Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Radus+V+J | 34821 |
18.6.2012 20:00:14
Tyjo Eiko, takze jeste 4 roky pred sebou, ale na druhou stranu, v tomhle oboru se urcite uzivis, ja nad tim taky premyslela, ale na skole, co je blizko nas, neni pajdak dalkove, to co jsem chtela
|
Eika+Saša+Izinka | 48050 |
18.6.2012 17:14:40
Raduš, já jsem teď v prváku na pedáku... ale doufám, že pak budu pokračovat až na Mgr...
|
Radus+V+J | 34821 |
18.6.2012 11:17:26
Hroší a koukni na sebe, šít asi jak jsem pochopila, neumíš a přesto sis koupila stroj a jdeš do toho, to se fakt cení. Faktem s těmi kalhoty to je, podívej se, co všechno teď stojí, výměna zipu, zašití díry a nechat si něco ušít? takže Ti držím pěsti
|
Radus+V+J | 34821 |
18.6.2012 11:15:37
Hroší, z maturity si nic nedělej, ono vzdělání není všechno, člověk musí mít něco v hlavě nebo být zručný manuálně a bohatě to stačí
Kačko, ty jsi ďábel jsem moc ráda, že jsi tak nadšená a hlavně, že tě to baví a jde to na odbyt a žes měla tu odvahu začít!!! já jsem taky pro tohle nadšený člověk, ale nevydržím u ničeho, nemám nápady a to je to hlavní, že každý má přeci sen dělat to, co ho baví a když to ke všemu vynáší, tak je to prostě balada do budoucna bych taky něco ráda, ale s mojí povahou....u všeho jen pár minut Eiko, a ty pokračuješ v učení? já jedu zítra na přijímačky, tak jsem zvědavá, neučím se, není čas, ale říkám si, že když to nedám letos, zkusím třeba příští rok, něco málo už mám a jsem za to vděčná |
18.6.2012 0:08:21
Raduš, já si uvědomila trochu pozdě, že vlastně ekonomii fakt dělat nechci .. ale už jsem to dotáhla až na ten titul Bc... teď doufám, že to dotáhnu dál
Kačko, já tě tak strašně moc obdivuju... já mám takové nadšení co ty asi tak měsíc potom co na něco přijdu takže fakt obdivuju, že to děláš takovou dobu s takovým nadšením... A jak to vypadá s tím dalším pokusem o miminko? |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
17.6.2012 19:23:59
Ahoj holky, Kačko, jde ti to hodně dobře :o) já si koupial storj, dneska jsem se trápial s navlíkním jehly ap odobným a když sjem to konečně dokázala, tak musím příjít na to, jak šít..nemám teda nějakej kus hadry dobrej, mám od pyžama mýho a podobně, trošku přuží a stehy se mi krčí..musím to probrat se sousedkou, co šít umí, koupit si kus nějakýho plátna a zkoušet na něm..zkoušela jsem knoflíkdírku a při první pozici mě jela jehla až od půlky... no děsný ,ale ráda bych se to naučila, abych si mohla zracovat kalhoty, tepláky a tak... obdivuju, jak ti to jde a holky vás všechyn studující taky.. no když já nemám maturitu :o(
máte fakt můj obdiv!!!!! |
KackaD a Tobik | 42056 |
16.6.2012 20:40:16
Radus ja nechci delat ani jeden ze svych oboru, ja chci zustat u tvoreni, rozsirovat svuj eshop, na jare mi vyjde prvni kniha s navody ( ve spolupraci s jinymi) a az bude Tobi vetsi tak si chci otevrit nejake kreativni centrum, na kurzy obchudek neco s hlidanim deti a kavarnickou rozhodne uz nechci sedet nad cisly, ktere me vcelku ani nebavily. Od te doby co jsem poznala kreativni svet me to tak nadchlo, ze se tomu chci venovat naplno.
Jeste se musim hodne zlepsovat, ale myslim ze mi to jde, kdyz vidim jak jsou lidi nadseni z mych hracek, maluvek na tricko, tak je to parada |
Radus+V+J | 34821 |
15.6.2012 13:13:38
noo Eiko, tak to jsi dobrá, tohle všechno najednou.
Holky a proč nejdete raději pokračovat v tom samém oboru s vyšším vzděláním? chcete mít "zadní vrátka" v různých oborech? |
14.6.2012 21:29:16
Ahojky, už jsem vás několikrát dočetla, ale blbne mi klávesnice, tak jsem nepsala...
Raduš, velká gratulace Já teď jedu taky podruhé bakaláře.. Se stavbou teď finišujeme... do konce června musíme být přestěhovaný... takže balím, makám a do toho se ještě učím ... a samozřejmě starám o děti... |
Radus+V+J | 34821 |
10.6.2012 15:26:23
tyjo Kačko, tak to jsi dobrá, žes měla nervy to absolvovat takhle 2x
My měli včera oslavu, takže jsme ještě dneska dojídali "zbytky" a ted konečně odpočíváme. Navíc jak sobota, tak neděle turnaje ve fotbale, takže víkend opravdu náročný a zítra práce.... už aby byl ten náš taťka doma, navíc to děsné počasí, to je hnus, co? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.