Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
7.9.2017 16:22:37
Nepocitam to, proste je prinesou ze skoly a kdyz na schuzkach slysim, jak rodice deti odvsivuji /resp. neodvsivuji a spokoji se jen s umytim protivesnym samponem/, tak se divim, ze je nemame permanentne. Doted se mi osvedcovalo pouziti kokosoveho oleje na uduseni zivych vsi, pak prezehleni a manualni stahovani hnid, ovsem letos jsme chytli nejakou velmi odolnou odrudu vsi a kdyz jsem je tahala uz ponekolikate poctive z cele hlavy a po par dnech tam zas nejaka byla, priznam se, ze jsem se uchylila k samponu pro psy a naslednemu vycesani pomoci nitty gritty vsivacku a konecne mame klid. Dcera ma vlasy po pas, syn taky nema kratke, oba je maji huste, takze odvsivovaci epizoda vzdy zabrala cely den.
|
| zefýr | 58223 |
|
7.9.2017 16:13:28
Dcera přinesla dvě vši jednou ze školky, muž mi o té možnosti řekl, když jsme spolu seděly na sedačce- hlava u hlavy. Našla jsem jednu a dvě hnidy a byl konec- u ní.
Ta druhá přelezla na mě a já se jich zbavovala hůř Pak už nic. Ťuk. |
| Senedra | 14756 |
|
|
7.9.2017 16:08:14
Orthosan pro zvířata je už také stažený z prodeje a nevyrábí se.
![]() ![]() ![]() |
| Konzerva | 153011 |
|
|
7.9.2017 15:40:41
Ve věku 8 až 14 několikrát do roka.
Přešlo to až v pubertě. Mám pocit, že se změnou hormonů začlo dítě vším smrdět nebo co, takže už pak na něj nelezly, přesto že na tábory a do školy (největší zdroj vší) jezdilo a chodilo pořád. |
| Girili | 117849 |
|
|
7.9.2017 14:53:11
Jasne, ze to neni o hygiene. To se muze stat, ze se vrati i pri veskere snaze.
Nam se tato "radost" zatim vyhnula, jak u me, tak u deti. Pripisuju to extremne jemnym vlasum, ktere mam ja i dcera. Syn ma sice jrasne huste vlasy, ale pri vyskytu vsi ve skolce prisla vzdy preventivne na radu masinka. ![]() |
| xxxxxx2 | 134466 |
|
7.9.2017 14:42:23
jednou ve školce a pak loni jsme je měli asi 3x za sebou a letos jsme je chytli i na dovolené, z půjčovaných přileb
|
| Jana+3 princezny | 100218 |
|
|
7.9.2017 12:54:29
Jako zkušený odvšivovač můžu říct, že v tom nejsi sama. Nejstarší dcera měla vši minimálně 6x. Vždy jsem se toho zbavila hned v den nálezu tím, že jsem jí je celý den vyčesávala a žehlila vlasy, abych zabila hnidy. Je to pakárna, ale musí se to udělat. Neinvestovala bych do žádných drahých prostředků. Lékárnice se mi přiznala, že už nějaký ten rok nemají složku, která vši zabíjela. Kup něco na bázi oleje a vyčesávej jak divá.
Taky vždy desinfikuji byt, peru lůžkoviny a vše, co nebylo ve skříni....ale to prý není až tak důležité. |
| m-007 | 151891 |
|
7.9.2017 11:49:37
Prala bych si vratit doby, kdy mym nejvetsim problemem byly vsi u deti :)
ja jsem spokojena s orthosanem. Na rozdil od prostredku z lekarny fungoval. |
| Alay | 102482 |
|
|
7.9.2017 11:47:24
Presne ja jim vcera vycesala hnidy obou dceram a sobe preventivne i te male to zachytilo a meli jich tam jeste dost a to sem jim je hodiny vybirala takze pro me maly zazrak.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.