Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Pendula | 11758 |
15.7.2008 21:01:18
Ahoja!
Já bych se klidně na hřiště přidala:)) Batul, tak ještě, že jste křeče zvládli. V okolí je toho teď nějak moc. My si užíváme prázdnin, takže pohoda. voj už běhá o 1056, takže mám co dělat:) |
Betulina | (IP adresa: r31090.76827) |
• |
13.7.2008 23:58:01
Zuzi, no ještě že chodím na diskuzi podle věku a že se tam o křečích psalo. Popravdě jsem dřív vůbec nevěděla že něco takového vůbec existuje. Takhle jsem byla sice hodně vystrašená, ale situaci jsem zvládla docela dobře a hlavně jsem sama věděla co to asi tak je a co musí následovat. Jinak bych byla přesně tam a jen bych panikařila..
A co práce? Vím že je teď venku převážně hnusně, ale fakt se nechcete někdo přidat ke společnému venčení dětí na hřišti? |
Katkavl /Vojta 11/06 | 60494 |
13.7.2008 23:48:51
Betulin děkuji za popis cesty,hřiště jsme úspěšně našli a děti se aspoň na hodinu zabavily.Máš pravdu,že pískoviště chybí,ale třeba ho do příštího roku dodělaj.Na podzim se má hřiště uzavřít a vylepšit.
|
Zuzana+Terezka | 53122 |
13.7.2008 17:16:59
Ty jo Bětul, koukám, že si tu mateřskou užíváš se vším všudy . Ty křeče, to muselo bejt hrozný, aspoň, že člověk ví, že něco takovýho může nastat. Ale já bych se z toho uplně pos***a .
TAk držím palce Viktorce i Kryštůfkovi a ahojky holky zatim. Nějak neni co psát, nic se neděje, jsem nějak ráda, že jsem ráda |
• |
12.7.2008 22:06:11
haló
|
Katy+ Ela 01/04+ Teri 05/07 | 50958 |
11.7.2008 17:40:09
Dobré odpoledne, jsem ze „sousedni“ diskuze, moc se omlouvám že vám sem tak vpadám, ale chtěla jsem vás poprosit o hlas do soutěže s „hamánkem“,
byla bych moc ráda kdyby ste mi zahlasovali a určitě bych vám to někdy v nějaké soutěži vrátila. Doufám že se nezlobíte, že vás tím otravuju, vždycky mi to přišlo dost divné chodit někam do diskuze a žadonit o něco dělám to opravdu poprvé protože jsem se do té soutěže nějak zakousla a né a né zabodovat, moc vám děkuju, odkaz je tady: http://www.hamanektv.cz/cs/soutezni-videa/269-obrazek/ |
Katy+ Ela 01/04+ Teri 05/07 | 50958 |
11.7.2008 17:40:05
Dobré odpoledne, jsem ze „sousedni“ diskuze, moc se omlouvám že vám sem tak vpadám, ale chtěla jsem vás poprosit o hlas do soutěže s „hamánkem“,
byla bych moc ráda kdyby ste mi zahlasovali a určitě bych vám to někdy v nějaké soutěži vrátila. Doufám že se nezlobíte, že vás tím otravuju, vždycky mi to přišlo dost divné chodit někam do diskuze a žadonit o něco dělám to opravdu poprvé protože jsem se do té soutěže nějak zakousla a né a né zabodovat, moc vám děkuju, odkaz je tady: http://www.hamanektv.cz/cs/soutezni-videa/269-obrazek/ |
• |
10.7.2008 20:41:54
Ahojky holky! teda tady to vázne
Zrovna jsem Katko chtěla na hřišti svolat sraz :) My už tam byli hodněkrát, jsou tam jak věci pro prcky, tak věci i pro většíí děcka (takže něco pro Lalob děti! :) Je to docela velká plocha, jen tam není žádné pískoviště, což je trochu smůla Dostaneš se tam jednoduše, jestli víš kde je fotbalové hřiště, tak prostě hned za vchodem. A fotbalové hřiště je kousek od bus zastávky "U Tří zvonků". Půjdeš kraťounkou slepou ulicí, která je naproti kamenictví (modrému kontejneru na papír, zastávce busu směrem DO Prahy). Myslím že to snadno najdeš a i když bys měla problém, tak se stačí zeptat na f. hřiště a každý bude určitě vědět :o) Jinak Kryštof má mandle už venku. Nebylo to příjemný, ale hlavně že to je už za námi. Týden jsem jezdila do Motola vždy na sedmou a odjížděla pozdě večer až když K. spal. Mezitím do Tesca na Zličíně koupit mu alespoň nějký povolený mls a dárečky.. A aby toho nebylo málo, tak jsem si hned pár dnů po propuštění střihla Motol ještě jednou. Tentokrát s Viktorkou, která měla horečku při šestý nemoci takovou, že dostala febrilní křeče a volali jsme sanitku. Hnusný zážitek Ale už je to ok, naštěstí. Jen budeme hlídat každou teplotu a máme pohotovostní diazepam Tak se holky ozvěte, už jsme to tu jednou rozjely, tak ať to zase nechcípne úplně Pendul, písnu ti mailík o Euroně |
Katkavl /Vojta 11/06 | 60494 |
7.7.2008 21:45:47
Omluva za další vpád berouňandám,slyšela jsem o nově otevřeném hřišti pro děti v Králově Dvoře,vedle fotbalového hřiště,můžu se zeptat,zda jste už některá byla a kde přesně,nebo spíš jak se k němu dostanu?
|
lucaloo | 84044 |
1.7.2008 9:08:39
Ahojky, rovněž se omlouvám za vpád,ale sháním kamarádku na prochajdy, kafínko nebo vínko. Je mi 30, máme 5ti měsíčního chlapečka a jsme z Vráže. Všem krásný den
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.