| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1733  [Dalších 1613 >>]
lucaloo 84044
27.4.2009 18:52:12
ahojky urcite bych doporucila Martina Holeho. chodi k nemu spousta lidi co znam a ani jedna stiznost. je moc milej a neni drahej. je v Beroune na namesti, jestli chces dam ti na nej cislo akorat cekacka je tak 14 dni. ma dost narvano, ale fakt se vyplati si pockat
huhu, holky 6 a 4, 40tt (IP adresa: 213.192.13.22)
  • 
27.4.2009 14:08:34
dik za tip, ale my jsme jeste kus za berounem smerem na plzen a radotin je pro nas hoodne z ruky...
HaVe, 2 kluci 05 a 07 24462
26.4.2009 21:10:33
No, v Beroune jsem se jeste nestrihala, ale znam moc dobrou kadernici z Radotina, kdyby sis tam chtela udelat vylet vlakem:-) jmenuje se Jana, tel. 774215496. Taky nosim sestrihane mikado a perfektne to od ni drzi a neni to zadny drahy salon
huhu, holky 6 a 4, 39tt (IP adresa: 213.192.13.22)
  • 
22.4.2009 17:45:22
ahojte, holky prosim poradte mi, kde se da v beroune dobre ostrihat? Chtela bych nejaky polodlouhy moderni sestrih, zatim jsem zkousela kadernictvi v hypernove, coz teda byla katastrofa - ani jsem netusila, co si muze kadernice predstavit pod pojmem "sestrihane mikado" :-D. No - uz mi to jakztakz dorostlo a potrebovala bych s tim neco udelat. Mate nejaky tip, kam chodite, kde jste spokojene, prip. kde dobre poradi? nejlepe i jmeno kadernice :-) Diky moc.
Vanda+4 23027
21.4.2009 13:26:30
Ahoj Hanko!

U zapisu jsme byli, predbezne prihlasky pro obe deti odevzdali, ale moc nadejne to nevypada. Navic tam musim jeste tenhle tyden odevzdat oficialni prihlasku a evidencni list vcetne potvrzeni od lekare a treba se dozvim neco vic a mozna si i vice promluvim s reditelkou.
K trvalemu bydlisti jim stacilo cestne prohlaseni, ze se tam budeme stehovat a to trvale bydliste pak budeme mit, ale asi i to nas posouva v poradniku malicko dozadu.
Ja bych potrebovala aby mi aspon od brezna prijmuli obe deti, jenze nemam zatim zamestnani, takze nemuzu mit ani zadne potvrzeni. A deti tam bylo hodne. Nastesti detailne s kazdym ditetem reditelka nemluvila, takze tam byl sice zmatek, ale docela brzy jsme to vyridili.

Rozhodnuti bude pak az nekdy v pulce kvetna.
20.4.2009 21:57:32
Ahoj Vando,
tak jak jste dopadli na zapisu ve skolce?
My jsme vystali asi 1,5hodinovou frontu v MS Drasarova, pani reditelka byla moc ochotna a trpeliva, nicmene sance je prijeti je skoro nulova... To cekani bylo sileny, kazda mamka stravila asi 10-15min rozhovorem s reditelkou, ta si povidala i s kazdym ditetem, ale ja jsem potrebovala se nutne vratit domu, deti byly nemocny...tak jsem asi pusobila dost nervozne:-)
Skolka byla hezka a meli bychom to blizko, tak me mrzi, ze to asi neklapne. Prihlasku jsem poslala a pak se budu snazit s nima zustat v kontaktu, volat a zebrat o volne misto. Pry maji 35 volnych mist a jenom ve ctvrtek tam bylo u zapisu asi 50 deti.
Harmonie zatim zpozdeni na Nabrezi nema, ale maji tam jeste spoustu neprodanych bytu.
Jinak okoli Berouna je super, fakt se tam tesime, doufam, ze se poresi i ta skolka!
Zdravim
Hanka
Pendula 11758
8.4.2009 20:54:35
Ahojda!
Betulino, já bych Pilates zkusila. sice nevím o co jde, ale stoupla jsem si na váhu a tak se hlásím na úterý. Proč to nezkusit, že? A v čem mám přijít oblečená a co za boty. Nic tu na cvičení nemám~q~
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
7.4.2009 9:58:33
Ahoj holky,nějak jsem sem dlouho nenakoukla ~f~

Ale venku už máme krásně a co takhle se sejít někdy na hřišti v Králováku, případně vyrazit na hřiště k medvědům? :-)

No a chtěla bych vás tu požádat o takovou laskavost. Od příštího týdne kyždý týden v úterý od 18.00 a v pátek od 19.00 povedu ve Fitness Tyran lekce Pilates.
Takže když by si někdo chtěl přijít zacvičit, zpevnit se a něco pro sebe udělat, klidně přijdte :-)
A pak bych vás ráda požádala, jestli byste prosím někdo nepřišel alespon na pár hodin zezačátku, než se mi to tam nějak rozjede a udělá se nějaká pravidelná klientela. Oni tam totiž Pilates neměli a tak se dá očekávat, že by třeba zezačátku přišel jeden/dva lidi a ty by pak zase mohlo odradit, že by tam byli sami ~d~

Tak prosím, prosím ~g~

Jednorázový vstup je prý za 100,- a pernamentka na půl roku, kde je snad 20(nebo 10? ted si nejsem jistá) hodinových vstupů na cokoliv (sauna, posilovna, sponning atd.) stojí tolik, že pak jeden vstup vyjde 75. Ovšem tato permice je přenosná, takže se dá koupit klidně i s někým napůl a chodit na ni spolu, nebo ji půjčovat manželovi... Myslím že to je celkem výhodné.

Já to tam nedělám pro peníze, tady podle mé smlouvy se skutečně vydělat nedá, ale kdo mě tu znáte, tak víte, že mě tyhle věci prostě baví ~d~:-)

Takže od 14.4. každé úterý a pátek si přijdte se mnou zacvičit :o)
Vanda+4 23027
20.3.2009 17:28:29
Hanko koukam, ze jsem na tom podobne.

Mne ted prave taky syn chodi uz od zari do skolky, prvni mesic byl dost narocny ale pak si zvyknul a chodi do skolky rad a velmi mu ta skolka prospiva, uci se spousty novych veci atd. Taky mam skolku blizko (asi 200 metru od bytu), coz v Beroune nebude ani nahodou.
My bydlime ted taky v Praze, ale na 12, coz je na druhy strane Vltavy a teda manzel bude taky z Berouna jezdit do prace do Prahy, ale uplne jinam nez my ted bydlime, kdyby mel dovazet syna do skolky, kam ted chodi, tak by jezdil snad o 30 km vic a hlavne by ho nemel kdo odpoledne vyzvedavat, manzel pracuje az do vecera.

Vy se budete stehovat na Nabrezi, to taky stavi Harmonie ze jo? Tak mozna Vam to stehovani vyjde az na konec skolniho roku, protoze my se taky puvodne meli stehovat uz ted v lednu a stehovani bdue az tak v lete.

V Beroune jsem zatim s nikym ve skolce nemluvila, to budeme az pri zapisu, take se bojim, jak na nas budou reagovat jako na Prazaky. Ikdyz manzel je Slovak pochazejici z jeste mensiho mesta nez je Beroun. Ale verim, ze snad brzo mezi Berounaky zapadneme.
20.3.2009 12:09:33
Díky Vando,
za vyčerpávající odpověď. Mezitím jsem si to našla taky, zavolala jsem na MÚ a dozvěděla se to stejný. Ach jo. Nedovedu si představit, že bych měla syna doma, teď, když si konečně zvykl na každodenní školku (je spíš introvert, ve školce si zvykal pomaleji, tak se bojím, jak si zas bude zvykat jinde) a stěhovat se máme za cca rok, to už zase bude dál a bude ten kolektiv potřebovat víc než jen mámu a malýho bráchu.
My se budem stěhovat k Berounce, na Nábřeží, takže bych chtěla MŠ Drašarova nebo Tovární nebo Vrchlického v Závodí. Ale vzhledem k situaci asi bych brala jakoukoliv školku v BErouně:-)
Teď mám školku 5 metrů od domova a navíc je u nás dost volných míst, tak jich je ve třídě 15 dětí, jsme rozmazleny. Bydlíme na Praze 13, do Berouna je to po dálnici 15min, takže je ještě varianta, že by manžel při cestě do práce do Prahy vozil syna do školky. Ale to by jeho adaptaci na Beroun moc nepomohlo a spíš by mu bylo líto, že má kamarády tak daleko.
Tak nevím, jakou zvolit strategii:-) Každopádně někdy zajedu ty školky omrknout a v dubnu ho někde zkusím zapsat. Asi ho nevezmou, tak budu telefonovat a prudit, jestli se jim nějaký místo neuvolnilo (potřebujeme až 2.pololetí).
A ty už jsi ty školky viděla, mluvila tam s někým? Trošku se obávám i reakcí na Pražáky (i když nejsem původem z Phy).
díky a držím palce.
V Berouně zatím nikoho neznáme, tak se ráda touto cestou něco dozvím a podělím se o zkušenosti.
Hanka
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1733  [Dalších 1613 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.