| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1733  [Dalších 1503 >>]
safira 37988
21.4.2008 8:36:39
Ahoj Pendul, zánět spojivek, brrr, asi jste chytli průvan, co? Tak ať jste brzy v pořádku. Nechceš se přidat na cvičení, je to báječnej relax, hlavně na hlavu :-D. Ale psala jsi, že chodíš plavat, to je taky super :-) Hlavně něco dělat.....

Na ten kartáč se ti podívám až půjdu nakupovat a dám vědět, je to dobrá investice, hlavně pro dlouhé vlasy. On je rozdíl, jestli chceš krtáč na vlasy (délky), nebo i takový, co se "stará" i o pokožku, což by bylo vůbec nejlepší, ale ty stojí řádově 1500 Kč a víc, ale jsou super, ženské, co si je koupily, si je nemůžou vynachválit. Jukni do katalogu, je tam o nich povídání.
Ale jinak ti můžu koupit jakýkoliv (ve velkoobchodě).

Až se uzdravíte, vyrazíme na ty medvědy nebo vůbec někam, u Zuzky se dají opéct buřty :-D , říkala... No už se těším...

A co vy ostatní, jarní únava :-) ?

Pendula 11758
20.4.2008 22:11:32
Holky, díky za chválu dortíku. Já z něj měla ohromnou radost, asi se vrhnu na další, i když není příležitost, ale ta se vždy najde, že jo?:))
Safir, receptík ráda předám. Dort byl tedy hoodně sladký, že fakt stačil malinký kousíček, byl moc dobrý:-).

Tak si představte, že mám zánět spojivek zase já a ode dneška Vojta! Je to možný! Jak dlouho se nás to bude držet:((

K Burešový nechodím, takže s ord. hodinama neporadím.

Tak co holky, jak se vede?
Safir a Lalob se daly na sport, tpo je dobře. A co někdy nějaké posezení nebo srazík? Já vím, je to pořád dokola, ale snad teď s lepším počasím se to zlepší. Já tu mám ještě od loňska nakoupené kelímky an kafe a džus, co jsme si chtěly dát u mědvědů. Pamatujete??

Safir, chtěla jsem se zeptat,jaký používáš ten kartáš na kartačování vlasů? Asi bbych nějaký nutně potřebovala, když je to pro vlasy tak zdravé:))
Jsem totiž teď zjistila, že mám vlasy pěkně husté a že si nechám narůst dlouhé~g~.
Tak pá a pište~s~
safira 37988
20.4.2008 18:09:25
+420311621644

Ahoj, nechodíme k ní, ale jukla jsem na net, ordinační hodiny jsem sice nenašla, ale číslo tam měla. Snad pomůžu alespoň trošku :-))
Jana+3M 14205
20.4.2008 15:55:37
Omlouvám se za vpád do diskuze, nechodí některá z Vás náhodou k Mudr. Haně Burešové? Potřebovala bych vědět ordinační hodiny. Díky.
safira 37988
14.4.2008 14:18:52
Pendul, ten dort je úžasný, budu pak chtít recept :-) , všichni milujeme čokoládový dort... To jsi vymyslela sama? Určitě měl úspěch, viď?

Jinak musím potvrdit, sport mi dělá dobře, už se těším na středu, zkusíme zas jinou posilovnu, co říkáš, Lalob? Půjdu se odpoledne podívat na tu polikliniku, dost si ji chválí. A docela mě láká zítra ten spinning s Mírou ;)

Přeji hezký den :-)

Konie 55383
13.4.2008 11:14:19
Ahoj holky,

Pendul, jsi šikula R^ Je to paráda. Jak si Martínek užil narozky?

My jsme byly v sobotu se Safir ve fitku a na bazéně (vířivka je úžasná věc). Já si pak večer užila ještě čínskou masáž... Konečně na mě šáhnul chlap a věděl kam šahá a proč ;) No paráda. Krásně jsme protáhly těla a užily si to. Sice jsem dneska zjistila, že mám svaly o kterých jsem léta nevěděla :-D , ale je mi příjemně... Super reláxek... Budeme to provozovat častěji ;)

A teď jdu klohnit oběd. Manžela jsem poslala na kolo, děti ven, tak tu mám jen Kačku a je dnes kupodivu docela dobře naložená, tak budu mít klid...

Pa pa a krásnou neděli
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
13.4.2008 0:01:13
Tý jo Pendul, vypadá teda fakt dobře!! :o))
jsi šikulka
Pendula 11758
12.4.2008 21:58:38

Tak se holky jdu pochlubit dortíkem.
Je to můj druhý pečený dort a marcipánová prvotina:)):-D
Pendula 11758
11.4.2008 21:06:31
Betul, já vůbec nedoufala, že m. vezmou. ale myslím, že to bylo těsné. vojtovi bylo v září 10 měsíců a Martinovi 3roky a 5 měsíců. Tak držím palce, ať Kryštofa vemou. Fakt je to potřeba. Martina mám teď druhý den doma a už se nudí.

Holky, zítra slavíme narozky, dělala jsem dort a jsem nadšená. Já vám sem hodím zítra fotku, ať můžete obdivovat;)
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
9.4.2008 22:11:11
Pendul, jenže teď je prý více dětí než bylo loni ;(( Ale jinak díky, je to povzbudivé :-) No a vy jste byli vlastně ve velmi podobné situaci jako já teď, že? :-D
Na papíru mám kritéria a teď jsme na 5. místě. Ale když mu budou 4 roky v prosinci, takže je taky jakoby starší.

1. předškoláci z Králováku,
2. děti zaměstnaných rodičů z Králováku,
3. předškoláci z okolí
4. děti starší 4 let s celodenní docházkou z Králováku
5. ostatní děti z Králova Dvora
6. děti starší 4 let s celodenní docházkou odjinud
7. ostatní děti

A paní tam říkaly rovnou že nikoho nebudou brát jen na těch pár hodin
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1733  [Dalších 1503 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.