| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zatím bez dětí

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 8855  [Dalších 8795 >>]
Hehu+Cipísek 55282
14.5.2011 17:28:18
MÍŠO je mi to moc líto!!! ~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Tresinecka 39875
14.5.2011 9:34:52
Miso...

chci neco napsat, ale nevim co, protoze jakakoliv slova utechy ti jsou na nic. Verim, ze pro vas je hrozne, ze jste prisli o to, o co jste se snazili, ale podle toho, co pises...... muzes byt rada, ze jsi nazivu! Verim, ze to s manzelem zvladnete a ze si jste navzajem oporou. Mas pravdu s tim, ze se musis dat dohromady fyzicky i psychicky! Ted to bude znit mozna blbe, ale nechcete si koupit treba psa? Znam plno lidi, co jim tohleto pomohlo od starosti, uvolnili se a po zdravotni strance jim bylo lip...

Vic me nenapada... drzte se!!!
Soninda 52889
14.5.2011 9:17:30
Míšo to je fakt hrůza, já tomu tak věřila, že to tam je, asi i bylo, ale ta cysta.. no jedno s druhym, opravdu je mi to líto, drž se a nechat tomu čas, nic jinýho ani nejde.
Michaela83+1 55331
14.5.2011 7:51:56
Ahoj holky...

Je to všechno v ... Ve středu mě začalo bolet břicho, poměrně velké křeče, vzhledem k tomu, že jsem nebyla na velké jsem si myslela, že mám zácpu (nešpinili jsem, nekrvácela - tedy v té době jsem netušila, že to, že nekrvácím ven, neznámená, že nekrvácím dovnitř). Koupili jsme glycerinové čípky. Vyprázdnila jsem se a trošku se mi ulevilo, jenže to se jen v břichu udělalo trochu místa pro řádění. Šla jsem spát s tím, že to snad bude ráno lepší a když tak pojedeme k Dr. nebo do CAR. Už jsem neusnula, okolo půlnoci, jsem už nemohla stát na nohou, otočit se na bok, prostě nic. Manžel chodí v noci do práce, rozhodl nejít (raději nedomýšlím, kdyby šel) a říkali jsme si, že hned ráno vyrážíme do CAR. Ve dvě v noci jsem už ale nemohla dýchat, vyčůrat se, vstát prostě nic, takže jsem jeli do nemocnice. Tam hned první Dr. řekl, že mám tekutinu v břiše. První UTZ přes břicho potvrzdila tekutinu všude, tlačila na játra (proto mi bylo blbě), tlačila na bránici (proto jsem nemohla dýchat), poslali mě na gynekologickou kliniku, tam mi udělali vaginální UTZ a nejhorší předpovědi se potvrdili, praskla mi cysta na vaječníku, krvácím do břicha, je tam toho už moc - následek hormonů, asi ty minulé max. dávky. Okamžitě mě vezli na sál, laparoskopie břicha. Po operaci hcg už jen přes 2 tis., včera už jen přes 800. Dr. říkal, že je to spontánní potrat a že nemusí s tím vším souviset. Teprve až včera mi manžel řekl, co vše hrozilo, co mu doktoři říkali. Raději na to nemyslet. Vše mi zachránili - vaječníky, dělohu... Krvácet prý začnu do týdne. V úterý jdu opět do nemocnice na kontrolu, tak se uvidí. Udělala jsem vše proto, aby mě pustili domů už včera. Doporučili mi genetiku, všechny hodnoty hormonálního profilu mám nízké. Dr. říkal, že nemáme zatracovat i přirozené snažení, že to tam teď všechno prošťouchli, nemám žádné srůsty, další cysty atd. Bylo hrozné se probudit a vidět manžela sedět a plakat. Hrozně se o mě bál. Asi nemusím říkat, že teď nemám na další IVF ani pomyšlení, musím se dát dohromady fyzicky, pak psychicky a uvidíme. Ani se nemůžu pořádně vybrečet, protože při vzlikání to břicho bolí...
Hehu+Cipísek 55282
11.5.2011 21:45:38
Míšo no jsem taky zvědavá :) ~;((~;((
Michaela83+1 55331
11.5.2011 7:54:46
Třeši, ty jo, toto letí, tak držím pěsti ať všechno klapne!!!

No já se mám fajn, cítím se dobře a už za 5 dnů mě čeká UTZ. Těším se, bojím se a jsem zvědavá zároveň:-).
Hehu+Cipísek 55282
10.5.2011 20:02:30
ty jo Třeší už diplomka a státnice... to je jak včera, když jsi tu psala o tom, že makáš na bakalářce... to tak utíká ~q~ tak moooc držím na všechno palce! ~;(( a pak vzhůru do života :))

co ty Míšo? jak se máš? jak ti to utíká? :)
Tresinecka 39875
10.5.2011 16:59:04
Ahoj holky,

to je venku krásne, co? :) Skoda, ze drepim doma u pc.. Diplomku mam dopsanou, ted jeste analyzu do jednoho predmetu a zacnu se ucit na statnice :( MOc casu teda uz nemam....

Jak se vsechny mate? Teda hlavne Misa, jak se drzite?
Michaela83+1 55331
29.4.2011 8:05:52
Já jsem mu ukázala tvoji fotku a nevěděl, ale to víš, nemůže si pamatovat všechny ženský po kterých kouká~t~. Já se cítím fajn, sem tam mi je šoufl a pořád bych spala~t~.
Tresinecka 39875
28.4.2011 21:38:20
Já nevím, jestli si me vsiml i on, ale kdyz na nej tak blbe civim, tak se vzdycky otoci :D :D :D Jeste ze u toho civeni a otaceni mam aspon zavrenou pusu :)
Neboj, uz se nepotkame, protoze se do Brna v nejblizsi dobe uz nechystam...
Jak ti je?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 8855  [Dalších 8795 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.