Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Radus+V+J | 34821 |
21.3.2012 8:26:50
Eiko,
tak to je dobre, pokud to vychazi tak, ze splatite hypoteku, tak je to super, byt v novem a jeste bez dluhu, to je sen Jinak Vojtik lepsi po ATB, ale jeste kasle, u me zadne zlepseni, po ATB mi nebylo dobre, pak mi po nich naskakaly puchyrky pod nosem, ted mam nejake jine, ale zlepseni nevidim Navic mam tatku v nemocnici, nasli mu neco na plicich, nevypada to dobre, tak jsem uplne v cudu kdyz se to se.e, tak se to se.e |
Eika+Saša+Izinka | 48050 |
20.3.2012 8:43:22
Hroší, naušničky krásné...
Raduš, to je mi líto, že to Vojtíka pořád zlobí... a už je teď alespoň líp? Držím pěsti, abyste brzy mohli běhat po venku... Jinak my jestli se to tu podaří prodat, tak se hypotéky zbavíme.. a to je taky hlavní důvod, proč to děláme... |
Radus+V+J | 34821 |
15.3.2012 14:29:03
Eiko,
tak to držíme palečky, aby se našel brzy zájemce!!! a baráček závidím, méně pak už ty dluhy, já jsem z nich dost na palici Ale kdo je v dnešní době nemá, že Hroší, naušničky jsou krásné!! A malá je šikulka, že to tak zvládla. Jinak u nás.......lepší to bohužel není, malému nezabraly zatím žádné léky, takže dneska nakonec po týdnu dostal atb, já je dostala včera, bolest na prsou, nemůžu si odkašlat, malému se nechtějí trhat hleny, šíleně kašle, rýmu, no hrůza. Navíc dostal nějaká blbá atb, mám ho hlídat kvůli alergii, tu má na penicilin a tohle je něco podobného, ale dala mu je proto, že to pokrývá všechny nemoci, případné chlamydie, černý kašel atd.....takže už jsme týden doma a ještě příští budeme šíleně se samozřejmě nudí, otravuje, já si aspoň tedy uklízím a chci dohnat bakalářku, ale je to dlouhé |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
14.3.2012 11:31:36
a ještě dávám špatnou :o(( |
14.3.2012 11:31:11
vidíte, ani fotku nevložím dobře... |
14.3.2012 11:30:32
|
14.3.2012 11:30:01
Ahoj holky, já teď měla horší dobu...Holky nemocný, nejdřív Emča, pak hani a pak i muž. No pak sjem lehla já, ale to už se nestaral nikdo... no pak jsem skončial na pohotovosti, kde mi dali penicilin, ale nezabral. Jela jsem na jinou a tam konečně přišli, že mám zánět slinných žláz a dostala jsem jiná ATB, silná, jsem po nich hodně unavená... jedu už přes 3týdny na nějaký režim, skoro beze spánku a vyčepraná, nevím, do kdy vydržím... Ale v podnělí jsme byli na naušničkách... naušničky: malá úžasná. Celou dobu seděla na mě, než došlo na nástřel. Dr ji chválila, jka trpělivě sedí a kouká a u nastřelení řev, ale potom se během chvilinky uklidnila a byla ok a usnula..dr se dívala do karty, jak je stará, že je horznej drobeček, že je fakt maličk áa okatá a byla nadšená, protože se na ni i sestřičku smála. A nakonec to zvládlo i to její ouško ohnutý, jen chvilku přemýšela, jak to tam dáme, aby to bylo hezký. a fotečky. Jsou fialkové, Emička měla kulaté v rámečku zelené... Zanče to utíkat, za chvilku si uvědomíš, že jsi v půjce a nejvíc se potáhne poslední týden! Ten první měsíc je už dobrý, ale neutíká, pak se to rozběhne hodně, neboj!!!! no nic, jdu. Noc špatná, minulou sjem díky ATb proseděla na wc a mezi tím se staženým zadkem chodila kojit, tuto se Hanka budila co hodinu.. |
14.3.2012 8:50:51
Raduš, brzy bude teplo a bude vám to utíkat rychleji... Snad už je Vojtíškovi líp...
Jinak my stavíme, takže času moc není.. mezitím prodáváme náš současný dům.. tak držte pěsti, ať se prodá brzy |
Radus+V+J | 34821 |
12.3.2012 10:41:38
Eiko, trošku jo. ale zase jak kdy. manzel nam sice denne vola, ale není to ono. ted Vojtik marodi, zase zvracel hleny, ma osklivy kasel, defakto se mu vratilo to, co mel pred mesice, tak jsem s nim doma a to moc neutika. mame za sebou teprve 3 tydny. :-( uz aby bylo aspon 17 stupnu a dalo se sedet trosku venku, hlavne me i trapi skola, schazi mi jedna zkouska a ten ucitel je moc nemocny, uz ani neprednasi, tak resim, jak ji rychle a hlavne kde udelat, no porad neco
|
8.3.2012 18:57:00
My jsme zase v plném nasazení na stavbě... takže moc nestíhám...
Raduš, tak jak je? Už je to lepší? Hroší, ta je úžasná... fakt jak velká holka... Kačí, fakt jsi šikula... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.