| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 14733  [Dalších 14523 >>]
Radus+V+J 34821
1.2.2012 14:47:58
Kačí, to bys byla hodná, zkusím si něco objednat a když mě něco chytí, využiju Tvé nabídky~;)

Jinak je mi líto s tím manželem a úplně to chápu, ten můj je to stejné.......když mi po celém dni rupnou nervy, tak on je ten hodný, pojd Vojtíšku, maminku chytil zase rapl, on celý den v práci, ženská má na krku domácnost, vaření, praní, uklízení, lítání do školky, nákupy no prostě milion věcí.
hele teď je měsíc doma, než odjede a já přijdu dom a neuklizeno, tak je sprdnu, že já tohle musím taky dělat přesto, že chodím do práce, teď by mohlo být vše na něm a kdepak, jede si dle svého jako kdyby chodil do práce, to je škoda slov,jsou to prostě chlapi~o~~o~~o~
Jolynka, Andrejka & Kristýnka 31997
31.1.2012 17:13:29
ahojky, holky nevite nektera o praci v Praze? Nejlepe v administrative a idealne Praha 4. Me skoncil v prosinci rodicak, od zari hledam praci a porad nic, uz sem z toho na mrtvici.
KackaD a Tobik 42056
31.1.2012 9:11:43
Je holky jen me neprechvalte :D no fantazii mam od mala, neni pro me problem cokoliv namalovat, ale mam ten muj primitivni styl, takze dospelakum to moc nerika a deti jsou nadsene ~b~~b~

Radus to mi povidej, vsechno stoji desny majlant, ja mam tu vyhodu, ze jako obchodnik se dostanu leckde na velkoobchodni ceny, ktere jsou tak o 30% priznivejsi, coz hojne vyuzivam. Navic uz jsem zbehla v nakupovani v zahranici, pouzivani paypalu, aukceni na ebayi coz mi taky usetri kupu penizku :-)

Ale kdyby ses do neceho chtela pustit, dej vedet poradim ti nebo ti muzu pomoct nakoupit material za ty lepsi ceny ~t~

Holky u nas je ticha domacnost, vcera zas muz odkladal uspavani prcka, ten byl pretazeny stropil scenu dostal ode me na zadek a ja drzkovou od muze, ten si pak hral na hodneho tatinka, vycetl mi, ze jsem porad zalezla v atelieru a pracuju a ze se mu (muzi) nevenuju, rano na me ani nepromluvil, Ze on je od rana do vecera v praci, ja porad sama, staram se o barak, dite psa kocku obchoduju, siju to je mu asi malo ~n~~n~~n~ a navic je asi totalne nasr... kdyz jsem mu rekla, ze IVF proste odkladam tak na cerven, ze to psychicky proste driv nedam, dalsi neuspech tak brzo po potratu to by bylo moc. Proc v tech nasich rodinach nemuze byt chvilku klid? To mame jit v patek na ples a me se teda sakra nechce.
Radus+V+J 34821
30.1.2012 16:54:27
to je to, mit talent a fantazii!!! a tu ja nemam~n~

Kačko, to fimo vypadá dobře, i voskovky na textil, co jsem tak koukala, ale delat to pro radost taky nejde, neni to nejlevnejsi vsechno si poridit a s mym pristupem, kdy u niceho dlouho nevydrzim........mozna jsem jen nenasla jeste to prave~d~
Eika+Saša+Izinka 48050
30.1.2012 14:24:20
Taky si myslím, že Kačka má obrovský talent a nadání...
Já se vždycky pro něco nadchnu a pak mi to dlouho nevydrží... už sem toho taky dělala plno... řekla bych, že nešikovná nejsem, jen prostě mě všechno hned omrzí...
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
30.1.2012 12:33:11
tak já jsem sice lev, ale nevydržím u ničeho...potřebovala bych klid na to, navíc nic neumím, tak se vše učit a dělat něco 10minut a pak lítat kolem holek a pak zase k něčemu na vteřinu sednout mě nebaví...a chce to i nápad, fantazii a šikovnost...Což Kačko ty v sobě máš!!!! máš talent!!!!

a dnešní fotka princezen

KackaD a Tobik 42056
28.1.2012 18:34:13
Radus no ja mam tendence zkouset ruzne techniky, siju, mam tu fimo, papirovy scrapbook, hromadu koralku a postupne se k tomu prokousavam, nejvic me bavi kombinovat techniky, naposledy jsem nazehlovala textilni vyztuhu na papir a delal z toho broze zajimavy :D
Radus+V+J 34821
28.1.2012 18:09:02
Kacko, taky vaha? tyjo, mne bavi spoustu veci, ale jen chvili......decoupage, co doma s tim, na mmb to nikdo nechtel, je tam toho moc. hackovani jsem taky delala, po 20te cepici uz me to nebavi, jen semtam Vojtikovi neco uhackuju, malovala jsem zehlickou, taky mne to nechytlo, ja fakt nevim~a~
KackaD a Tobik 42056
27.1.2012 21:55:48
radus je tolik veci co se da delat, koralky, fimo, siti, hackovani, pleteni, malovani, delej neco rukama me to taaak bavi a uz asi nepusti ~z~ a jsem taky vaha!
Radus+V+J 34821
27.1.2012 19:10:20
Eiko, ted uz to nestihnem, jeden mesic delaji vysetreni, odbery, pak vetsinou profuky vejcovodu a pak teprve nasleduje IUI, ale to neva, postupne se s tim smiruju, holt si v klidu udelam statnice, at uz v kvetnu nebo listopadu a pak se to snad rozjede naplno~;)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 14733  [Dalších 14523 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.