| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Hrady a zámky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 744  [Dalších 724 >>]
BERBER+A+L+V 7963
3.5.2017 17:03:18
Anni je "krajan".. chtěla jsem napsat totéž... Jet vlakem do Rychnova (když už), pak Kopanina, Frýdštejn, Malá Skála... velmi oblíbená trasa!
Anni&Annika 50178
3.5.2017 10:32:28
Udelala bych trasu opacne. Jet do Rychnova u Jablonec vlakem a odtud na Kopaninu, pres Frydstejn na Malou Skalu. Klidne AZ do Dolanek a odtud zase vlakem Domu.
vcelkamaja 32837
2.5.2017 22:23:54
Být rodičem dítěte, co jede na takový výlet, tak bych uvítala dřívější návrat do Prahy. Tedy návrat vlakem, co jede z Malé Skály v 16.26 (s 1 přestupem) . Pak by bylo vhodnější jet ráno dřívějším vlakem. Záleží na tom, jak máte daleko na Hlavní nádraží, zda bude sraz u školy apod.
Vranice 21600
2.5.2017 20:08:21
Byli jsme tam v létě, děti 10-13 let zvládly trasu bez problémů - z Kopaniny na Frýdštejn za cca slabou hodinku. Je to z kopce a do kopce. Rozhlednu pomalu dorůstaj stromy, ale výhled ještě je a hrad jsme prolezli za pár minut, takže 7 hodin na celou akci dle mě v pohodě i s jídlem a přestávkami. K obutí stačí polopohory, záleží na počasí, sportovní obuv do lesa. K rozhledně je potřeba půjčit si ve vesnici klíč a zaplatit vstupné (lze si koupit pohledy a suvenýry).

Hodně se nám líbilo v Besedických skalách (skalní město - bludiště, vyhlídky) + zřícenina hradu Zbirohy, další výlet jsme měli na Klokočské skály + hrad Rotštejn s nezapomenutelnou paní kastelánkou - to nelze než doporučit.

Ať se výlet povede, hlavně počasí :-).

Ráchel, 3 děti 76748
2.5.2017 19:03:41
mám tip na hospodu :D Boučkův statek v Malé Skále - skvělý jídlo!
Brunhilda 29897
2.5.2017 18:21:36
Prosím o zkušenosti a rady.
Plánuji jednodenní výlet pro děti (cca 20 dětí, věk 12 let). Požadavky byly: minimum peněz, tudíž doprava vlakem, ne v bezprostředním okolí Prahy (tam už to má většina prochozené).
Děti jsou spíš sportovně založené, takže žádná dlouhá prohlídka nebo výstava, atp.

Hledala jsem inspiraci na netu a líbí se mi výlet v okolí Frýdštejna - z Malé Skály přes Frýdštejn na rozhlednu Kopanina a zpět.
Zpáteční vlak nám jede z Malé Skály v 18:26.
Tam můžeme jet buď v půl desáté (v Malé skále budeme cca v půl dvanácté) a nebo v půl osmé (to bychom tam byli cca v půl desáté).

Dotaz č.1:
Stačí nám 7 hodin na příjemnou procházku a prohlídku hradu nebo mám raději volit dřívější spojení?

Dotaz č.2:
Jak náročná je cesta a jakou obuv zvolit?

.. byli jste tam s dětmi? Líbilo se jim to? Máte nějaké připomínky, tipy,..?

Díky všem.
Ellarose 151471
8.8.2016 22:08:22
Na zámku Loučeň, jsme s dětmi byli tuto neděli. Vůbec jsme netušili, že se tam koná nějaká speciální akce. Na internetu jsem si předtím našla, že vstupné do parku s labyrinty je pro rodinu 330,-, No co, říkala jsem si, že se jednou praštíme přes kapsu. Po příjezdu jsme zjistili, že se tam celé prázdniny koná speciální akce a že rodinné vstupné činí 580,-! ~Rv ~q~ Už jsme ale byli na místě, tak jsme se tam rozhodli přece jen jít.
Celkově akci hodnotím jako pěknou pro malé děti a nejmenší školáky ~g~. Ovšem cena 580,- Je fakt moc! To toho tam za tuto cenu k vidění zase tak moc nebylo.
Cenu za běžný den 330,-Kč za rodinu, nebo 99,- za dítě jen do labyrintů hodnotím jako naprosto přehnanou. Prostě platí se tu "nápad", ale cena je fakt přehnaná.
Čili pokud nepočítáte každou korunu, tak jeďte :-)
ALL 4469
24.7.2016 22:40:33
Byl jste někdo? Pro jakou věkovou kategorii to asi tak je? Je to program vhodný pro celou rodinu včetně puberťáků, nebo spíše jen pro malé děti? Chtěli jsme tam zavítat, zdálo se nám, že to bude zajímavé, zábavné a vzdělávací zároveň, ale teď jsem koukla na internet a ono to spíš vypadá na nějakou hru pro mrňata... :-(
calvin 128401
23.5.2016 16:13:08
Ja uz tam se synem byla 3x ~R^
Juillet 21450
23.5.2016 12:52:08
Grevin je jednou z mála atrakcí tohoto typu, která v Pze opravdu stojí za to, doporučuju, už jsme tam s dětmi byli několikrát
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 744  [Dalších 724 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.