| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 637  [Dalších 567 >>]
Eeka 20824
13.5.2012 21:04:05
hele, tak jestli je David takovy tak bych nediskutovala a o prazdninach vysilala za hranice. Mesic na tabore v UK mu da 10 x tolik co vyuka v hodinach za cely rok a to mam na mysli i zdanlive intenzivni vyuku treba deseti hodin tydne. Skolu bych si nechala tak na vysvetleni gramatiky.
Eeka 20824
13.5.2012 21:01:41
moje deti nemaji na vybranou. Momentalne uz nevedeme ani ceskou TV, pokud chteji pohadku tak ji maji v AJ, na comp nechodi a DVD maji z 95% v AJ a co maji v cestine je treba Mach a Sebestova jedno dvd a tak... a stejne na to nekoukaji. Ted jsme se stehovali a uz jsem ani ceskou TV nenechala vyladovat, mame asi 300 programu v AJ a furt nic na co by se dalo koukat~t~

Ale chapu, ze holky josu jina vekova kategorie nez David a zatim je to jednoduzsi co se vyberu TV, compu a pod tyce..

Emma se hezky rozmluvila, obema jazyky celkem stejne...jako kamaradky deti mluvi cesky lepe, ale to myslim, ze je spis zalozenim nez tim, ze tahne dva jazyky. kdyz jsem se vratili po sesti tydnech (v lednu) tak ji trvalo asi tyden nez zacala mluvit cesky na ucitelky ve skolce coz bylo epesni vhledem k tomu, ze tam jsou ceske ucitelky, ktere jinak neumi. Rekla bych, ze to bylo vic stresujici pro ne~:-D
Federika 14090
13.5.2012 20:54:39
hmm, víš co, tohle jde dělat u těch malých, david je lenoch, dobrovolně si angličtinu nepustí, donutím ho jen tak,že mu zakážu koukat na blbosti v laptopu, pokud to není v angličtině~t~
A F. už mluví anglicky hezky,ale trvalo jí měsíce, než vůbec začala v tý školce mluvit..~e~
Eeka 20824
13.5.2012 20:49:02
Co zna ti nezapomene...ale nebude se mu ten jazyk rozvyjet co se slovni zasoby tyce. Poustej mu anglicke dvd, TV... Idelane ho zase na mesic odesli do UK...

Ja koukala na zakladku se zvysenou vyukou jazyku a okamzite jsem od toho upustila a od zari bude ucitelka z jejich skoly ucit TJ soukromne cist a psat v AJ. Je to rodila mluvci a ma dcerku ve stejnem veku a take pujde do trvni tridy a tak to sfoukne pri jednom.

Ja pojedu za mesic do Merina, mozna bych se mohla stavit v nedeli cestou zpatky. Jeste se domluvime jak jste na tom s casem;)

Jinak G jde do vrtule z Emm, ktera odmita pouzivat I a vsechno je Me...nejoblibenejsi je "cos me not want to"~t~
Federika 14090
13.5.2012 20:41:22
ahoj Eeko,
nedávno jsem si na tebe vzpomněla:-)
zatím řeším, mám nějaký kontakty, ale on taky není David zrovna dítě snadno udatelný~b~ Určitě se ale něco najít dá.
Kdy míváš volno? Musíme se vidět.
Já zas budu mít problém s tím,že od září bude mít denně několik hodin španěštiny a na dva roky mu víceméně vyřadím angličtinu, ta tam je jen dvě klasický hodiny tejdně a velká pozornost tomu věnovaná není.
Eeka 20824
13.5.2012 20:37:27
Fede, zdravim...hele, s tim spanelskem. Jedete tam jen se druzit a tim pilovat, nebo na nejaky program?

AJ neresim, to si vyresim jinak, ale prave odmitam davat holky na jazyky do skol (mimo povinnych hodin) a krouzku, protoze vim nejlip, ze se takhle nemaji sanci naucit. Chtela bych je vyvezt tak za 3-4 roky (tu starsi) na 2 mesice do Spanelska s tim, ze ja se tam budu poflakovat a ona v nejakem programu realizovat jazykove. Neco jako tabor by byl idelani, nechci na vyuku jazyku primo...chci ji hodit at plave.

Jeste premyslim o Francii, ale to mozna az zvladnou tohle...
Federika 14090
13.5.2012 20:31:05
ano, Cardoamono, z té speciální jazykový základky na Pankrácichodí několik dětí s mým synem na osmiletý gympl..jsou na tom v angličtině o malinko líp než děti,který nešl z jazykovky,ale fakt jen o malinko a velmi brzy se rozdíl setře. A umí stejný houby jako osttaní-Víc umí jen ti,kdo pocházejí z vícejazyčných rodin nebo se tomu věnujou jinak a jinde...
Len 108740
13.5.2012 20:20:39
Janino, ale mas. Oxford je porad jeste zadarmo pro obcany EU jine zeme nez Anglie, neb je to nevymahatelna pohledavka. Vim o nekolika, kteri tam studuji zadarmo. Samozrejme, ze neco stoji pobyt, ale jinak je to normalni statni univerzita, tj. na pujcku 9 tisic rocne, ktera je pak ovsem pro obcany EU nevratna. Zatim.
kytko 28439
13.5.2012 20:17:34
ježíši!!!!!!
ty jsi vůbec nepochopila, co mi vadí.

myslím, že to dobře vystihla Marťa, přesně takhle jsem to mylsela a už fatk nemám sílu reagovat na takové příspěvky, které jakoby záměrně něchápou, co jsem měla na mysli.

Luppa 125896
13.5.2012 20:16:25
Jistěže ročně !! Pardon !!
Ale ano, jde se dobře naučit, třeba v Praze na Pankráci je speciální jazykovka, nebo v Praze 8 v Žitomírské. Pak je velký rozdíl vidět žáky takových škol když se sejdou na střední škole a je tam poznat jak kdo jazyky umí.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 637  [Dalších 567 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.