| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 14733  [Dalších 14613 >>]
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086
25.8.2012 11:24:53
Ahojky! Nakukuju po dlouhé době a hned vidím, že rádu čeká škola, tedy držím moc palečky a máš u mě velký obdiv.Já bych to nedala ani náhodou.

Já mám ted dva dny dovču budu ještě s dětma, nějak nedopadlo hlídání a pak už škola. Letí to hrozně, adélka do páté a tom za rok do školy.
V práci budou také zmšny nejspíš nás čeká za rok dojíždění v tom lepším případě jinak skončíme.Oni neví jak to vůbec bude, tak si tím hlavu lámat nebudu a budu holt brát věci tak jak půjdou. Pro mě každý měsíc v téhle práci je super bez dojíždějí co se toma i adi týče a až tu výpověd dostanu pak to začnu řešit.

Zkusím vás nějak dočíst

Jinak dovolená byla jen ježděnípo výletech, peníze nejsou cpou se do baráku tak snad příští rok.
Radus+V+J 34821
25.8.2012 7:36:15
holky,
tak mě vzali na vejšku, takže pokračuju na Inga~z~
dost jsem si odvykla, takže nevím, jak se mi bude chtít zase učit, ale snad to nějak půjde.

ted se připravuju, jak povím "staré generaci", že sex po půl roce a dovolená opravdu nestačí na to, aby člověk otěhotněl~q~ už jsem z toho unavená, jak každý, tak máš manžela doma, po půl roce to půjde jako po másle.......no už to vidím, budete mít doma malou řekyni.........~o~~o~~o~

taky to znáte?
Radus+V+J 34821
20.8.2012 7:58:44
ahojky,
tak už jsme zpět, měli jsme se nádherně, ale trošku nás tam pozlobily zdravotní problémy.

Už ani pomalu nevím, že manža někde byl, prostě se to hrozně rychle vrátilo do starých kolejí. Já se od večera zapojuji do pracovního procesu, vůbec se mi nechce a tento týden by měl děkan rozhodovat o odvolání,tak jsem docela nervozní.

Užívejte si zbytek prázdnin, dneska asi padneme vedrem, Kačko ty si konečně užij bazének a hlavně si zarelaxuj~;)

papa
KackaD a Tobik 42056
19.8.2012 10:52:23
Ahoj holky,

ja jsem ted mela silene obdobi snazila jsem se delat dve veci najednou a ono to fakt nejde sedet na dvou zidlich, mit eshop s galanterii a ve velkem sit a prodavat na jarmarcich, tak uz manzelovi dosla trpelivost a rekl jedno si vyber nebo te z toho klepne pepka, no tak budu mit jen galanterii a sit pro radost :-) ale je to tak tezke chtela bych delat oboji, ale den je tak kratky.

Nase mimi snazeni se nejak nevyviji a ani nemame zatim chut na to IVF ktere jsme chteli absolvovat v zari nebo rijnu. Vubec se mi do toho nechce :(

Kapsar do skolky v pohode usiju rekni jake barvicky chces a jestli to ma byt ten klasicky vepredu uplne dve kapsy pak velika kapsa za tema dvema. kdyztak mi pisni na beruska@broucek.cz

Moc vas pozdravuje Doris :-) psala mi pro zmenu o sacek na veci do skolky :D:D

Poradne si uzivejte leta :-) u me bylo zatim tak pracovni, ze jsem do naseho cvachtaciho bazenu vlezla jen jednou ~n~~n~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
14.8.2012 11:51:38
Raduško paráda!!!Vidíš, uteče to fakt rychle a to je dobře! užijte si co nejvíce dovču a neboj, 14 dní je brnkačka oproti té době!
Eika+Saša+Izinka 48050
13.8.2012 21:58:32
Raduš, vy už si asi užíváte u moře... tak hlavně, ať se vám tam líbí... a krásně si to užijete...
A s tím miminkem asi moc neporadím... já měla první porod celkem v pohodě, i když byl Sašík se šňůrou kolem krku.. a s Izinkou to byla neuvěřitelná rychlost a ani to tolik nebolelo... psychicky jsem se na ten porod připravovala - jako že jsem si říkala, že musím myslet na něco jiného a hlavně se soustředit na to, abych se uvolnila a nezatínala zuby při každém stahu... bylo to těžší, ale fakt mi to pomohlo... Zní to sice asi blbě :-))) ale třeba to pomůže :-)
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
12.8.2012 6:09:24
Kačko, mám dotázek, šiješ také kapsáře na ramínko do školky? Děkujůůůů :-)
Radus+V+J 34821
7.8.2012 16:18:26
Eiko,
uteklo to jako voda. Dneska jsem objednala zájezd na Zakynthos a v neděli odlétáme.~;)

jsem ráda, že se vám v baráčku líbí~R^ Co se týče miminka, já ti nevím....manžel by chtěl, docela dost o tom mluví, já nevím, jestli budu pokračovat ve studiu, čekám na odvolání a hlavně......fakt se mi nechce do porodu~7~ Když vidím miminka, úplně mě to dostává, ale pořád převažuje ten negativní zážítek z porodu~n~ nevím, co s tím, po tolika letech a prostě nemůžu na to zapomenout~7~
Eika+Saša+Izinka 48050
6.8.2012 16:01:35
Raduš, to je super, jak to rychle uteklo... Tak teď už si budete jen užívat... a pustíte se do miminka?
Koukám, že nám změnili rodinku... jinak my se máme krásně.. užíváme nového bydlení, zařizujeme, děláme venku.. jsem spokojená..
Tak se mějte také krásně...
Radus+V+J 34821
4.8.2012 12:46:06
Jani,
je to neuvěřitelný!!! opravdu, ted už to vidím jinak, byl tam 5,5 měsíce, trošku m u to zkrátili, ale i tak. první 3 měsíce jsem měla školu, státnice, moc to neutíkalo, pak jsem se ani nenadála a už nám řekl termín příletu a jak se na to člověk zaměří, tak to letí~R^
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 14733  [Dalších 14613 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.