| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14733  [Dalších 14603 >>]
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
4.8.2012 7:44:38
Teda RAduš, to to uteklo, to je super, že už se vám taťka vrací!
Radus+V+J 34821
3.8.2012 19:12:57
ahoj holky,
tak jak vám pokračuje léto? Mně končí dovolená a za 3 dny nám dorazí taťka, hurááááá~z~~z~~z~
Už se nemůžeme dočkat, snad ani nedospím~t~

Za 14 dní mám ještě dovču, to si pojedeme někam "užít" a pak budu zase na 4 dny slaměná vdova, manžel jde s malým na fotbalové soustředění a v září už mi ho zase vezmou na 14 dní na cvičení, se pořádně ani neužijem~a~
Eika+Saša+Izinka 48050
13.7.2012 13:10:00
Rádí, a kde bydlíte? Teď nevím, jestli jsem zapomněla nebo to ani nevěděla, že jsi z jižních čech?
Jinak my jsme už taky přestěhovaný... dům se prodal přesně, jak jsme potřebovali, stihli jsme všechno, dneska nás připojili na net, tak surfuju a vybírám spotřebiče do kuchyně, která se nám vyrábí... zatím vařím na plyňáku ~:-D Ale jsem tu moc spokojená a zatím se mi ani nestýská...
Izinku se snažím naučit na nočník, ale vůbec to nejde tak jednoduše, jako to šlo se Sašíkem...
Tak si užívejte prázdnin a sluníčka (i když teda dneska je dost chladno).. a hlavně buďte zdraví...
Radus+V+J 34821
12.7.2012 17:48:15
aha~t~ tak moc držím palce!!!~R^~R^~R^
KackaD a Tobik 42056
12.7.2012 12:29:24
Díky to je hlas kdyz kliknes na doporucit :D musím ty šperkaře a tričkaře převálcovat hračkou díky moc za hlasy ~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Radus+V+J 34821
11.7.2012 19:23:42
Kačko a jak dám hlas? já dala doporučit, ale hlasovat nikde nevidím~7~
Radus+V+J 34821
11.7.2012 19:20:37
Radí ahooojjj!!!

takže už v novém, týjo, se máš, to časem všechno zvládnete ~;) a s tou prací..........pořád přemýšlím, zda hledat něco nového nebo vydržet v tom našem blázinci~:(
KackaD a Tobik 42056
8.7.2012 14:02:55
Ahoj holky můžu Vás poprosit o hlásek v soutěži na serveru potvor, moji panenku nepřehlédnete :D
http://www.potvor.cz/?pf=8379

díky
Kačka
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086
7.7.2012 16:16:02
Ahojky! Holky hrozně dlouho jsem tu nebyla, koukám, že jsem občas někdo nakoukne.Všechny moc zdravím.

taky jsme se na začátku roku přestěhovali, starý barák, který si ráda pamatuje je prodaný, asi tak po roce, ještě nemáme zdaleka všechno hotové, třeba adélky pokojík není vůbec, chybí podlahy obývák, ložnice ale postupně se to dodělává.Museli jsme se přestěhovat protože domek se nečekaně prodal.

Tak kdyby někdo z vás jel směr jižní čechy rádi vás uvidíme.

Kdo z vás dělá školu toho strašně obdivuju já jsem po tom taky pokukovala ale netroufnu si při dvou dětech, práci až do večera...klobouk dolů.

I když ted by se škola hodila příští rok to vypadá, že nás budou rušit a jen doufám, že nám nějakou práci byt s dojížděním nabídnout.

Tak se tu mějte přeju krásné léto... a já zase nakouknu.
KackaD a Tobik 42056
22.6.2012 13:56:05
Ahoj holky,

rada pro siciho zacatecnika NEZKOUSET nic na pruzicim materialu, ale nejlepe na uplne obyc treba uterce nebo kousku stareho prosteradla to je idealni. Kroutive materialy se siji vetsinou overlockem nebo overlockovym stehem, aby se lip jakoby zafixovaly.

Je holky, takovych obdivovatele, diky moc :-) ja mam v hlave takovych planu a doma takoveho materialu, ze i duchod mi bude asi kratky :D:D je to jak droga.

Drzim palecky pri studiich, ja uz jsem lemra lina, ja se ucim tak nove strihy, nove triky a veci co vyuziju v praxi.

Hmm miminko je asi hudba budoucnosti, uvidim zda pujdem v zari nebo rijnu na dalsi IVF vubec se mi do toho nechce, ted jak sedim a siju jsem desne pribrala a vubec se mi nechce pohybovat chjo, ale tech deset kilo musim shodit, jinak se me lidi leknou, uz nemam moc reprezentativni postavu, jeste ze nejsem za stankem videt :D
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14733  [Dalších 14603 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.