| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Beroun

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1733  [Dalších 1493 >>]
Pendula 11758
9.4.2008 21:51:23
Jé koukám, že tady naskočily příspěvky.

Zuzko, můžete jezdit na návštěvy k nám.

A jinak řidičák bych taky doporučila v Praze. Já ho dělala ve Frýdlantě v Čechách, fakt maloměsto a pak jsemneuměla nic a bála se a až pak asi po 8 letech jsem musela řídit v právi, dala jsem si kondiční jízdy a dobrý. Ale do Prahy, kde to neznám bych stejně nemusela:(

Detuli, snad Ti ho vemou. U nás ve školce je hodně maminek na MD a děti ještě mladší než Kryštof.
Pendula 11758
9.4.2008 21:45:14
Ahojda!

Lalob, to s tou pitnou vodou se mně nezdá. Záleží kde a co testovali a porovnávali. Např v Liberci voda splňuje normy kojenecké vody, ale když jsem se dotazovala tady, tak voda děs. Pro kojence rozhodně nedoporučováno.

No, holky s těma školkama bude veselo. Mně končí rodičák v listopadu 09 a co bude potom netuším. V Liberci budu muset dát výpověď, tak jestli půl roku na pracák a pak?? Je to fakt blbé.

Lalob, Safir, jak jste si dnešek užily?
Martísek má zase zánět spojivek, takže ho mám doma:((

A zase tady vyrukuju s Euronou. Příští týden bych chtěla objednat, tak kdyby měl někdo zájem, napište;)
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
9.4.2008 21:26:52
Zuzi, do řidičáku určitě jdi! Já jsem teď za něj fakt ráda a to jsem si ho dělala když bylo Kryštofovi půl roku(hlídala mamka v práci dvakrát týdně po dvou hodinách. Za dva měsíce jsem měla hotovo :).
A doporučuji dělat ho v Praze, nebudeš pak už ničím překvapená a nebudeš se bát jet do Prahy, do toho provozu. Já to dělala na Smíchově a jsem tomu fakt MOC ráda!
No a jestli budeš mít i auto, pak není moc o čem přemýšlet :)

Kondiční jízdy myslíš jako abys byla víc vyježděná? No, mě se spíš osvědčilo přemoct prvotní strach jet sama a jezdit fakt sama. A jezdit, jezdit.
Když jedu teď s manželem, tak s ním jezdím rozhodně hůř než sama :-D

Jinak se školkou to třeba vyjde. kdy budeš vědět jak to dopadlo? No, řekla bych že jsme na tom se šancema možná tak stejně. Já jsem stejně doma, tak proč by mi ho brali, že ;((
safira 37988
9.4.2008 20:49:11
Ahojky holky, dneska jsme si to s Lalob fakt moc užily, tak doufám, že se příště někdo přidá :-) Bylo super počasí, děti zlaté... užívaly jsme si v čajovně, cukrárně, na hřišti, na procházce a pak si ukuchtili mňamku :-),no super den...

Já jsem to zakončila relaxem na kosmetice.... parááááádička

Jak jste si užívali sluníčka vy?

Už se na vás těšíme!!!!!!!! Papapa

:-D
Zuzana+Terezka 53122
9.4.2008 20:18:26
Ahojky, Bětul, to jste s manželem šikulové. Terezka má narozky na konci ledna. Takže tak blbě přesně v půlce. Tobě to s tou viktorkou snad vyjde, zas tak přemnožený bysme tu být něměli :-).

Jinak Terince jsme dnes koupili dvoje botky, kecky a sandále.... no, dyť to znáte, 13 stovek v prd...;)

Já jsem z tý školky uplně taková špatná, že mně to snad dokope, abych si udělala řidičák (děda by mi snad dal svého starého formana) a aspoň bysme s Terinkou jezdili po výletech a návštěvách, aby to se mnou ten rok a půl doma ještě vydržela. Jenže. Mám z řízení fakt panickou hrůzu. Abych mohla vozit i Terinku bez velkýho psycha, chtěla bych si pak zaplatit ještě kondiční jízdy. No, kde na to vezmu, nevim ~j~ Ale plán je to dobrej, ne ? R^
Betulina (IP adresa: r31090.76827)
  • 
9.4.2008 14:48:37
Zuzi, no jo. to mi nedošlo.. Já to teď mám vlastně v rámci možností dobrý, když je Viktorka srpnová. Do školky bude moci rovnou od září hned jak jí budou 3 roky (snad bude schopná a vezmou ji!) No a zvolila jsem si že budu doma 3 roky. Teda mě byly předurčeny 4 a neměla jsem jakoby ze své pozice možnost volby, ale v lednu měl rodičák na sebe napsaný manžel a ten měl právo zvolit tu tříletou variantu a tak to udělal. Rodičák jsme dali zase zpátky na mě a zvolená varianta zůstala :)
Kryštofa neřešíme, protože bych na něj stejně nic nedostávala..

Kdy má přesně Terezka narozeniny?
Zuzana+Terezka 53122
9.4.2008 10:33:57
Ahojky, tak já nevim, jak kdo to má teď s mateřskou, ale já od Terezčiných třetích narozenin budu brát 3 tisíce něco.... z čehož živí nebudem.
No a pak maminy, který už mají zvolenou tříletou variantu mateřský, tak jim mateřská zkončí, ale děti vezmou do školky až od září. TAkže budou třeba půl nebo třičtvrtě roku nezaměstnaný.

Lalob, děkujeme za nabídku, uvidíme. Ještě mám necelý rok na to, abych to nějak vyřešila. Kdyžtak tě tedy využijeme.
No, Safir, sponzorský dar je fajn nápad, akorát ho jaksi nemám z čeho zasponzorovat :-)

No, štvě mně to. Terezku to se mnou doma nebaví, hrozně chce mezi děti. A mně taky doma slušně hrabe. Jako další rok a půl to doma nepůjde.

Jo, Pendul, zahlídla jsem u zápisu tu tvojí švagrovou, no to víš, kroutili nad ní hlavou stejně jako nad náma ~j~
Konie 55383
9.4.2008 9:40:40
Oprava: test S balenou vodou, ne z ~g~
Konie 55383
9.4.2008 9:39:42
Tak jsem se dneska dozvěděla, že pitná voda z kohoutku má několikanásobně nižší obsah dusičnanů, než jaké jsou normy pro balenou vodu. A když je voda tvrdá a lidi ji pijí, tak je prý prokazatelně nižší lámavost kostí a výskyt cévních chorob... Zajímavé. No je fakt, že když jsme kdysi v mikrobiologii dělali test z balenou vodou, tak jsme čučeli, co všechno v ní bylo... Tak aspoň víme, že pijeme zdravě ;)
safira 37988
9.4.2008 9:18:11
Mám nabíječku, Matýsek o ní věděl... tý jo, no říkám, že uklízeli, ale tohle místo by mě nenapadlo... Takže jsem na telefonu, hurá
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1733  [Dalších 1493 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.