Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Vanda+4 | 23027 |
9.2.2009 13:50:10
Ahojky!
Mám takovou maličkou prosbu, až budete někdo vědět, kdy jsou zápisy do Berounských školek, napíšete to sem? Předem moc děkuji. Já stále vyhlížím na serveru http://www.mesto-beroun.cz/ a zatím tam nic není. Koukala jsem, že minulý rok to bylo až v dubnu, tak snad i letos to bude nějak tak. Už je únor a nikde zatím nic napsané není. Nejradši bychom do školky Pod Homolkou, tu budeme mít nejblíže. A pak případně do školky Sluníčko (v ulici Vladislava Vančury). Ale zápisy jsou snad v celém Berouně ve stejný termín. |
lunalka | 91037 |
5.2.2009 20:46:40
JÁ JSEM OD RODIČŮ 100 KM A VĚŘ, ŽE SI ŘÍKÁM, ŽE MĚ TO MRZÍ, ŽE JE NEMÁM BLÍŽ, KDYŽ JSEM BYLA SVOBODNÁ A O PÁR LET MLADŠÍ, TAK JSEM OD NICH "utíkala"A DNESKA BYCH K NIM "utíkala" ZPÁTKY, ALE UŽ TO NEJDE, UŽ NEJSEM SAMA.
AŽ BUDETE MÍT VYHLÍDNUTEJ TEN DOMEČEK, TAK DEJ VĚDĚT... |
lydushe + 3 háďata | 3538 |
5.2.2009 19:25:53
Domeček není koupený, dnes jsme byli okouknout ještě Cerhovice a Újezd.
Berounsko je nádherné, já vím. Proto tam chci zase zpátky. Mám tam i maminku, takže bych byla raději tam tím směrem. |
lunalka | 91037 |
5.2.2009 8:52:57
Jo jo,plně s tebou souhlasím, že ve městě podle rodičů musí dítě chodit do všech kroužků. Jo znám takové rodiče a to je mi pak opravdu někdy těch dětí líto.Jak píšeš vše má své pro a proti...Ale BEROUNSKO jako takové je moc hezký, je kam chodit na výlety, do přírody a tak.. Nevím jestli už ten domeček máte koupený, ale zkus ještě okouknout ten Žebrák nebo i Komárov a okolní vesnice..
|
4.2.2009 22:53:55
Jácíčku, všechno je něčím vykoupené. Žijeme aktuálně v Praze, na moc hezkém místě, je to tu skoro jak na vesnici, ale jen skoro a chtěli bychom z Prahy ven. Vyrostla jsem na vesnici a je mi jasné o čem to je.
Chtěla jsem jen vědět něco málo o těch Hořovicích, jaké to tam může být. Měla jsem na střední v Berouně pár spolužeček, ale ty se nějak ztratily, takže se nemám koho zeptat Těším se na vesnici na ten "klid" a na to, že tam není snaha děti tolik zatěžovat aktivitami. Tady kdo nemá dítě ve 4 kroužcích týdně je vyřízený společensky .. a tak vůbec.. |
lunalka | 91037 |
4.2.2009 21:03:31
No školka je tam asi opravdu jen jedna na Větrné, ZŠ snad 2, a obchod s bio, myslim, že ne, to opravdu ve většim městě.To odkud jsem se mi přímo sem nechce psát, ale věř že já nemít auto, tak jsem úplně v čudu. Jezdím s dětma každý den.Já žiju celý život na vesnici, tak závidim zas všem z města ten luxus, myslím tím, že nemusí dojíždět nikam daleko, mají vše po ruce a neskutečně možností...Ono , když pak už chodíš do práce, tak těžko můžeš vozit děti na různé kroužky atd. Tady u nás přímo není vůbec nic pro děti, jen MŠ a ZŠ a tím to hasne.
|
4.2.2009 19:35:09
Jácíčku, díky moc za reakce!!
Já jsem od BE, ale z druhé strany (Loděnice) a právě, že na mě Hořovice nepůsobily moc optimisticky, nebyla jsem nijak nadšená z co jsem viděla při průjezdu městem. Táhne mě to víc do Berouna, ale tam zase nikdy nedosáhneme finančně ... Docela mě zaujal Žebrák, jak píšeš, je menší a i se mi víc líbí. Na Hořovicích se mi líbí, že je tam škola, školka, že když půjdu do vesnice, že budu muset děti všude vozit. I když jsem s tím v podstatě smířená, že budu částečně řidič... Tak nějak nevím jestli když jdu z Prahy, tak jsem původně chtěla na vesnici kde třeba ta škola a školka bude, ale bojím se, že to město nebude ten klid, který bych chtěla. Je tam nějaká zdravá výživa třeba, nebo obchůdek s bio potravinami? Dá se tam chodit cvičit do Sokola s dětma třeba? A jak je to tam s MŠ? Pátrala jsem a našla jsem jen jednu? Osobně by mě to víc táhlo někam do Komárova, zkrátka ještě do menšího... Můžu se zeptat odkud jsi? A děkuju moc za reakci. |
lunalka | 91037 |
4.2.2009 16:47:30
Ahoj Lidushe, nejsem přímo z Hořovic, ale spadáme k nim. Mě osobně se Hořovice moc nelíbí, ale určitě pozitiva také mají. Obchodům stále vládnou vietnamci, jsou tam markety jen převážně na jídlo PENNY, PLUS,LIDL, COOP, UNI.... Takže jezdím do PB, BE nebo do Prahy. Bazén je nyní v rekonstrukci, tak opět jedině PB nebo BE. Naopak pro malé dětičky je tam mat. centrum www.Hořováček nebo pro větší www.domeček hořovice. Doprava přímo přes město také není ideální. Také je to hodně kopcovité město.Restaurace jsou podle mého nic moc, jen restaurace NA RANČI, s tou jsem velice spokojena.Znám i jiné přibližně stejně velká města a můžu říct, že se mi zdají Hořovice jinak dost neupravené, jako kdyby se do nich neinvestovali žádné peníze, třeba kousek od nich je Žebrák a ten se mi líbí velice. Sice píšu páté přes deváté, píšu jak mne co napadne, ale snad tomu porozumíš. Ještě jsem zapomněla na zámek, je tam u něj hezký park. A taky naše slavná porodnice, jestli se chystáš mít ještě jedno mimi, tak vřele doporučuji.
Toto je jen a jen můj názor, svůj si uděláš až tam budeš bydlet, a třeba to budeš vidět úplně jinak, snad lépe. |
1.2.2009 20:42:16
Ahoj holky, mám dotaz na mamči z Hořovic. Jak se tam žije?
Byli jsme se dívat na domeček a docela se nám líbil a tak bych chtěla vědět do čeho jdu. Jsem od Berouna, ale z druhé strany, t. č. žijeme v Praze. Díky za názory. |
Pendula | 11758 |
4.1.2009 20:13:35
Ahoj!
V novém roce přeji vše nej nej, hlavně štěstíčko a zdravíčko!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.