| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1733  [Dalších 1543 >>]
Katkavl /Vojta 11/06 60494
30.6.2008 20:59:19
Omlouvám se berouňandy,že vám se vpadám,jsem teď s dětmi poblíž Berouna a chci se zeptat kde v Berouně či okolí jsou hřiště,herny či jiná vyžití pro děti kolem 2.roku.
Díky za tipy
Sapina a Ondrášítko 15.4.04 17218
28.6.2008 9:00:53
NAzdárek zas jsem tu dlouho nebyla a hned k vám jdu s prosbou.

Sháním slečnu,maminku prostě někoho na hlídání 2-3x do týdne na dopoledne našeho 4letého Ondráška.
Kdyby jste o někom věděli písněte na jun.p@seznam.cz jedná se pouze o brigošku přes prázdniny.
Díky.

A japa se tu všichni máte?
Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 46455
24.6.2008 21:15:33
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o hodnocení mojeho čertíčka - zabere to jen chviličku a všem kdo tak učiní - mooooc děkuji a Nikolka mává :)))

http://www.diteroku.eu/hodnoceni/14643/
hrabetova-nikola.html
Valleria 82981
16.6.2008 18:02:04
Zdravím všechny maminky,já sama jsem maminou 3-měs.synka Kristiána a s ostatníma maminama jsme se domluvili na focení našich sluníček.Jestli se k nám chcete přidat stačí když napíšete na valerie.tomaskova@seznam.cz jedná se o takové starodávné fotky,koukněte se na
www.netradicni-fotografie.cz jsem s tou paní fotografkou domluvená,že by přijela třeba i do našeho města, zvažte a kdyžtak napiště,budu ráda,když mi některá maminka pomůže s organizací,děkuji a jinak přeji krásný den:-)
Pendula 11758
16.6.2008 16:18:01
Ahoja!
No tady je teda mrtvo, fakt holky.
My dnes byli doma, v tom počasí co taky jiného. Oboum klukům teče pěkně z nosu:( Děs běs.
Ale kdyby někdo chtěl s námi na prochajdu, ozvěte se:)
Pendula 11758
10.6.2008 21:23:17
ahoja!
Jé Betul, já sekala dneska. Taky si u toho pěkně odpočinu.
Tchýňka mě láká příští úterý na nějaký Hředelský zájezd do divadla, že tam hraje bohdalová nebo co. Nejedete také??

My zítra razíme na Točník, tak se těším.
Někdy musíme vyrazit na prochajdu nebo něco podniknout.

dnes jsem byla u Lalob a zrovna tam i přivedla i Zuzka Terezku na hlídání. byla smutná, ale snad se potom srovnala, co Lalob??

Tak zatím páá
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
10.6.2008 11:14:29
čauky Pendul, včera jsme měli v baráku velkou akci "sekačka" kdy jsem ji jela se sousedkou koupit, pak smontovávání a na konec jsem celé odpoledne sekala. Máme krásnou~k~ motorovou a mě to sekání s ní nějak bavilo :-D Ale šlo to pomalu, protože jsme měli trávu přerostlou a musela jsem to dělat pomalu a po malých kouskách. No, pěkně jsem si mákla ~k~

Dneska říkal manžel, že přijede dřív z práce a pojedeme do Hředel k bazénu :-) Sama tam s obouma prckama bych tam asi nejela, nevím jak bych je najednou uhlídala. To bychom do vody asi nemohli..

Jinak Kryštofovi skutečně nakonec budou řešit i krční mandle (všechno vyřizoval manžel, tak nevím jestli mu je budou jen seřezávat nebo brát celé, on prý taky neví)
V nemocnici bude pak Kryštof 5 dní, tak se asi budeme nějak střídat nebo nevím.

Tak přeji hezký horký den:-)
Pendula 11758
8.6.2008 22:38:44
ahoja!
Betul, tak jste si to v Jizerkách hezky užili, Kde jste všude byli??
Na mandli držím palce. chuděra, možná i krční:( Kamarád Martíska ze školky jde také, asi 23.6. a i na krční. Do Hořovic.
A co vše mu zjišťovali v té spánkové labpratoři? On se v noci nějak hodně budí?

Tak kdy kam vyrazíme, My kromě středy můžeme kdykoliv!!
Nebo doražte někdo zítra dopolko na kafe. A nebo můžeme k někomu přijít na návštěvu. Nejlepší by to bylo hned po 8mé hodině ze školky. Tak kdyžtak písněte SMS~k~
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
3.6.2008 18:13:43
Ahojky :)

Byly jsme s pár holkama ze srpnovek týden v Jizerských horách a bylo to super. Každý den nějaký pěkný výlet, bylo parádní počasí.. co víc si přát :o)

Na mandli jde Kryštof 20.6. a zítra se dozvíme, zda mu vezmou rovnou i krční. Nevím jestli jsem to tu psala, K. jednu noc přespal v Motole ve spánkové laboratoři připojený na různé stroječky. Špatně spí, chrápe a občas v noci přestává dýchat.. no uvidíme co vykoumají.

Sapi, super se školkou! Alespoň někdo.. fakt mám za vás radost R^

Když nebude zrovna ten hrozný hic a pršet, klidně rádi s někým někam vyrazíme..;):-D
Konie 55383
29.5.2008 17:08:27
Nazdárek,

no tak my jsme dnes byly s Kačenkou v Praze. Udělaly jsme si výlet a vybraly tatínkovi k narozeninám dárek v Luxoru. Chtěl nějakou sci-fi literaturu, tak jsme něco málo vybraly. Ještě musím vymyslet, jaký mu letos upeču dort. A teda docela jsme si ten výlet užily. Kačka byla v šátku hodná, měla rozhled. Pak jsme si na Václaváku na lavičce daly sváču, poseděla si, koukala na lidi a auta... Pořád něco povídala. No zlatíčko. A ještě jsem v buse potkala Safir. Bohužel až když vystupovala, dřív jsme si sebe vzájemně nevšimly. Ale nevadí...

Tak holčiny, užívejte sluníčka, je krásně. V neděli má přijet tchyně, tak budu sbírat síly. Má tu zůstat až do středy. A Tomáš má v neděli službu, takže s ní budu sama vlastně pořád. Děkuju pěkně...

No nic. Tak pa pa ;)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1733  [Dalších 1543 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.