Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Radus+V+J | 34821 |
27.5.2012 18:24:50
Ahojky holky,
tak co nového? Já jdu ve středu na státnice, tak mi držte palce, pak už snad bude volněji Jinak taťka by nám měl přiletět 5.8., sice mu to o půl měsíc zkrátili, ale já už se nemůžu dočkat |
Radus+V+J | 34821 |
8.5.2012 19:11:51
Hroší,
ty angíny a vysoké horečky šíleně řádily, ségry holky tím prošly hned 2x za sebou asi po 3 dnech, co se z toho dostaly, tak to uhodilo zase:-( A zánět močáku Ti nezávidím, to je taky na hlavu, tak hlavně, aby Tě to brz přešlo!!! Já mám příští týden dovolenou, tak se nemůžu dočkat, už aby byl aspoň červen |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
7.5.2012 13:51:06
Raduško, vidíš, půlka za váma a teď bude kratší půlka!
Únava mě mrzí, jsem na tom podobně..prošla jsem si nehezkou angínou s horečkama skoro 40 a byla na děti sama... a te´d mám nějaký zánět močáku, další ATB mi asi dají a ještě mi přišli na vyšší hodnotu štítné žlázy. To mě terpve čeká konzultace... jsem šíleně, ale šíleně unavená... a muž, ten se vrací kolem 22h z baráku a přes týdne kolem 20h z práce...tak pomoc taky žádná... ještě že se nemusím učit, to bych prostě nedala ani náhodou.... drž se!!!!! |
Radus+V+J | 34821 |
6.5.2012 18:27:15
ahojky holky,
co je u vas noveho? já se začínám učit na státnice, moc nestíhám, ale to už jsem si zvykla blížíme se pomalu k půlce, už to budou 3 měsíce, co nám taťka odjel, tak snad se to zlomí a uteče to jako voda. Jsem šíleně unavená, tchyně si nevzala malého už 3. týden, vždycky něco má a já už fakt nemůžu Vojtik začal hrát fotbal, je nejmenší v družstvu, už jezdí na zápasy, tak si to dovedete představit, lítá po hřišti jak papír Tak si uživejte května, brzy nám snad zase přijdou slunečné dny a držte mi palce u zkoušek, papa |
4.6Lukyna12 | 50855 |
9.4.2012 11:25:32
veselé velikonoce všem
|
KackaD a Tobik | 42056 |
5.4.2012 22:15:08
Ahoj holky, jelikoz 90% z vas potkavam na facebooku tak ani nepisu sem. U nas skolka super, samozrejme nudli si nosi tak co 14dni, ale pekne se aklimatizoval do statni, no soukroma byla spicka, tady je to horsi, ale diky bohu za ni, mame to ani ne pet minut pesky, proste pohoda.
Mimi snazeni asi odkladame musime dojet dve velke prodejni akce v kvetnu (moje materialove), muz nutne potrebuje nove auto na dojizdeni, denne se fakt najezdi dost a oba touzime po dovolene. Takze to proste nechavame a uvidime, je to jiste, ze nas ceka IVF, ale v momentalnim pracovnim stresu by to byly vyhozene penize, pockam na leto, to svadlenky nesijou a je fakt okurkova sezona Radus to je mi lito s tatinkem, chjo mel by neco rict. Chlapi jsou nekdy dubova palice. Drzim palecky, aby to nic nebylo. Hrosi my se vidame na facebooku vse vim vse znam holky rostou krasne a Mirince taky. Chjo ten cas leti za chvilku bude Tobikovi 3,5 roku a jeste nedavno jsem tlacila kocarek a dneska uz si sam dojde na wc, sam se naji. Jeste ze mi je "jen" 30 jeste si nemusim pripadat stara Druhe bych moc chtela, ale trochu se to ted ve me pere s praci. Konkurence neustale slape na paty, kopiruje muj sortiment a podrazi ceny, je to docela vecny boj. Diky sve praci, ale uz mam dvouletou historii na Fleru a mnoho vernych zakazniku, ktere si proste hyckam. Je to jsem se rozepsala |
4.4.2012 14:01:50
Raduško, no máš toho hodně :o( už aby to bylo za váma, co...
Jinak co ostatní, jakse máte??? Hanka má v 6ti měsících přesně 6100g (i s podložkou jednorázovou) a 62cm :o)) |
Radus+V+J | 34821 |
2.4.2012 14:17:15
Hroší, tak to gratuluju, to je dobře, že ji vzali
U nas........dneska posledni zkouske pred statnicema, hurraa, na druhou stranu Vojtik po tydnu ve skolce opet nachrmlany, ryma, kasel... uz toho mam vazne plne zuby, berou tam unudlane deti a pak to odnasi to moje, chystam se na reditelku, tohle uz fakt neni mozne. v praci odpoledni, tatka nechce prijet hlidat, je porad nervozni, nechce nam rict, jak dopadl v nemocnici, no jsem taky pekne na palici takze vlastne nic pozivitniho:-( |
2.4.2012 10:44:37
Holky, Emu je přijatá do školky!!! Byla 4od konce,po ni ještě 3děti a hotovo, uffffff, huráááááááááááááááááááááá
Hana má špatný noci, kojím za noc tak 5-6x, čili jsem beze spánku skoro už dva měsíce, nevím, jak dlouho jsem schopná nespát.... Raduš, tak co??? Vůbec netsíhám nic, jak nespím, mám všeho plný zuby... |
Eika+Saša+Izinka | 48050 |
21.3.2012 21:40:10
Raduš, to je mi strašně moc líto... moc na vás myslím, aby to s taťkou bylo dobré a hlavně, abyste už byli oba zdraví s Vojtíkem... a jak píšeš, když se to se.e, tak vždycky všechno
A jak píšeš, je to sen, že budeme ve svém a bez dluhů... mám trochu strach, aby to všechno vyšlo, tak jak jsme si naplánovali.. Je to i docela náročný, ale myslím, že to bude stát zato, když to vyjde... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.