| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1733  [Dalších 1533 >>]
Pendula 11758
28.5.2008 19:48:45
Ahoja!
Jak se vede?? Nechce se vám holky někomu jít hnedka ráno na kafíčko do hypáče?? Tak po 8 hodině? Šla bych s voj rovnou ze školky.

Dnes mám super náladu. Ráno tu byla na pokec Sapinka a odpo jsem byla s m. na ORL a jupí, nemusíme na nosní mandli!!! Taky jsem si koupila šaty a m. sandále, takže spokojenost.

a copak je s Betul?? Halooo, kde jste? Včera jsem jí písla SMS a neodepsala. Tak si říkám, zda mají už mandli za sebou a jak se jim vede.

Jo Lalob, ty šaty jsem koupila v tom krámku jak jsem ti ukazovala:)
Sapina a Ondrášítko 15.4.04 17218
27.5.2008 6:49:33
Nazdárek,
já zas nějak nestíhám jen tak tak napíšu do stálé diskuse a zas letím.

Jen jsem chtěla že se zadařilo a od září malej nastupuje v Berouně do školky já vám mám takovou radost po těch akcích s tím.Malej se moc těší a každej den se mě pta jestli už jako jdem do tý školky ted je teda u babi tak nevím jestli se ptá i babí.
Už aby byl pátek a já si pro něj zajela šmudlín už se mi stýská.

Zuz gratuluji k práci!
Pendula 11758
26.5.2008 20:53:36
Ahoja!
Zuzko, tak šetřete šetřete:)))
Co kdybychom k vám přijeli ve čtvrtek odpoledne? Vyzvedla bych m. ze školky a jeli bychom k vám.

Ať se ti v Jisku dobře pracuje!!!
Zuzana+Terezka 53122
24.5.2008 21:14:04
No my už jsme na chatě poměrně často, jen tam ještě nespíme, páč je tam kosa a taky šetříme na rozkládací gauč. Ten samej, co máme doma. Akorát teda s těma nejlevnějšíma matracema ;). No a co vám budu povídat, šetření nám jde pomalu (spíš vubec), takže tam jsme jen přes den. Ale teď už bude nějaký super teplo, takže návštěvy samozřejmě očekávám !

No a v tom Jysku budu prodávat nebo vybalovat zboží nebo radit lidem ohledně zdravýho spaní nebo tak. Prostě klasická "shop assistant" ~j~. Jasně, klasická prodavačka ;).

Tak pa příští týden, už se těšíme, Terezka je na tý chatě uplně blažená R^
Pendula 11758
23.5.2008 21:05:04
ahoj!
zuzko a co teda budeš dělat? já to neznám~j~.
kdy se stěhujete na chalupu? já , že se k vám chystáme;).
Tak zatím pá a příští týden už se snad uvidíme!!
Zuzana+Terezka 53122
23.5.2008 18:35:42
Nazdáááár, no konečně si se mnou někdo přišel pokecat ;).

No, budu chodit na pár hodin denně do Jysku na Nových butovicích. Uvidím, jaký to bude, zatím se to jeví bezva. Je to poloviční úvazek, spoj rovnou na Butovice..... takže jsem to brala všema deseti R^.

A jak je v Liberci ? A jak je ostatním v Berouně ? Holky holky, ozvěte se nám ! :-)
Pendula 11758
22.5.2008 20:29:24
Ahoj holky!
Tak copak, jakto, že je tu takové mrtvo??
Já jsem s klukama u našich, nechtěla jsem M. ještě po neštovkách dávat do školky.

Zuzko, tý jo, ty jsi sehnala nějakou práci, Můžu se zeptat jakou, Vy jste holky všechny tak aktivní!!!
Zuzana+Terezka 53122
16.5.2008 10:16:33
Ahojky, no tak my jsme se dnes vrátili z chaty, bylo to bezva, v noci děsná kosa (půjčili jsme "dobré známé" náš přímotop) a taky jsme grilovali v děšti :-). Jsem celá vyřízená, Terezka mi dávala zabrat. Spadla ze schodů, pak si narazila si kořen nosu, rozsekla si ret, má sedřený obě nohy, obě ruce, olámaný nehtíky jak furt někde padala, skřípnutý bříško prstu tak, že z toho má krevní podlitinu-puchýř, klouby ručiček má jak padesátiletej boxer a na obličeji má dvě parádní modřiny. Jedna je od toho nosu - vypadá bezvadně. Jako já s ní jít teď k doktorce, tak mi jí normálně sebere sociálka. Vypadá fakt tragicky. A všecko se jí stalo během dvou dnů ;((. Já z ní byla uplně špatná.
Ale jinak se máme fajn, vypadá to, že budu chodit na 4 hodiny denně do práce, když bude tatínek doma. Takže konečně vypadnu někam, kde jsou dospělí lidi a ještě za to dostanu nějakej peníz. Tak jsem zvědavá, jestli to dopadne, dám vám vědět.

Jinak pendul, s eruronou se ti ozvu, zase potřebuju prací prášky a aviváž a do myčky..... my příšerně pereme. Tatínek i dítě jsou věčně zaprasený ;).
Tak holky papa zatím a piště piště. Ještě počkáme až bude hezčeji a dáme srazík u nás na chajdě, ju ?
Pendula 11758
14.5.2008 19:47:20
Ahoja!
Tak holky, kde jste kdo? Asi jste venku, když je tak krásně, co?
Tak pište, já nakukuju pravidelně celá zvědavá co se děje:)
Pendula 11758
11.5.2008 19:43:47
Ahoj!
Nejde mně psát jako zaregistrované....

Lalob, teď bylo na idnes nějaký článek o matkách z okolí, který by hlídaly děti a braly za to peníze. juknim, třeba to najdeš.

Já dnes makala na zahradě, zpocená, jak pes, ale spokojená.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1733  [Dalších 1533 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.