Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Radus+V+J | 34821 |
18.1.2012 11:22:27
Kacko,
tak to Ti fakt zavidim, Vojtika vůbec nebavi malovani, strihani, proste nic jdu se juknout na Tve novinky |
KackaD a Tobik | 42056 |
18.1.2012 10:49:15
no vlastne muzu se pochlubit mam hromadku novinek, nejaka tricka, bodycka a tasky vsechny najdete tady
|
KackaD a Tobik | 42056 |
18.1.2012 10:47:44
Ahoj holky,
u nas taky nic noveho, pilne pracuju siju, prodavam, ale leden je takovy cely mrtvy, no aspon siju do foroty Radus to mas teda lumpika, ja musim zatukat, ze v tomto ohledu je Tobi doslova andilek, je zvykly si hrat sam, jen me musi mit u sebe, v pracovne ma svuj stul (je to muj treti pracovni odkladaci a tam si maluje) ma tam bednu s hrackama, hraci koberec, nejradeji mi vsak pomaha, tridime spolu knoflicky, bali je do sacku a dela takove ty neskodne veci. Taky mu uz mohu pujcovat kreativni veci, jako ozdobne nuzky a tak, no to je pak schopen hodinu jen strihat papir a je desne dulezity. V patek na prijedou dat nova okna na domecek, moc se tesim, bude to hned jednodussi umyvani a hlavne uspora tepla, proti tem starym spaletovym. No bude tu jeste hodne prace, ale ja to tu miluju, ani si na byt nevzpomenu, je to parada, aut na silnici by tedy mohlo ubyt, ale co nadelam je to hlavni tah. Zahrada za domem je klidna oaza, tak to to kompenzuje. Hrosi tak to nadobi mej jednou za den, ja to tak delam, ale ja mam mycku to je jednodussi, ale kdyz mam hrnce co tam necpu nebo krehke nadobi (sklenicky od vina tam nerada cpu) tak to nahromadim a az pak umyju, je to lepsi. |
Radus+V+J | 34821 |
15.1.2012 20:51:48
joo Hroší a domů se celý půlrok nedostanou, z Kosova se dřív jezdilo, ale z Afghoše ne, nevím, zda dostavávají dovolenou,ale je to i dost drahé:-( prý je tam někdo na 5 měsíců, někdo na 6 nebo i 7
|
Radus+V+J | 34821 |
14.1.2012 19:05:45
Hrosi, tak to je Hanicka sikovna, ze takhel krasne spinka!!! To urcite cloveku hodne pomuze vid. Jinak manzel jeste nikdy takto dlouho nebyl, jen nacviceni a to meli 3 tydny. No bude to masakr, dneska jsem zase byla z Vojtika na palici, nekdy mam pocit, ze zesilim, kor jako kdyz dneska rekne do minuty 20 mamiiii mamiiii a porad mi neco chce, kdyz varim, uklizim, proste neco delam, holky, on mi fakt neda par vterin klidu, porad vyzaduje pozornost.........v 5 letech je to dle meho sila, ze si neumi sam vyhrat......nekdy taky jo, ale spis ne
u maly deti je silene znat, jak vyrostli a co se naucili, u Vojtika to tak rapidni nebude, ale kez by se nam podarilo to mímo, mela bych zase nejaky zajem, neco, co by mne poradne zamestnalo a snad i rychleji uteklo |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
13.1.2012 13:23:43
Raduško přesně tak, jsou situace, kdy ženská je unavená sama a musí prostě fungovat... ale jak píšeš, zvládneme všechno!!!! Ono to jinak ani nejde :o))
naštěstí Hanka je zlato, kojím jednou v noci a hezky spí, tak pohoda. Už mi jendo uspala celou noc 10hodin v kuse má dny, kdy si popláče víckrát a jindy o ní nevím... Koukám, máš toho hodně...muž už byl na dýl pryč? nevím, dza jsem se ptala či ne. Ale až se vrátí, přijde ti to, jako by ani neodjel... když se mi muž vrátil po 3měsících domů, jakoby nikde nebyl, jen Emča za tu dobu nějak dospěla a udělala hrozně moc pokroků, o které přišel... přijede během tý doby třebas jednou domů? Vím, že se to dělává... neboj, zvládeš to!!! |
Radus+V+J | 34821 |
13.1.2012 11:55:48
u nas taky nic noveho........ja mam zkouskove, takze se ucim, do toho prace, domacnost, pomalu balim manzela, ted ho tedy budu mit mesic doma a pak frr odleta, uz si to zacinam pomalu uvedomovat, bude to sila ale az se vrati, tak si konecne zacnem poradne uzivat
Hrosi, je to mazec vid, chapu, ze urcite situace jsou na hlavu, ale zenske jsou silne, my zvladnem vsechno |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
13.1.2012 10:05:35
ahoj, já teď moc nestíhám...Hani už se snažím víc věnovat, což nese špatně Emča a dost vyvádí a mívá agresivní záchvaty až amoky... jsem dost stále sama, tak je to veselé... snažím se stíhat domácnost(jak já bych chtěla myčku a ne trávit spusty času nad dřezem nádobí)...do toho věnovat se oboum holkám, mít klid pro sebe ,vařit, chodit ven nestíhám denně... je toho dost...
V únor ujdeme na druhej píchanec, první Emča strašně obrečela, že ubližují Hance... ve 3měsících má 4650h a 56,5cm. jen teda vážial by míň, tři dny nekadila .o)) tak prostě klasika matka v domácnosti :o)) |
Eika+Saša+Izinka | 48050 |
12.1.2012 18:59:07
Ahojky,
Miri, u nás nic nového... Hroší, super video... je úžasná Kačí, ty panenky jsou super... jen bych jim udělala pusinky |
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
10.1.2012 10:34:12
Tak co tu je noveho? Nejak tu nikdo neni... Kazdy asi jen nakukuje a nepise
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.