Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lendul* | 37206 |
24.3.2009 21:05:32
Já jsem na Prahu 8 a vůbec na Prahu přistěhovalec, tak nevím, jak to tu bylo. My to máme celkem blízko do Divadla pod Palmovkou, kde udělali dětský koutek, sice ho zmenšili, ale jak jsme se tak bavili s obsluhou, tak si za to maminky mohou samy svým neslušným chováním a nedodržováním řádu. Pak tu je u Rokytky hřišťátko. A celkem blízko to máme do Vysočan do parku Podvinní. Jak to vypadá na osmičce "na kopci", to nevím.
Lvice, fakt jsou přístupní. Nevím, jaké máš požadavky, ale co tak nejběžnější - na holení i klystýr se mě ptali, jestli ho chci, kdybych nechtěla, neměli by problém. Nástřih jsem teď podruhé neměla, malou mi na požadavek z plánu dali okamžitě na břicho ještě s nepřestřiženým pupečníkem a nechali dotepat, pak ji vzali na ošetření, ale na moji žádost nemyli (přítel byl s ní) a pak jsme všichni tři byli spolu na porodním pokoji dvě hodiny. Malou si pak odvezli a já musela na gynkologii, protože nebylo místo, ale po 4 hodinách jsem šla na šestinedělí a malá hned ke mně. |
Lefff | 13513 |
24.3.2009 19:55:53
Jj, cpou to jinam. Když si vzpomenu, jak to tu vypadalo před 30 lety... Tolik hřišť u každé skupinky domů, tolik pískovišť, všude brouzdaliště v létě obložené dětmi a mámami na dekách, pár funkčních fontán, v zimě se asfaltové plochy polévaly vodou a dělala se kluziště, kde se bruslilo a hrál hokej... Byly tu tenisové a volejbalové antukové kurty, dětské dopravní hřiště... Dneska to jsou všechno zanedbané asfaltové plochy se zbytky u země uřezaných, uhnilých trubek, pozůstatků to houpaček, prolézaček a dopravních značek, u brouzdališť už většina místních vůbec netuší, k čemu ty divné konstrukce sloužily (a diví se, když jim to popíšu)... Chápu, že nejsou peníze na opravy, chápu, že by to do původního stavu dát nešlo, protože asfaltové hřiště se nevejde do norem EU (navíc nechápu, jak to, že se tenkrát na těch prolejzačkách, pod kterými byl asfaltový koberec, nikdo nezabil nebo nezmrzačil), ale stejně mi je líto, že tu hřiště už nejsou vůbec. Jen smutné šedivé plochy. Když chci na fakt hezké hřiště, je nejrychlejší sjet metrem na Hlavní nádraží. Tam je jedno skvělé
|
TerezieK | 28007 |
24.3.2009 19:00:46
Tak my jdeme do te Trojske v pondeli.
S Prahou 8 a nevyzitim tady s detma jsem za jedno. Sama jsem si stezovala na radnici, ze v nasi casti neni zadne detske hriste... Odpoved penize se cpou holt do jinych casti 8. S manzelem si kolikrat rikame, jak je to tu na prd. V Edenu to bylo super, fakt nechapu proc to tam zrusili. Otazkou je co my matky s tim muzeme udelat. Obavam se , ze asi nic....... |
Lefff | 13513 |
24.3.2009 18:33:16
Ahoj Lendul,
s tím porodním plánem to je fajn. Jsem rozhodnutá ho u sebe mít, informovat je ústně a slušně se zeptat, jestli ho chtějí i v písemné podobě. Nejsem "problémovka", jen mám tři přání, která by se v běžných porodnicích prosycených rutinou mohla jevit jako problém Ad školička a vyžití vůbec: Přijde mi, že naše městská část těch možností moc nenabízí. Nebo blbě hledám. Kdyby tu tak byla aspoň herna typu Človíčkov... Místo, kde se děti vyřádí a matky můžou v klidu pokecat u nějaké dobroty. Zrovna o víkendu jsem v byla v DBK a byla jsem nemile překvapená. Podle mě je to nevyužitý potenciál. Málo místa (zlatý zrušený Eden), občerstvení katastrofální (2 pizzy, jedna horší než druhá), klíč od WC na vyžádání (když se mi udělá blbě, tak je po všem než si stihnu odemknout zámek, který je 10cm nad podlahou). Škoda, že nemám podnikatelského ducha - podle mě v době babyboomu mají podobná (leč lépe vedená) zařízení dost velkou šanci uspět. Ad solná jeskyně: kamarádka chodí s dětmi do té v Trojské a je spokojená. Já ji ještě nevyzkoušela. Ale asi to brzy udělám. Máme doma jen solné slůně, kterého si S. sem tam dýchne, k moři se hned tak nedostaneme a jeskyně je aspoň trochu nějaké řešení. |
Lendul* | 37206 |
24.3.2009 16:44:16
Rosie, ano, ta je tam pořád a pořád stejně nepříjemná, jako byla v r. 2006, kdy jsem tam byla poprvé
Lvice, přijela jsem na Bulovku s porodním plánem a každý, kdo se mnou měl co dočinění, ho četl, bylo to vidět. A i když jsem tam s tímhle papírem přijela, tak se na mě nikdo nekoukal skrz prsty a nebyl nepříjemný, jak jsem byla varována, že se tak děje. Opravdu si myslím, že se to tam změnilo a byla jsem spokojená. (až na to jídlo, no ) Psala jsem i tady na rodince přímo k Bulovce, tak si to zkus najít. |
TerezieK | 28007 |
24.3.2009 15:37:18
to je fajn. ja tam prave nikdy nebyla. Taky bych chtela nejaky plavani jenze mam ted dost hnusny ekzem a to fakt nejde......
My se hlasili do te skolky kousek co je ta Pohadka |
Ivaho | 75720 |
24.3.2009 15:33:47
Joo. Neni tam, žádnej nával nebo jsme možná měly štěstí. Objednat se tam musí, ale já tam v neděli volala 45 min před tím než před začátkem a v poho.
|
TerezieK | 28007 |
24.3.2009 15:31:49
Ivaho je to v te Hnezdenske? Musi se tam objednavat?
|
Ivaho | 75720 |
24.3.2009 15:28:21
U nás jsou super.
|
TerezieK | 28007 |
24.3.2009 15:22:18
Ivaho ja bych tady uvitala taky neco bliz. jsem lina jezdit nekam pul hodinu MHD.
Nad solnou jeskyni premyslim tady mame jednu v Trojske ulici akorat to chce asi nekam kde jsou "friendly" k detem co?:)))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.