Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zuzana+Terezka | 53122 |
26.4.2008 15:27:39
Holky holky, Zuzka nezmizla, Zuzce zmizel podělanej internet. Ale velice ochotný Tomáš od Lalob nám to opravil. Takže rodině Konířových převelice děkujeme.
Bětul, s tou školkou, to je šílený. To by se jeden fakt posral. My to jdem zjistit 29-týho. Jako že nevezmou Terezku, to se neni až tak čemu divit. Ale že nechaj Kryštofa doma s miminem, místo toho, aby byl ve školce se stejně starejma dětma....:-( To mně fakt mrzí. Holky, musim běžet, dítě se budí. Ještě se ozvu. Papapa |
Konie | 55383 |
24.4.2008 18:37:55
Nazdárek,
Pendul, Tomáš měl neštovice s jedním pupínkem Ale uvidíš. Však si poradíš sama Holky, se školkama je to na prd. Je moc dětí. Ale asi vám neporadím. Dneska jsem byla v Berouně. Bylo krásně, tak jsem šla pěšky. Byla jsem si koupit dřevěný smeták a barvičky. Nabarvím si ho a hned bude smetání chlupů veselejší Linda mi tam taky ukázala ten hlídací koutek. Je to maličké, ale docela útulné. Pak jsem si zašla do čajovny, drsně jsem se zakecala... A teď mě bolí nohy až u prdy samele... Tak ještě zkontroluju divou zvěř a půjdu na kutě. Pa pa P. S. A kdepak nám zmizla Zuzka? |
Betulina | (IP adresa: r31090.76827) |
• |
24.4.2008 9:52:27
Ahojda
Tak jsem pěkně mrzutá , Kryštofa do školky nevezmou. Důvod - jsem doma s maldším dítětem, přednostních - zaměstnaných matek je více. Kruci, co nevidět se asi doma zblázním Bylo cca 50 uchazečů, berou 20 a my jsme zhruba pátí pod čarou. Ach jo, může se na nás ještě dostat, ale asi spíš ne |
Pendula | 11758 |
23.4.2008 22:05:00
Betuli, my jsme odpo byli na ORL s Martískem. Dělali mu zkoušku sluchu a dost blbě slyší. Pak mu vyšetřila takovym děsnym způsobem nosní mandli. Teď máme spray do nosu s kortikosteroidama a buď to pomůže a nebo trhání. Taky jdete na nosní?
Voj nevím, zda to jsou neštovice, pořád má je těch pár pupínků. Uvidíme ráno. Tak zatím ahooj |
Betulina | (IP adresa: r31090.76827) |
• |
23.4.2008 17:04:01
Ahojky
Pendul, nemoci mě taky sejří. Dneska jsme dostali papír na vyndání mandlí, tak snad už bude brzy všemu konec. Od konce listopadu má Kryštof stále něco. Lalob, s těma autobusama je to strašný. Kvůli tomu jsem začala šátkovat atd. Jezdit do Prahy a zpět v buse přeplněným lidma(s okňouraným Kryštofem), v buse, kde není občas ani prostor pro kočár a tak jsem ho musela třeba narychlo skádat a cpát dolů do zavazadlového prostoru.. No byl to fakt děs a tak jsem se jednou rozhodla a od té doby si vozím zadek v autě. Navíc jsem se setkala s tím že někteří řidiči chtěli za kočár platit, někteří zase že ne.. No jsem teď fakt ráda! Ale horší by to bylo pokud bych neměla k dispozici auto. No i když..asi bych si koupila nějakou plechovku. Ale hlavně něco! Já do Prahy jezdím pořád, takže to využiju (ale zase benzín ). Zítra si jdeme pro rozhodnutí ohledně Kryšotfa a školky! DOUFÁM!! :o) |
Pendula | 11758 |
23.4.2008 13:38:32
Holky, ty nemoci mně už asi umořej.
vojtík má nejspíš neštovice . Se picnu. A odpolko letím s M. na kontrolu na ušní. Tak zatím pá pá |
Pendula | 11758 |
23.4.2008 13:36:58
Holky, ty nemoci mně už asi umořej.
vojtík má nejspíš neštovice . Se picnu. A odpolko letím s M. na kontrolu na ušní. Tak zatím pá pá |
Konie | 55383 |
22.4.2008 18:58:59
Nazdárek holčiny,
Safir, no to víš, tatínci pracují My jsme ještě četli pohádky a kreslili a hráli kvarteto... Ale už si nepamatuju, jestli kvarteto zvládali ve třech letech. Asi ne... Asi už byli starší... Tak ti neporadím Psala jsem mail do Probo Trans, aby mi řekli, jak mám nastupovat s kočárkem, když to chtěl každý řidič jinak. Dělala jsem to dobře. Nejdřív nastoupit a při placení oznámit kočárek a potom naložit kočárek. A je jedno jestli nastupuju poslední nebo první, to není moje starost. Takže jsem ráda a jestli si na mě zas otevře nějaký řidič svá ústa, tak si je otevřu taky No a teď se jdu postarat o divou zvěř. Pa pa |
safira | 37988 |
22.4.2008 17:08:39
Zdravím všechny, copak děláte v tomto super počasí? Matýsek má opět kašel, tak nejdeme ani na procházku, docela těžko to snáší.
Ve čtvrtek jdeme k zápisu, tak ho potřebuji udržet zdravého, teda aspoň jakžtakž... Už jsem přeborník ve vystřihovánkách ze Sluníčka, máme doma mašinku s vagónkem, popeláře, škuner, sanitku.... Holky, to je šílený, na to jsou tatínci, ne? Ten náš je stále v práci, takže to musím zvládnout sama Jak bavíte děti vy? Prosím prosím , dochází mi inspirace... Zuzko, kdepak jsi?????? |
Konie | 55383 |
21.4.2008 9:00:16
Ahoja,
Jani, klidně vpadávej a klidně se i přidej. Ordinační hodiny ti neporadím, ale zkus ten telefon... Jinak v pátek jsme vyzkoušeli s Kačkou bazén. No na to, že ve vaně ječí jako bychom ji vraždili, tak ve vířivce byla nadmíru spokojená Asi ji budu chodit koupat do bazénu No a teď jdu uklízet. A pak svištíme do poradny... Tak pa |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.