| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Humor

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 4955  [Dalších 4925 >>]
Kopřiva Dvoudomá 34182
20.9.2017 11:26:54
Filipe, takto můj otec učil nápadníky mé sestry správně telefonovat.

N: Brýden, je doma Zorka?
O: Mladý muži, do telefonu se představujeme. (zavěsil)

Za minutu telefon opět zvoní:
N: Tady Jiří Houška, je doma Zorka, PROSÍM?
O: Jiří!!!! Dobrý den!!!!
N: Dobrý den.
.......
Je doma Zorka, prosím?
O: Není, šla do hudebky.
N: Aha. Tak děkuju.
O: Není zač, rád jsem vás slyšel.
Anna Veselá 126368
20.9.2017 10:01:57
Tož našla jsem :) zkopírováno odjinud

Slovák Koloman emigroval do Ameriky a začal tam pracovat jako řidič autobusu.

No ale protože byl poněkud prchlivý, stalo se to, co muselo. Jednou mu nastoupil člověk bez peněz a chtěl ho umluvit. Koloman se naštval a vykopl člověka ze dveří ven, bohužel zrovna pod auto. I přišili mu vraždu a dali trest smrti elektrickým křeslem. K poslední večeři si přál banánů, co sní a dostal je. Pak ho připoutali na křeslo, pustili proud - a nic.
No a protože za jeden trestný čin nemůže člověk být potrestán dvakrát, museli ho pustit a vrátil se za volant autobusu.

Ale nepoučil se a jednou, když stará babka dlouho nastupovala a autobus nabíral zpoždění, se opět Koloman rozčílil a vykopl babku ven, bohužel zrovna pod kamion.
Opět ho odsoudili za vraždu k trestu smrti a protože už si pamatovali, jak to nevyšlo, dali si tentokrát pozor, důkladně mu oholili všechna místa, kam měl vcházet proud. K poslední večeři si opět přál banánů, co sní, i dostal je. Připoutali ho, pustili proud. Nic. No a protože za jeden trestný čin nesmí být člověk potrestán dvakrát, museli ho opět propustit.

Ale ani tentokrát se nepoučil a když mu jednou nastoupil černoch bez peněz, Koloman se rozčílil, zařval cosi nepublikovatelného na jeho adresu a vyhodil ho ven. A náhoda tomu chtěla, že zrovna pod autobus. I přišili mu opět vraždu, tentokrát s rasovým motivem a dostal křeslo. A protože si všichni pamatovali, jak už dvakrát přežil, dali si na přípravách obzvláště záležet. Oholili mu všechna potřebná místa dohladka, nanesli zhruba dvakrát tolik vodivého gelu než bylo předepsáno a protože už si říkali, jestli třeba neizoluje to, jak má ruce od banánů po poslední večeři - opět si je přál - krmili ho banány jak malé dítě. Pak ho posadili na křeslo, které předtím třikrát vyzkoušeli naprázdno, dvakrát se důkladně ujistili, že je všude připoután a proud má vcházet do těla těmi správnými místy. Stiskli vypínač - a nic.
Nu jak víme, opět ho museli pustit.
Ale ředitel věznice už celý šílený zařval: "Kurva chlape jak vy to děláte, že už jste potřetí přežil popravu na elektrickém křesle?"
Koloman pokrčil rameny: "A čo ja viem? Asi že som zlý vodič?"
Filip T. 134358
20.9.2017 9:58:08
Chlap na pouti vidí stan s nápisem: JASNOVIDKA. ODPOVÍM NA DVĚ OTÁZKY ZA 1000 KČ.

Chlap vejde a povídá: "A nezdá se vám to trochu drahý, za tisícovku?"

Jasnovidka na to: "Ale to víte, že zdá. Vaše druhá otázka?"
Filip T. 134358
20.9.2017 9:54:01
Madeleine, připomnělas mi dávnej telefonát s kamarádkou mojí ségry:

Crrrr....
"Ahoj, máš doma ségru?"
"Mám."
...
...
...
"Aha! A můžeš mi ji dát, prosím tě?"
"Můžu."
...
...
...
"Tak mi ji dej!"
Kopřiva Dvoudomá 34182
20.9.2017 9:42:05
Ten je boží. To mi připomíná tu scénu v Životě Briana, jak tam Říman říká všem těm ukřižovaným: "Komu se nelíbí, kde visí, ať zvedne ruku!"
Anna Veselá 126368
20.9.2017 9:32:28
~t~
Holt něco vyzní jen ve slovenštině ~:-D Což mi připomnělo ten nekorektní vtip o elektrickém křesle, ale neumím ho slovensky celý napsat/odvyprávět :)
Kudla2 58452
20.9.2017 9:19:15
Madelaine,

já to znala takhle:

Dobrý den, máte prosím vás hodinky?
Mám.
A víte, kolik je hodin?
Vím.
A můžete mi to říct?
Můžu.
madelaine 42020
20.9.2017 9:14:51
"ťuk ťuk"
"kto tam?"
"to som já, otvor!"
"aký otvor?"
"otvor do piči!"
"otvor do piči..??"
jak 39257
20.9.2017 9:05:27
Medved jako vladce lesa uz ma nejak dost orgii a alkoholu. V celem lese vyhlasi prohibici. Druhy den chytne zajice, jak u jamky pije vodku. Vezme mu ji, domluvi mu.
Pozitri ho chytne znovu, uz ho vytaha za usi a je vazne rozlobeny.
Dalsi den jde zajic na mytinku a vidi medveda, jak v jezirku plave a pije pivo. Uplne konsternovane rika: ale medvede, my zviratka v lese preci uz nepijeme.
A medved rika: no jo, copak Vy zviratka v lese, ale my ryby, my parime dal.
madelaine 42020
20.9.2017 8:56:08
Můžu se vás zeptat, kolik je hodin?
Můžete.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 4955  [Dalších 4925 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.