Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
maluko | 137798 |
16.1.2015 9:35:06
Cekacky do janek jsou dlouhy...i nekolik mesicu. My meli v 16 mesicich cviceni, bazen nebo virivku, magnety, elektro a ergoterapii.
|
beruska1982 | (IP adresa: 84.244.96.54) |
• |
14.1.2015 22:09:31
Holky jak dlouho jste čekaly než Vás příjmuly do lázní Jánek a nebo Košunberku?Nejsme ted po operaci.A kolik procedur bychom měli v Jánkách s dvouletým chlapcem?Diky
|
Alena996 | 89106 |
14.1.2015 21:48:44
Jedeme do Košumberku. Jedu s ní jako doprovod. Je ještě malá na to aby tam jela sama..
|
Pája82 | 99524 |
14.1.2015 8:28:18
Zdravím všechny stálice i nově příchozí.
Jsem maminka 5 letého Kubíka, který se narodil s oboustranným PEC a je od narození léčen Ponsetiho metodou u prof. Poula. Ale jen tak pro informaci, kdybychom drželi jen toho, co napíše pan doktor, tak už jsme dávno po nějaké větší operaci. Jsme rodiče, kteří, jak psala Sára, si všechno vyhledají, vydupou, zařídí a kolikrát i obejdou doporučení, protože právě my rodiče jsme s dítětem denně a víme, co mu pomáhá a co ne. Takže denně cvičíme, od 4 let syn chodí 3x týdně na hokejovou přípravku, 2x ročně chodíme na 5 týdenní rehabilitační cvičení (2x týdně vířivka + různé cviky), ve 4 letech jsme si vydupali dlahy na spaní, neboť přednoží se začalo po skončení nošení JM dlah hodně stáčet. Zatím jsme tedy bez operací (pokud nepočítám tenotomii), ale je to dřina a člověk nikdy neví, kdy do toho spadneme. Taky jsme nyní nechali udělat dlahy u jiné firmy, než nám byla "předepsána", tak jsem zvědavá - Ortotika, s.r.o. Brno. No a aby toho nebylo málo, zvažujeme změnu lékaře. Máme pocit, že už to není to, co to bývalo dřív. Takže budeme teď hledat lékaře v oblasti Moravy. Zkoušeli jsme už i Zlín a nee. Takže až najdeme a "vyzkoušíme", tak budu referovat. Prostě tak jako vy všichni ostatní, bojujeme dál a my se taky nedáme! Držím Vám pěsti, ať nožky spolupracují a nekomplikují dětem i Vám ještě více život |
Jana Martinová | 45757 |
13.1.2015 23:03:20
Alena996 - ať Terezce operace pomůže, a další už nebude potřeba.
Do kterých lázní pojede? Jede sama, nebo s doprovodem? |
Alena996 | 89106 |
13.1.2015 21:50:24
Stáni, moc gratuluji k dobrým zprávám z kontroly.A doporučení na lázně. Držím palce at to už navždy vydrží.
Mattanay- vzpomínám si na vás. Je mi líto, že Tonda zas musí na operaci. Snad Doc. ví co dělá a do budoucna to bude ku prospěchu a už na další operace nebude muset. Škoda jen, že rodičové nebojují za lázně. Ze své zkušenosti vím, že to má smysl. Držím palce, jste úžasně obětavá babička. Info od nás. Terezka jde 19. na sudnání sádry po operaci (subtalárního uvolněnílevé nohy). Tech 6 týdnů je s 5tiletým dítětem fakt náročné. Po 4 týdnech jsme museli na přesádrování jelikož si probrousila patu a vykukoval jí drát. Ted jí zas vykukuje drátek nad prstíky ale to snad už do pondělka vydrží. Pak odjezd do lázní, kde se doufám, dobře a rychle zotaví. |
inefable | 134955 |
13.1.2015 20:48:36
Bohužel jsme měli stejný problém , při zjištění na Uz equinovaru nas okamžitě poslali na genetiku kde Jsem odmítla odběr plodové vody a poté jsem se měla rozhodnout o tom jestli si prcka necháme , samozřejmě jsme vše odmítli , protože všechny další testy byli v pořádku. Musela jsem podepsat několik papíru s tím , ze jsem smírena s tím ze dítě se narodí postižené Atd. Kdyz se malý narodil , bylo to težké , zprvu nas léčili v Ústí kde zanedbali peci , pak jsme začali navštěvovat Bulovku , tam malý podstoupil mckay operaci u Prof. dungla . Ted v březnu budou malému 3roky , je zdravý, krasne běhá a kdo neví , ze se s takovou vadou narodil , nic by ani nepoznal. Jsem rada , ze jsem si stala za svým a nepřišla o to nejhezčí co mám jen díky doktorum bez srdce a totální neznalosti teto vady ! Takže hlavu vzhůru 😊
|
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
13.1.2015 20:42:19
....snad ten muj prispevek nevyznel jako vycitka. Jen jsem chtela poukazat na to, ze v dnesni dobe, co si clovek sam nezaridi, nezepta se, nezkouma...to nedostane.
Na druhou stranu, vim na vlastni kuzi, jak moc je dulezita duvera - v lekare - ze dela to nejlepsi pro moje dite. A dluzno dodat, ze ja nejsem asi uplne normalni Mam 3 ortopedy, 2 fyzioterapeuty, 1 rhb doktorku. Jak psala Maluko, muzete se nabidnout, ze pojedete s malym do lazni (teda po 6 roce, je to uz slozitejsi), tam leccos okoukate, mela byste moznost se ptat.... A co muzu doporucit jako volnocasovou aktivitu je lezeni po umele stene. Vyborna vec na protazeni chodidel. Jste uzasna babicka...drzim vam palce. |
maluko | 137798 |
13.1.2015 19:38:48
S temi rychlovkami pri kontrolach je to asi vsude stejne...bohuzel
ohledne rehabilitaci a lazni...muzete zkusit nazor dalsiho ortopeda, nebo primo rehabilitacniho doktora. Bohuzel at uz to bude cokoliv, rozhodnuti je na rodicich. Vymuzete maximalne nabidnout pomoc...treba ze byste na rehabku s Tondou chodila, nebo s nim pripadne jela do tech lazni verim, ze nemate snadnou pozici, drzim palce |
maluko | 137798 |
13.1.2015 19:29:37
Mam z vas radost holky sikovny! Jen tak dal ale chapu te, ja jdu taky na kazdou kontrolu s malou dusickou
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.