Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ivaho | 75720 |
29.1.2009 13:13:12
Gigo, letos to vypadá na osmičce, ještě hůř! V jedný školce kroutila učitelka hlavou už mezi dveřma, že je to beznadějný. Že už ani vloni na ty 4 hoďky nebrali, páč mají plno. Měli asi už plno ještě před tím než byl den otevř. dveří, mi to tak přišlo. Na sedmičce psala mamina, že slyšela z různých míst o jedné školce, a neví tedy jestli je to pravidlem všude, že bez sponzorského daru 20 000 Kč dítě nemá šanci nastoupit do mš.
|
nikus | 86973 |
29.1.2009 8:50:13
Ahoj Lucka ja mam 24 10 mesacnu Natalku a tiez byvam v Libni Ked chces tak mi napis na verunka222@gmail.com
|
Berka (Evka 04 + Filip 06) | 8743 |
28.1.2009 16:05:32
jen jmenuj
|
Juldafulda | 60905 |
28.1.2009 13:29:21
Ivčo Berko já si právě nebyla jistá. JInak nejsem jediná komu takhle skoro zavřeli před nosem se slovy ani se nenamáhejte. ale nechce se mi jmenovat. S místy je to špatné všude co si budeme namlouvat jedno je jisté, Praha 8 to má docela dobře ošéfované, protože má zápisy už v únoru. Ale je takové pořadí šancí na úspěch, 1. předškolák pak jsou samoživitelky, oba zaměstnaní rodiče atd. atd. matky těhule s 3- letákem asi nemají moc šancí. Bohužel.
|
27.1.2009 16:50:11
Ivča už ti odpověděla, není to ŠIškova.... jasně stát se to může kdekoliv...ale já teda doufám,že nezapalují už nikdy žádné svíčky natož ohně....
A kde ti řekli,že nemá cenu do té školky dávat přihlášku? Jinak cvičení je pro děti od 2-3 let s maminkama a od 3 a více pak samy, platí se na půl roku a hodina vyjde tak na 80kč. tady je mobil na tu paní Leonu 604 592 459 , cvičení bývá od 9-1O od pondelí do čtvrtka s těma malýma, ty větší to mají nějak odpoledne. |
Ivča | (IP adresa: 85.71.215.106) |
• |
26.1.2009 20:15:36
Terko, bohužel to byla MŠ Korycanská. Ale znám ty učitelky i samozřejmě ředitelku - chodíme do té školky - a věřím, že to byla opravdu nehoda. Učitelky prý okamžitě zareagovaly, je to neštěstí, ale věřím, že se opakovat nebude. Stát se opravdu může kdekoliv cokoliv, i doma.
|
Juldafulda | 60905 |
26.1.2009 12:54:03
Berko a to cvičení s tou Leonou je kdy?
No my byli na dnech otevřených dveří a je to docela síla. jedna ředitelka otevřela dveře napůl a rovnou nám řekla, že se nemáme ani namáhat tam dávat přihlášku prý až další rok. Jinak ta Šiškova se mi taky líbí akorát se doma pořád dohadujeme jestli to není ta školka kde se ošklivě při čarodějnicích popálila ta holčička. Ono stát se může kdekoliv cokoliv. |
21.1.2009 21:04:08
ale jestli tě zajímá takové to cvičení volné v Sokole...tak to je prý opravdu volné.... at si každý dělá co chce...
|
21.1.2009 21:02:48
ahoj, my chodíme, teda ted přes zimu, ne,ale na jaře zase budem. Chodím na děti s maminkama od 2-3 let. moje zlatíčko absolutně nespolupracuje...občas se zapojí,když se mu chce.... někdy vydrží i 2/3 té hodiny... ale doufám,že je to věkem a na jaře se zapojí více. Paní Leona, co s dětma cvičí ho nechává... cvičí se s plyšákama, na koberečcích, takové běhání , skákání, nebo jednoduché tanečky (kolo kolo..., měla babka.., a tak...) pak jsou tam cvičení bez maminek, pro starší dět.
ke školkám,tak mohu jen komentovat Šiškovu, kam chodíme a chci dát i syna...ale pak si nedovedu představit jak to budu dělat až dcera bude chodit do školy Na Slovanku a malej do Šiškový.... to bude ranní maraton... tak pokud mi ho letos do Šiškové nevemou,tak příští rok zkusím SLovanku...ale ta prý nic moc... Před dvěma lety, když jsem zjištovala reference, tak mi přišla Šiškova nejlepší...a jsme spokojení. |
Juldafulda | 60905 |
20.1.2009 15:22:20
No mne by hlavne zajimalo jestli to tam je hodne organizovane pac me dite na prehnane organizovanou cinnost neni. obavam se, ze jakmile by tam videl veskere naradi tak by kaslal na nejake cviceni a vesel by se vsude jak opice
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.