Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Černá mamba | 145715 |
11.9.2016 10:42:20
Potřebovala bych nechat opravit foťák, nejede zoom. Nemůžu na netu najít opravnu někde poblíž, abych tam mohla přijít, někdo na to mrknul a řekl "jo, jde to spravit, vyplatí se - ne, kupte si nový". Ukazuje mi to jen zásilkové služby, kam se foťák musí poslat. Nevíte někdo prosím, jestli je nějaká taková opravna v MS kraji? Foťák je Olympus.
|
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 19:41:02
libik - to ani nevidím, nejsem blázen a tu holku znám - ta neunikne ani na tábor, jelikož ji tam nikdy nikoho nenapadlo poslat, nemá kamarády, sociálně je na tom špatně - spíš bych tedy chtěla zabránit případnému průseru, včetně možnosti, že sice vše proběhne ok, ale bude hluboce zklamaná, že z toho nic není.
Její matka ji udržuje ve vidině modelčí kariéry - podobně jako je přesvědčená, že holku vezmou na uměleckou školu, ač ji nikdy nedala ani na výtvarný kroužek. Mají to obě stejně - koupí se hadříky, líčidla a svět se posadí na zadek (dítě se líčí od 10 let). Dvanáctka snít může, ale už by měla vědět a měla by být s to pochopit, že se taové sny vyplní jedné z tisíce a matka by měla mít rozum a nějaký pud chránící dítě, bez ohledu na její inteligenci... To dítě by bylo skvělou sestřičkou, paní učitelkou ve školce, družinářkou...ano i uměleckou sklářkou, brusičkou nebo třeba keramičkou,možná fotografkou... Ovšem rodina jí to neumožní. Kdyby alespoň vyrůstala v tom, že se vyučí a půjde něco dělat rukama, ale pěstovat v ní, že bude modelka, fotografka nebo výtvarnice a nehnout pro to prstem... prostě mám vztek |
.libik | 142094 |
20.7.2016 19:22:53
Nevím, mně osobně je eklhaftní focení i nejprestižnějšími profíky, takže já bych to u svých dětí skrečovala za všech podmínek a vychovávám je tak, že by je to nenapadlo.
Pokud ale vidíš pro svou oblíbenkyni únik z poměrů prostřednictvím modelingu, jdi tam s ní. |
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 17:36:28
To si snad ani největší naivka nemyslí. Je fakt, že když jsem se jí ptala, k čemu jí to bude, neodpověděla a posléze se to zamluvilo.
|
Len | 108740 |
20.7.2016 17:26:26
Oni ti fotografove na FB casto nejsou specializovani na fashion modelky, hledaji proste osoby, ktere v sobe neco maji, vypadaji na fotkach dobre a navic casto jsou schopny a ochotny realizovat nejake silene napady (kostymy, pozy, behani v desti...). Model/ka zkratka neznamena jen osoba, ktera predvadi saty. Dokonce ani nemusi byt hezka, jen vypadat na fotkach "jinak", zajimave. Zkratka to, ze ji oslovil fotograf, neznamena, ze ji chce uvest do fashion businessu.
|
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 17:24:31
Eudo - mám podobné zkušenosti - ale tak veselou jako odhalení bordelu, teda ne
Já kdysi i fotila - tedy ne jako fotomodelka, ale prostě jsme se s kamarádkou sem tam přiživily u studentů nějakých uměleckých škol, ovšem vždy to bylo přes někoho známého, nebo jsme dotyčného samy znaly. Dostaly jsme sice almužnu, zato však krásné fotky |
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 17:21:43
Ráchel, to jí bude za několik týdnů, tak to vem nešť. Kdyby to bylo jediné...
|
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 17:20:55
luthienka - dík, to je dobrá rada
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
20.7.2016 17:19:47
správně od 13ti
|
Eudo | 146355 |
20.7.2016 14:59:29
Ja kdysi za dob, kdy prakticky na celou ulici byla jedna televize a jeden telefon, byla oslovovana tu i tam. VZDYCKY to byl nejakej uchyl. Jeden si mne vybral za zpevacku do jejich orchestru (zrejme videl nadani uz na dalku) a vyzpivat jsem se mela u nej soukrome doma. Dalsi videl me herecke nadani, kdyz jsem byla pro brambory v zelinarstvi. Jiny opet videl, jak ze mne bude slavna modelka (tenkrat se ani o zadnych nikde nepsalo). To mi bylo ale uz 20 a nebyla jsem padla na hlavu. Ten byl skutecne zajimavy. Hrbacek, ktery mne oslovil na Vaclavaku, kdyz jsem sla na trolejbus. Vnutil mi aspon svoje telefonni cislo. To jsme si pak s klukama zjistili - bylo cirou nahodou do bytu u nas za rohem. Maminka se rozcilila, co to je zac, a dosla si tam s doprovodem z prace pro informace. Protoze nikdo nic o nejake modelove agenture v baraku nevedel, ale bylo jim divny, ze tam porad chodi nejake panske navstevy, tak sla s tim na policii. Odhalili jsme bordelove doupe, hahaha.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.