| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Stará garda

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 14733  [Dalších 14503 >>]
Radus+V+J 34821
24.1.2012 9:52:01
Eiko, no ja doufala, ze stihnem, ale ted tomu neverim ~n~ zalezi, kdy prijde mrcha~7~ manzel odjizdi 14.2. ale 13. ho uz vezu do kasaren, takze to je takove tip top

Andy, FB mam, ale nechodim tam, nikde tam nevidim ty zpravy~:-D pisni mi na maila, mas ho jeste?
Eika+Saša+Izinka 48050
24.1.2012 8:43:56
Ahojky,
koukám, že řešíte pasy... Já si ho dělala předloni - už ten s tím čipem a stál mě 600... Izinku jsme si vloni nechávali ještě připsat do pasu - ještě to šlo, ale letos taky budeme muset udělat oboum... je to fakt pitomě vymyšlený s těma dětma, když se musí fotit takhle malý miminka... stejně za měsíc to miminko vypadá jinak, takže je to úplně jedno...
Raduš, jak jste na tom? Stíháte ještě jedno snažení, že jo...držím pěsti, bylo by to super, kdyby se zadařilo... moc bych ti to přála... aspoň bys přišla na jiné myšlenky... ~x~
Andrey 43732
23.1.2012 19:26:51
Radus nemas nahodou FB? Obcas bych rada popovidala, ale tady uz to moc nestiham
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
21.1.2012 21:54:12
Za Kristinku i za Hanicku jsme platili 100Kc (dohromady 200Kc)
Radus+V+J 34821
21.1.2012 12:29:28
Miri, ja jsem si pak uvedomila, ze ji vlastne jeste nebyly 3, ale zda se mi velika~;)

jinak pas takto pro mimca stoji 100 kc, to jsem taky platila, ty i za Hanicku? Protoze jsem slysela, ze od noveho roku to zdrazili i pro deti, co jim konci ten 5lety pas a mel by stat 1500 tusim, musim se na to pozeptat, protoze i me snad konci~7~
20.1.2012 14:45:35
Radus, pas stoji 100Kc, tak to neni tak moc... Prisroubovany ten fotak maji tak, ze clovek sedi na zidli a vyfoti mu to hlavu. Ale kdyz tam pak maji dite, tak by se o moc vic hodilo, kdyby mohli ten fotak vzit do ruky a tomu diteti vyfotit hlavu (miminku treba vleze). Takhle jsem Kristinu musela drzet jednou rukou v prostoru a jeste ji zezadu podpirat hlavu, protoze ona sama hlavu jeste neudrzi...

Hanicka roste jako z vody, ale zatim jsou ji dva a pul, tak do skolky jeste nechodi. A ani nevim, jestli a kam bude... Ona ma deti strasne rada (napr. v nedeli v kostele chodi na program deti), tak bych ji to moc prala, aby nekam mohla chodit, ale uvidime...
Radus+V+J 34821
20.1.2012 13:33:22
jezis Miri, jak to ty deti foti? prisroubovany a nemuzou s nim hnout? to jsou ty jejich vymozenosti nebo to maji naopak zastarale?~a~ Tos mi pripomnela, Vojtikovi taky koncil pas ted v 5 letech a taky tam nevypadal nic moc, ono u tech malinkych deti to bohuzel jinak nejde~7~

oni ty pasy nejak silene pry zdrazili, to mam radost, ale necham ho radeji udelat ted, nez pred letem cekat dlouho.

jinak z Hannah už je krásná slečna, chodí do školky?
20.1.2012 11:39:05
Kristina konecne dostala rodny list, tak jsme vcera na otocku cestovali z Krakova do Ostravy, abychom zazadali o cestovni pasy obema holkam (Kristina potrebuje pas a pro Hannu novy, protoze na tom starem ma fotku ze 6 tydnu).

Hannah byla prekvapive spolupracujici, za coz jsem byla fakt vdecna, protoze ji ta pracovnice fotila asi na milion pokusu (na zidli, na podstavci u zdi, v klece apod apod). Nechapu, ze oni tam maji ten fotak tak prisroubovany, ze s nim nejde pohnout a pak maji problem s nim fotit...

Kristina byla taky docela hodna...

Ale fotku na pasu bude mit docela udesnou, protoze vsechny dobre pokusy se pani nepodarily spravne zpracovat do pocitace... Takze takhle asi bude Kristina na pasu vypadat... ~d~

KackaD a Tobik 42056
19.1.2012 22:32:11
Děkuju moc :-) tyhle aplikace mě baví, je to jednoduché a vypadá to dobře. Snad se budou na jarmarku dobře prodávat :-) tedy až zas někam vyrazím :-)

Radus+V+J 34821
19.1.2012 20:33:25
Kačko,
ty tvoje tricka a bodycka jsou proste uzasny!!! takove vesele, uz aby se zadarilo a mohla jsem nakupovat, jsou fakt nadherna~;) a ty tricka pro dospele je taky dobry napad~R^
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 14733  [Dalších 14503 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.