| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 637  [Dalších 577 >>]
Federika 14090
13.5.2012 21:22:41
~t~~t~te´d jsem si vybavila...když bylo davidovi 9, říkala jsem,že bych ho na delší dobu asi taky nikdy nepustila...
A hle, bude mu 14 a s klidem na půl roku...~t~
Aspoň~j~
Eeka 20824
13.5.2012 21:19:55
jo a ne ani prut, ale udice rovnou...to bych nedala ani ja...mam take ochuzenou slovni zasobu...~k~
Eeka 20824
13.5.2012 21:18:30
No tak ochuzenou slovni zasobu v cestine nevim zda ma, dle meho nakeca dost, ale prut by se sebe nevydala take ani omylem... Ona by vsak nedala ani "rod"...neni to slovo, ktere by se objevovalo nejak v oblasti jejich zajmu...

hmmmm...ja ho mam porad zafixovanyho jako desetiletyho... tak jako nevim jak s tim taborem takhle... ja bych idelane dala holky na rok tchyni s tim, ze bych vsak letela take... to bych neprezila byt bez nich. I kdyz...kdo vi jakou budou mit pubertu:-)
Federika 14090
13.5.2012 21:12:42
bude mu 14...nevím,jestli je pro tuhle věkovou kategorii tábor a jestli jo, tak bejvají většinou na dva tejdny, to je prd...
Kudla2 58452
13.5.2012 21:12:33
Kytko, neblbni, holky mají pravdu.

Anglická školka je těžký nadstandard, neměli bychom na ni ani náhodou, přesto si myslím, že a) anglicky se dá dobře naučit i později a jiným způsobem, b) i kdybys poskytla dítěti do života ten Oxford, tak je iluze myslet si, že mu tím ZAJISTÍŠ štěstí nebo spokojenost.

Takže já bych to na Tvém místě hodila za hlavu, připadá mi absurdní vyčítat světu jako nespravedlnost, že zrovna já nemám volných tři sta tisíc ročně na anglickou ŠKOLKU.
Federika 14090
13.5.2012 21:11:38
no u zápisu mu bylo vytčeno, že místo "udice" řekl " prut a na tom takovej provázek"~t~ Označili to za ochuzení český slovní zásoby kvůli angličtině...
Eeka 20824
13.5.2012 21:10:28
Kasli na vyukovy program, posli ho na klasicky tabor. Bude za plotem, bude to levnejsi a nauci se nejlip;-)
Eeka 20824
13.5.2012 21:09:34
Boha, nedes me! To ona by Staflika a Spagetku nedala dohromady ani omylem. A ani nechtej vedet jak se presentovala pri zapisu do skoly! Ceskeho vecernicka nevidela nikdy a pohadky co bezi na Animacku zna (nektere) v originale takze treba ona nerozezna jmena postav v ceskem prekladu... zna je v originale.
Federika 14090
13.5.2012 21:07:07
to taky plánuju, jenže to až tak jednoduchý není.Bu´d seženu výukovej program, to extra levný nebude nebo někoho známýho,ale on fakt málokdo touží po puberťákovi~t~ A bez dohledu ho ještě nikam vypouštět nemůžu, jen s ním tam strávit měsíc taky ne....
nevíš o někom, kdo by ho chtěl do Anglie na práci?~t~ nějakje dráb by to musel bejt...
Federika 14090
13.5.2012 21:04:46
nooo~t~já si vybavuju, že měl Denis problém v anglický škole v češtině,když měl doplňovat druhou postavičku k nějaký postavě z večerníčků nebo českých pohádek.. Ona na televizi vůbec nekoukal a když, tak měl častěji puštěnej německej nebo anglickej program,takže třeba Káťa a kdo, Štaflík a kdo?-byl fakt problém...~t~
Tak jim to radši občas pusť..
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 637  [Dalších 577 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.