Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Eudo | 146355 |
20.7.2016 14:59:29
Ja kdysi za dob, kdy prakticky na celou ulici byla jedna televize a jeden telefon, byla oslovovana tu i tam. VZDYCKY to byl nejakej uchyl. Jeden si mne vybral za zpevacku do jejich orchestru (zrejme videl nadani uz na dalku) a vyzpivat jsem se mela u nej soukrome doma. Dalsi videl me herecke nadani, kdyz jsem byla pro brambory v zelinarstvi. Jiny opet videl, jak ze mne bude slavna modelka (tenkrat se ani o zadnych nikde nepsalo). To mi bylo ale uz 20 a nebyla jsem padla na hlavu. Ten byl skutecne zajimavy. Hrbacek, ktery mne oslovil na Vaclavaku, kdyz jsem sla na trolejbus. Vnutil mi aspon svoje telefonni cislo. To jsme si pak s klukama zjistili - bylo cirou nahodou do bytu u nas za rohem. Maminka se rozcilila, co to je zac, a dosla si tam s doprovodem z prace pro informace. Protoze nikdo nic o nejake modelove agenture v baraku nevedel, ale bylo jim divny, ze tam porad chodi nejake panske navstevy, tak sla s tim na policii. Odhalili jsme bordelove doupe, hahaha.
|
luthienka | 77117 |
20.7.2016 12:21:33
Zkusila bych jí to rozmluvit a pokusila se kontaktovat nějakou normálnější modelingovou agenturu. Tipy, jak vybírat jsem našla třeba tady http://www.fototest.cz/kvalitni-modelingova-agentura.php
Pokud je jí jen 12, spíš bych pro ni zkusila najít nějaké kurzy modelingu pro děti (to do 15 je), nebo letní tábor s touto tématikou. |
jů | 136050 |
20.7.2016 9:52:03
Píšeš, že matka i dítě jsou Ti blízké, ale Tvé vyjadřování o nich tomu moc nenapovídá
|
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 9:18:37
Ruth - ještě se zkusím zeptat svých známých, amatérských fotografů, jestli ten chlap není někde registrovaný, nějak o něm nevědí...
Dík. Ono to nevypadá, ale mně to dítě leží na srdci celých těch 12 let a vlastně mohu jen zpovzdálí pozorovat, co z ní dělají za nešťastné stvoření - krásná, chytrá, veselá, hodná, výtvarně nadaná... Všechno zahodili nebo zahazují. Vím, že je takových dětí, kde rodiče neumí využít jejich potenciál a jemně je nasměrovat, hodně, ale člověku to přijde líto, když to má před očima. Starám se a povídám si s ní, sem tam hlídám - od malinka, kdykoli můžu, ale moc často to nejde a navíc jsem teď přišla o svou "ópérku", která vyrazila na zkušenou do světa, takže s tou holkou nemohu ani jet, ač bych se klidně přidala a její rodiče by určitě nebyli proti... |
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 9:11:31
Len - oni tam s ní půjdou snad oba rodiče. Pracovně vytížený otec musí řídit.
A asi jim to nerozmluvím a upřímně řečeno, rozmlouvat nebudu, jen si neodpustím poznámku opatrnosti. Ještě se z dítěte pokusím vyrazit, jestli není v nějaké skupině, nebo nevyplňovala třeba dotazník - co já vím... Zatím z ní vypadlo jen to, že se jí a její mámě líbí jeho fotky... |
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 9:07:04
77krásko - mohla bys mi, prosím, alespoň naznačit, o jakou foto školu jde,jestli to můžeš psát na web?
Možná by to bylo pro holčičku jisté východisko - hloupá není, a aby šla někam na šičku nebo pomocnou kuchařku... A výtvarné nadání a snad i fotografické oko má, pokud umím posoudit, ale dobrých fotografů dnes je...to máš pravdu. Tak jen pro jistotu |
Len | 108740 |
20.7.2016 9:06:18
Bin, ale opatrnost doporucuju v kazdem pripade, muj manzel takhle na FB hleda modelky na jasne dane projekty, takze vi, jaky typ by se mu hodil. Ty modelky se tam jako modelky ale prezentuji a take maji sve skupiny, neni to tak, ze by oslovil nahodnou osobu jen podle profilu a jejich fotek. Mozna, ze to nekteri delaji jinak, nicmene dohled dospele osoby je urcite namiste.
|
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 9:02:57
adelaide - nikdy jsem to nezkoumala, neb se to dětmi na FB jen hemží, ale myslela jsem, že od 12 můžou (tedy ne že by tam nevisela od 10 )...
|
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 9:00:17
Len - díky, trochu jsem doufala, že tu bude někdo, komu to přijde normální a bude mít vlastní zkušenost
|
Binturongg | 104880 |
20.7.2016 8:59:20
Persepolis - no, tak přesně tak to cítím i já
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.