ráda, že Ti jde Váha tak dobře dolů.... jsi šikulka....
Neboj i ty budeš mít děti, jen z nějakého důvodu to ještě nejde....ale brzy to přijde uvidíš!
Mája+M(7/11) 98997
28.11.2010 19:58:23
Ahoj Míšo, tak co je nového? Já jsem momentálně na -17 kg, na váze u rodičů jsem se dostala pod magických 100 kg (navážila mi 98, ale naše váha doma mi váží tak o 2 kila víc, tak kdoví - na té váze u rodičů se proto vážím mnohem raději ~t~ Každopádně pevná vůle mě neopouští, tak snad to tak půjde i dál. Myslím si, že až se dostanu na 80 kg, tak pak už to dolů nepůjde, protože to je taková zakletá hranice, u které vždycky končím, ale i tak to bude rozhodně lepší než je to teď nebo než to bylo před 2 měsíci.

Jinak dnes nám další příbuzní přijeli slavnostně oznámit, že čekají další dítě, tak jsem to zase obrečela, ještě z toho byli celí zklamaní, že vůbec nechtěli, ale když už to je, tak se teda nedá nic dělat. Utěšuju se jenom tím, že ve svém okolí neznám prakticky nikoho, kdo by měl problémy s otěhotněním a většina ženských (podle svých slov) otěhotněla hned na první pokus, čemuž vůbec nevěřím a říkám si, že s tím, že nemůže otěhotnět se nikdo nechlubí, tak možná i spousta ženských v mém okolí mají děti až po umělém oplodnění a kdoví po kolika letech. Jinak už bych se fakt zbláznila.. všichni kolem mají a čekají děti, jenom my ne.. ~n~
MisaOT 106145
23.11.2010 7:28:08
No tak to je skvělé, že se cítíš fajn a to je přesně to co potřebuješ, aby si byla v pohodě a byla se sebou spokojená. Včera v car jsem si domluvila na pondělí pohovor na IVF, tak jsem zvědavá :-)
Mája+M(7/11) 98997
22.11.2010 14:47:21
Míšo, asi od obojího trochu, když mi to jde, tak mě to i baví. Nevím, kde se ve mě ta pevná vůle bere, ale cítím se fajn.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 6119  [Dalších 5869 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.