| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 14733  [Dalších 14513 >>]
Radus+V+J 34821
27.1.2012 19:08:31
holky,
ja se ho snazim pochopit, ale proste ja uz jsem takova povaha......jsem Vaha, bud vaham jako do ted nebo kdyz se rozhodnu tak to chci a hned~;) jen me ten jeho postoj zarazil, vzdycky vsechno nechaval na me, ja vsechno zarizuju, vsechno je na mych bedrech, tak me to ted rozhodilo.

kdybych mela aspon neco, co me bavi, ale prace na prd, x let u mobil. operatora je na budku, nesnazim ty zakazniky, sotva otevrou pusu, uz bych je nejradeji prastila po hlave, do toho ta skola,ktera me taky zacina stvat vic a vic, driv me bavila, ted ne, ted zlobivy vojtin, driv jsem chodila na zumbu, ale kdo mi ted vecer bude hlidat, ja si proste musim najit neco, co me aspon na chvili odreaguje........ale co? nic me nebavi, nic neumim, chjooo se mnou to vůůůbec neni jednoduche~2~
Eika+Saša+Izinka 48050
27.1.2012 18:06:23
Raduš, to je mi strašně líto... na jednu stranu tě strašně moc chápu (řekla bych, že máme podobnou povahu) a na druhou asi chápu tvého manžela a ten je podobný mému... taky vždycky spíš kouká na to, co na to okolí, až mě to někdy hoodně štve... třeba si to ještě rozmyslí ... a třeba teď - jako ten první cyklus by nesouhlasil? To by nebylo ani divný.... termín porodu na čele napsaný nemáš...

Miri, to je úžasný s tím doktorem, tak to u nás nehrozí, píchnou jim injekci ani nemrknou~:(
A Kristínka teda pěkně roste... ~g~

KackaD a Tobik 42056
27.1.2012 10:54:16
Ahoj holky,
Miri teeeda ta ti roste jako z vody! neuveritelne. Za chvilku se pekne pronese.

Radus to je mi lito, ale nesmis zapomenout, ze proste on se nachazi ve spolecnosti chlapu, je to tezke, ale ja to taky trochu chapu, asi by hodne dostaval cocku a navic kdyby se vam to povedlo, tak nebude s tebou na utz nebude sledovat rostouci brisko. Ja uz resim cas tak trochu jinak, rok dva je v nasem pripade absolutne nic, takze to chce proste trpelivost.

Vidis to bych se mela zeptat co udelali s manzovymi spermijkami v iscare, no meli jsme tam preplatek, takze to snad je dal zamrazene, i kdyz nase kvalita je dost silena, to co je zmrazene je hodne procistene a stejne o berlickach ~t~
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
26.1.2012 16:27:24
My jsme se pred chvili vratili z prohlidky a v necelych 7 tydnech ma Kristinka - 4800g, 56cm, obvod hlavicky 37.5cm

Kdyz se Kristina narodila, tak mela 3220g, domu sla na nejakych 2900g, ve 2 tydnech ale uz mela 3470g!!! A dneska (v necelych 7 tydnech) ma 4800g!!!!!!! Takze za 5 tydnu pribrala 1330g!!!! ~e~

Dneska Kristinka dostala dve ockovani, tak ma chudacek dve naplasti, na kazde nozce jednu. Ale tak ma to tam Kristinka u doktora urcite prijemnejsi zachazeni nez jak jsme to mivali my jako deti jeste za komunistu... Nevim, jak to je u detskych doktoru v Cesku, ale nas doktor dava pul hodiny pred ockovanim Emla krem (na umrtveni, aby to necitila) a plus dneska rikal, ze hned jak ji da to ockovani, tak ze ji mam kojit, ze to bude mit nejprijemnejsi uteseni... Tak jsem ji hned kojila a byla Kristinka rada. Doktor nas pak nechal samotne v ordinaci, aby se mohla pekne najist a dalsi dite, co bylo narade, tak vzal do jine ordinace (ma dve).

Bylo fajn, ze tu byla manzelova mamka a pohlidala Hannu, kdyz jsme obchazeli tento tyden doktory (gynekolog, kycle, detsky...). Tady maji holky fotku s babickou... Kristinka vypada tlustsi nez je, protoze ma navic latkove plinky, aby mela kycle od sebe...

Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
26.1.2012 16:26:37
Radus, to je mi hrozne lito!!! Ja Tveho manzela asi chapu, ze nechce, aby jsi otehotnela, kdyz on je pryc (protoze asi urcite nevedi o IUI uplne vsichni), ale je mi hrozne lito, ze vam to nevyslo nez odjel!!!!!!!!!!!! A on fakt bude pryc cely rok? ~n~~n~~n~
Radus+V+J 34821
26.1.2012 13:03:22
holky,
tak jsem se prepocitala....~n~ manzel to nevzal tak, jak jsem si predstavovala, asi ho mao znam, tuhle reakci jsem od nej necekala, je mi ze vseho na nic....

s novym zmrazenim rad souhlasil, pry kdyby se cokoliv stalo, vratil se nemocny, cokoliv, ale nechce, abych to tu podstupovala.......nejdriv jako, ze to chce podstupovat se mnou, pritom pri vojtiskovi taky byval casto na cviceni a pak z nej vypadlo, pry co by tomu vsichni rekli, ze otehotnim v dobe, kdy on neni doma, ze si vsichni dokazou spocitat a ze by si mohli myslet, ze ma parohy......v rodine i znami vedi, co a jak musime podstupovat a on na me vyrukuje s timhle. co je mi do lidi? tohle je preci nas zivot, mam pocit, ze on jakozto chlap tohle nikdy nepochopi, co citim, dalsi rok je pro me nepredtavitelny, kdyby me aspon bavila prace, ale nebavi me nic, do toho pul roku sama, zlobivy vojtin, debilni skola, jsem proste totalne vcudu, ale jeho ego proste neutrpi, fakt me hrozne zklamal, tohle mu proste jen tak neodpustim........nebo jsem divna ja?~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~
Eika+Saša+Izinka 48050
26.1.2012 11:16:06
Raduš, to je dobře... já tě naprosto chápu... já jsem nedočkavá a nedokážu si představit, že bych čekala tolik měsíců.. takhle to bude super... :-) Držím pěsti ~g~
Radus+V+J 34821
25.1.2012 17:29:38
Eiko, to jsem si taky rikala, vim, ze v tom mnozstvi lidi, ale i tak......

jinak dobra zprava je, ze tam mame prijet, vezmou manzu na krev, zamrazi mu sperma a me pak zacnou resit pozdeji, coz je fajn jupiii. ale nevim, jak se na to bude tvarit manza, takhle veci na rychlo nema rad a asi nebude moc nadsenej, ze to bude opet bez "jeho asistence", ale co nadelame, kdyz to jinak nejde a ja jsem psychicky tak na dne, ze cekat dalsi x mesicu fakt ne... a aspon budu mit nejaky zajem, neco, na co se muzu tesit a i to cekani na manzu mi rychleji utece a navic si to muzu naplanovat dle sveho~R^
Eika+Saša+Izinka 48050
25.1.2012 15:48:54
Raduš, ty jo, tak to držím pěsti, abyste to stihli... a s tim spermatem to je fakt něco ... to je jednání..jak kdyby je to něco stálo poslat jeden dopis.. ~a~
Radus+V+J 34821
25.1.2012 11:17:52
holky,
nam po roce automaticky zlikvidovali zmrazene sperma, to jde bez naseho souhlasu? vim, ze z ostatnich center posilaji po roce fakturu zda chceme prodlouzit nebo ne a tady nic, proste to pry v roce 2008 doufam, ze aspon znicili. tak jsem nastvana, myslela jsem, ze bych to tady mohla resit po dobu manzovi nepritomnosti a takhle tam bohuzel nestihneme na konzultace jet. napsala jsem tam, zda mohou behem te doby vysetrit aspon manzu a me pak, tak jsem zvedava, co mi napisou~n~
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 14733  [Dalších 14513 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.