| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1733  [Dalších 1603 >>]
Vanda+4 23027
15.3.2009 10:51:05
Hanko tak uz jsme konecne nasla informace o zapisu do berounskych skolek

16.04.2009 ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÝCH ŠKOL V BEROUNĚ
Ve čtvrtek a v pátek 16. a 17. dubna vždy od 14:00 do 17:00 proběhnou ve všech pěti berounských mateřských školách zřizovaných městem zápisy nových dětí. Rodiče při zápisu předloží rodný list dítětě a občanský průkaz. „V současné době je kapacita mateřských škol 578 míst a předpokládáme, že v novém školním roce budeme moci přijmout 197 dětí. Dá se tedy očekávat, že se nám nepodaří zcela uspokojit zvýšenou poptávku rodičů po umístění jejich dětí do předškolních zařízení. Snažíme se proto stanovit kritéria pro přijímání dětí tak, aby byla jednotná pro všechny školky ve městě. Základem musí být trvalé bydliště v Berouně. Svou roli bude hrát také místo zaměstnání rodičů či sourozenci navštěvující stejnou mateřskou školu,“ vysvětluje berounský místostarosta Tomáš Havel.

To vypada, ze nas nejspise nevezmou. Takze syn bude mozna rok doma a pujde do skolky az v 5,5 letech :-(
Vanda+4 23027
11.3.2009 16:00:15
Teda ta skolka kam bychom chteli se jmenuje Pod Homolkou (ne Nad Homolkou jak jsem psala v minulem prispevku)
Vanda+4 23027
11.3.2009 15:45:40
Hanko my se budeme do Berouna stehovat letos v lete (nekdy mezi kvetnem a sprnem) a taky bych chtela pro starsiho syna skolku. V kvetnu mu budou 4, ted chodi do skolky v miste naseho nynejsiho bydliste, mezi detmi se mu libi, udelal ve skolce obrovsky pokrok, porad se ucej neco noveho, tak by mi prislo skoda, aby byl dalsi rok doma, to by asi zakrnel. Navic dceri budou pristi rok v unoru 3, takze ji bych chtela dat od pristiho brezna taky do skolky, skonci mi rodicak a chtela bych do prace. Termin zapisu v Berounskych skolkach nevim, je to ale jeden den ve vsech skolkach najednou. My bychom chteli do skolky Nad Homolkou, tu budeme mit nejbliz (nebo pripadne do skolky v ulici Vladislava Vancury). Loni byl zapis 24.a 25.4., takze nejspise i letos to bude nekdy v dubnu. Bohuzel my v te dobe asi nebudeme mit v Beroune jeste trvale bydliste, to budeme mit az po nastehovani, tak nevim zda nas vezmou.

Hanko kam se budete stehovat? My na Paloucek (teda ne primo do te ulice, ale proste tam)
HaVe, 2 kluci 05 a 07 24462
10.3.2009 14:32:29
Dobrý den,
příští zimu bychom se měli stěhovat do Berouna, a tak bych ráda poprosila o vaše postřehy ohledně místních školek: která je fajn, kam radši nechodit, jestli je vůbec kapacita (starší syn má 3,5roku a já jsem na rodičovské dovol. s mladším klukem) a kdy je letos zápis, abych to případně mohla zkusit.
předem díky za vaše odpovědi
Hanka
Katka, Maki, *03 a Anicka, *08 10743
6.3.2009 15:43:20
Omlouvam se, jestli jsem mimo temata diskuze, ale napadlo me, ze maminky z okoli by mohly nekoho znat. Skoncila nam pani na uklid a ja to s miminkem, praci a casove narocnym sportem velmi tezko kloubim. Prosim, pokud byste nekdo mely zajem nebo o nekom sikovnem vedely, tady je "inzeratek":

Nenasla by se zde nejaka maminka, ktera by mela chut si privydelat uklidem naseho domecku? Bydlime kousek od Lodenic (rozhrani Praha Zapad/Berounsko). Nebyl by zadny problem si brat dite nebo deti s sebou, mame take dve, petiletou a pulrocni holcicku. Takze k dispozici pokojicek, bezpecna oplocena zahrada, hracky, atd.:-) Stacilo by to jednou za dva tydny na 2-3 hodiny. Pripadnou zajemkyni prosim, aby se ozvala na mail katka(zavinac)moje.cz. Dekuji!
Bleška27 46361
6.3.2009 12:21:47
Ahoj ženský ~b~ chci se zeptat... chtěli bysme se přestěhovat z Prahy do Králova Dvora... nevíte jak je to tam s kapacitou školek? Máme šanci se tam dostat? Malýmu budou tři příští rok v únoru. Jinak kdyby jste mi někdo napsal, jaký to tam je, kam chodíte, jak se vám tam bydlí a tak všelijak... budu mooooc vděčná ~x~~x~~x~~;)
lunalka 91037
18.2.2009 13:05:20
Ahoj Markéto,já myslím Soukromou střední odbornou školu cestovního ruchu v Tovární ulici v Berouně. Tam mají být přihlášky podané nejpozději 20.3.Moc to v Berouně neznám, ale ty myslíš asi jinou školu. Na co ty by si se chtěla přihlásit?
markéta (IP adresa: 90.179.44.56)
  • 
17.2.2009 13:51:01
Ahoj,no jestli myslíš učiliště v hlinkách,tak jsem se zrovna dneska snažila zjistit do kdy musím dát přihlášku:-)
lunalka 91037
16.2.2009 14:53:19
Ahoj, najde se zde maminka, která má v plánu studovat(studuje, dostudovala )dálkově v Berouně SSOŠ CR obor podnikání (3leté studium)
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
13.2.2009 11:21:08
Ahoj Vando, do Berounských školek nevím, ale v Králově Dvoře je zápis 16.4.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1733  [Dalších 1603 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.