| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1733  [Dalších 1513 >>]
Zuzana+Terezka 53122
26.4.2008 15:27:39
Holky holky, Zuzka nezmizla, Zuzce zmizel podělanej internet. Ale velice ochotný Tomáš od Lalob nám to opravil. Takže rodině Konířových převelice děkujeme.

Bětul, s tou školkou, to je šílený. To by se jeden fakt posral. My to jdem zjistit 29-týho. Jako že nevezmou Terezku, to se neni až tak čemu divit. Ale že nechaj Kryštofa doma s miminem, místo toho, aby byl ve školce se stejně starejma dětma....:-( To mně fakt mrzí.

Holky, musim běžet, dítě se budí. Ještě se ozvu. Papapa
Konie 55383
24.4.2008 18:37:55
Nazdárek,

Pendul, Tomáš měl neštovice s jedním pupínkem ;) Ale uvidíš. Však si poradíš sama ;)

Holky, se školkama je to na prd. Je moc dětí. Ale asi vám neporadím.

Dneska jsem byla v Berouně. Bylo krásně, tak jsem šla pěšky. Byla jsem si koupit dřevěný smeták a barvičky. Nabarvím si ho a hned bude smetání chlupů veselejší :-D Linda mi tam taky ukázala ten hlídací koutek. Je to maličké, ale docela útulné. Pak jsem si zašla do čajovny, drsně jsem se zakecala... A teď mě bolí nohy až u prdy samele... :-D

Tak ještě zkontroluju divou zvěř a půjdu na kutě. Pa pa

P. S. A kdepak nám zmizla Zuzka?
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
24.4.2008 9:52:27
Ahojda
Tak jsem pěkně mrzutá , Kryštofa do školky nevezmou. Důvod - jsem doma s maldším dítětem, přednostních - zaměstnaných matek je více. Kruci, co nevidět se asi doma zblázním ;((:(:( Bylo cca 50 uchazečů, berou 20 a my jsme zhruba pátí pod čarou. Ach jo, může se na nás ještě dostat, ale asi spíš ne ;((
Pendula 11758
23.4.2008 22:05:00
Betuli, my jsme odpo byli na ORL s Martískem. Dělali mu zkoušku sluchu a dost blbě slyší. Pak mu vyšetřila takovym děsnym způsobem nosní mandli. Teď máme spray do nosu s kortikosteroidama a buď to pomůže a nebo trhání. Taky jdete na nosní?
Voj nevím, zda to jsou neštovice, pořád má je těch pár pupínků. Uvidíme ráno.
Tak zatím ahooj
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
23.4.2008 17:04:01
Ahojky
Pendul, nemoci mě taky sejří. Dneska jsme dostali papír na vyndání mandlí, tak snad už bude brzy všemu konec. Od konce listopadu má Kryštof stále něco. :(

Lalob, s těma autobusama je to strašný. Kvůli tomu jsem začala šátkovat atd. Jezdit do Prahy a zpět v buse přeplněným lidma(s okňouraným Kryštofem), v buse, kde není občas ani prostor pro kočár a tak jsem ho musela třeba narychlo skádat a cpát dolů do zavazadlového prostoru.. No byl to fakt děs a tak jsem se jednou rozhodla a od té doby si vozím zadek v autě. Navíc jsem se setkala s tím že někteří řidiči chtěli za kočár platit, někteří zase že ne..
No jsem teď fakt ráda! Ale horší by to bylo pokud bych neměla k dispozici auto. No i když..asi bych si koupila nějakou plechovku. Ale hlavně něco! Já do Prahy jezdím pořád, takže to využiju (ale zase benzín Rv).

Zítra si jdeme pro rozhodnutí ohledně Kryšotfa a školky! DOUFÁM!! :o)
Pendula 11758
23.4.2008 13:38:32
Holky, ty nemoci mně už asi umořej.
vojtík má nejspíš neštovice . Se picnu.

A odpolko letím s M. na kontrolu na ušní. Tak zatím pá pá
Pendula 11758
23.4.2008 13:36:58
Holky, ty nemoci mně už asi umořej.
vojtík má nejspíš neštovice . Se picnu.

A odpolko letím s M. na kontrolu na ušní. Tak zatím pá pá
Konie 55383
22.4.2008 18:58:59
Nazdárek holčiny,

Safir, no to víš, tatínci pracují :-D My jsme ještě četli pohádky a kreslili a hráli kvarteto... Ale už si nepamatuju, jestli kvarteto zvládali ve třech letech. Asi ne... Asi už byli starší... Tak ti neporadím :-D

Psala jsem mail do Probo Trans, aby mi řekli, jak mám nastupovat s kočárkem, když to chtěl každý řidič jinak. Dělala jsem to dobře. Nejdřív nastoupit a při placení oznámit kočárek a potom naložit kočárek. A je jedno jestli nastupuju poslední nebo první, to není moje starost. Takže jsem ráda a jestli si na mě zas otevře nějaký řidič svá ústa, tak si je otevřu taky ~j~

No a teď se jdu postarat o divou zvěř. Pa pa
safira 37988
22.4.2008 17:08:39
Zdravím všechny, copak děláte v tomto super počasí? Matýsek má opět kašel, tak nejdeme ani na procházku, docela těžko to snáší.
Ve čtvrtek jdeme k zápisu, tak ho potřebuji udržet zdravého, teda aspoň jakžtakž...

Už jsem přeborník ve vystřihovánkách ze Sluníčka, máme doma mašinku s vagónkem, popeláře, škuner, sanitku.... Holky, to je šílený, na to jsou tatínci, ne?
Ten náš je stále v práci, takže to musím zvládnout sama :-)

Jak bavíte děti vy? Prosím prosím :-) , dochází mi inspirace...

Zuzko, kdepak jsi??????

Konie 55383
21.4.2008 9:00:16
Ahoja,

Jani, klidně vpadávej a klidně se i přidej. Ordinační hodiny ti neporadím, ale zkus ten telefon...

Jinak v pátek jsme vyzkoušeli s Kačkou bazén. No na to, že ve vaně ječí jako bychom ji vraždili, tak ve vířivce byla nadmíru spokojená :-) Asi ji budu chodit koupat do bazénu :-D

No a teď jdu uklízet. A pak svištíme do poradny... Tak pa
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1733  [Dalších 1513 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.