Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kristule+ Mates+Adélka22.4.08 | 67149 |
5.3.2009 22:43:56
Dobrý den mamči,
ráda bych Vás pozvala na dobročinou burzu jarního oblečení a potřeb pro děti do mateřského centra Nová Trojka. Více na www.novatrojka.cz Těšíme sen na Vás |
Mája + 2 | 16059 |
1.3.2009 20:08:42
ahojky, jen taková poznámka..
včera jsem byla s klukem na pohotovosti na Bulovce se začínající angínou a doktor řekl, že je na osmičce nějaká angínová smršť a jsme ten den už šedesátý!! děs běs.. hodně zdravíčka všem ! |
maargitt & dráčátka | 67638 |
26.2.2009 9:57:25
ahoj holky, nenajde se tady někdo s mimčem z karlína, koho už samotného ty procházky s kočárem taky moc nebavěj???? mail mám margareta.michalkova@seznam.cz
|
Janinka,Honzík 2.8.03 | 9517 |
23.2.2009 20:59:06
Zdravím všechny mamči, co mají rády tanec a pohyb. V sobotu 7.3.09 9-12h se pořádá v Krakově seminář Flirt dance. Víc info na http://www.slunecnikruh.cz/novinky.php
Je vhodný pro všechny, co se rády hýbou a chtějí případně doma chlapovi ukázat nějaké to "překvapení" |
severanka | 71535 |
18.2.2009 16:16:03
my tam měli 2 babičky, dědu a manželovy rodiče Ale sál je krásný a tak jsme si aspoń udělali pěkné společné fotky. Některé děti tam vypadaly starší a je pravda že pro ně to čekání bylo hodně dlouhé.
|
Ivča | (IP adresa: 85.71.215.106) |
• |
18.2.2009 13:02:22
Je pravda, že jsem si říkala - ještě, že jsem nepozvala příbuzenstvo. Aby si vzali volno z práce na těch 15 minut - asi by nebyli nadšení.
Na druhou stranu dětí je moc, dříve se vše dělalo v jeden den, dneska 2x denně po dobu tří dnů. I když dříve to neprobíhalo o moc jinak... |
Ivaho | 75720 |
18.2.2009 4:00:23
Severanko, na nás na úřadě zapomněli a vítání u nás proběhlo ve 22. měs. Ale to už je pár let zpátky.
|
severanka | 71535 |
17.2.2009 15:11:56
Dcera se narodila v lednu 2007, když jsem volala na úřad, už nás nestihli zařadit do jarního vítání občánků a pozvánku jsem dostali až na podzim. Takže malá už měla 10 měsíců, jestli to někomu připadá trapné tak za to může úřad. Vítání občánků je v menších městech a vesnicích slavnost, při které se sejde celá rodina, babičky, dědové tety a v sále pak je nachystaný i program. Nastoupí děti, zazpívají zarecitují, na konci kdy probíhá gratulace starosta vezme dítě i do náručí, je tam fotograf který to fotí a pak si od něj můžete fotky koupit, celé to pak působí hřejivě a pěkně, jako že je to opravdu událost.
Ale tady to opravdu běží jak v továrně, čekání, pak se rozdají kytky s dárkem a jde se domů. Už jsem si ale všimla že ve velkých městech jsou lidi zvyklí na cokoliv. Když vidím jak tady probíhají svatby, máte na to 15 minut a pak kšá protože za 15 minut je tu další pár, tak se pak ani nedivím, že vítání občánku probíhá stejně masově a odbytě a ještě si to lidi obhajují. Ale zase pokud člověk nevidí příklad že to může probíhat líp, osobněji, není aspoň zklamaný. Já jsem chodila dřív recitovat na obřady takže jsem očekávala něco víc. |
Ilča28 | 77093 |
14.2.2009 10:04:28
tak ještě jednou díky za názory.Oni to tam mají myslím jen 2x do roka.Dcera je říjnová a vítání je až v koncem března,takže jí bude toho pul roku.
No právě jsem myslela že to bude jako i slavnostní událost pro nás,ale takhle to zní opravdu jak na běžícím páse.Co se dá dělat,dětí je víc a víc tak jaký saky paky stím Ted to mají rozdělené už i do tří dnů 30.31.3a 1.4. jeden už holt nestačí |
Ivča | (IP adresa: 85.71.215.106) |
• |
13.2.2009 21:39:24
Je jedno, jestli je půlroční nebo novorozeně. Program je stejně určený spíš doprovodu, děti to nezajímá, to se dá očekávat. Ale zajímalo mě, jak by Seveřanka chtěla provést, aby se o děti jevil zájem?
Každopádně písničky mohly být hezký, to je dobrý nápad, na druhou stranu mi přijde hloupý jít s ročním dítětem na vítání občánků, ale to už je jen můj názor, který nikomu nevnucuju. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.