Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lefff | 13513 |
30.1.2009 9:12:31
Já to prostě taky zkusím. Vyplnit a odevzdat přihlášku snad nebude takový problém.
Berko, díky za naději |
Juldafulda | 60905 |
30.1.2009 8:34:27
Ivaho a vyprdni se ted na to. Stejně to nevyřešíš. Prostě jděte normálně ted k zápisu a uvidíš.
|
Juldafulda | 60905 |
30.1.2009 8:32:39
Ivaho v pohodě. Já Tě naprosto chápu!. Ale já si myslím, že by ti holky vzít mohli. Přeci jenom dvojčata to je něco jiného. Navíc teda než se narodí miminko tak holky budou zase jiné než jsou ted. Bude s nima lehčí domluva a možná budeš koukat jak ti nakonec budou chtít s mimi pomáhat. Navíc mezi námi nejsem sama zrovna moc nadšená z toho, že by měl K. nastoupit do školky zrovna takhle v zimě to bude stejně víc doma než ve školce. A o odkládání nemůže být vůbec řeč. je rozdíl odložit roční dítě a 3- leté dítě.
|
Ivaho | 75720 |
29.1.2009 23:25:29
Terezkubo,já tě chápu. Možná jsem to napsala špatně. Já jsem toho taky plná. Né, že bych se holek chtěla zbavit, ale kolektiv taky potřebujou. Nechtěla jsem přece moc, jen dát děti od tří let řádně do mš, ani by mě nenapadlo, že to bude někdy takový problém.
Honí se mi spousta myšlenek v hlavě. Tak to píšu asi trošku zmateně, kolikrát jsem si připadala provinile, že jsem se šla zeptat na umístění dvou dětí do školky, když místo nich by mohly vzít 2 dětičky dvou pracujících matek. Ale co, uvidíme. Třeba to někdy později výjde, uvolní se místo a usměje se štěstí třeba i na nás. |
Juldafulda | 60905 |
29.1.2009 17:16:53
Ivaho - vyznam dni otevrenych dveri mi je znam, ale nechapu proc nekde vyvesi den otevrenych dveri a pak se s tebou odmitaji div ne bavit. Navic vzhledem ke svym drivejsim zkusenostem vyber stredni skoly atd. vim, ze to co je na otevrenych dverich neni potom v realu
|
Berka (Evka 04 + Filip 06) | 8743 |
29.1.2009 16:46:17
nevěš hlavu, byla jsem ve stejné situaci jako ty před dvěma lety a jakým zázrakem mi evku vzali !!! taky jsem čekala mimino , prostě náhoda, že se nehlásilo moc dětí a bylo hodně dětí co docházelo do školy,tak brali skoro 4O děti (před dvěma lety) fakt skoro všechny... a loni se to profláklo a do Šiškový byl nával,tak sousedka dala do Bojasky (taky je doma ještě s menším dítětem) a světe div se holčičku jí vzali . A to přísahám ani já ani ona jsme nikoho neupláceli !!! a kamarádka se snažila během roku dostat dítě do školky i s tím sponzorským darem a neuspěla....
|
Ivaho | 75720 |
29.1.2009 16:18:31
To abys věděla o co přicházíš!
Ne dělám si legraci-. Myslím, že je to dobrá věc. Podíváš se na interier mš, seznámíš s pí. uč., získáš informace, které potřebuješ a na které by Ti třeba během roku neodpověděli. Je lepší se věnovat rodičům v jeden den, než aby se tam "trousili" průběžně. Jen si to vem, kdybys byla v jejich kůži, furt Ti tam někdo zvonil a ptal se na ty stejné dotazy.To by potom asi na ty naše dětičky moc času neměly. Jinak třeba to bude tak,jak psala Giga, zjistí se poptávka a třeba ještě někde něco otevřou. Zatím snahu měli.I když poptávka mnohonásobně opět převýší nabídku, chjo. |
nikus | 86973 |
29.1.2009 16:06:37
Ahoj Vierka mne je 24 mam 10 mes.Natalku Ak chces napis mi na verunka222@gmail.com
|
Juldafulda | 60905 |
29.1.2009 15:47:54
ahoj Lvice, díky za podrobné vylíčení situace v Sokole:)))). Kuba je právě taky aktivec takže by mu to mohlo vyhovovat:))). Bohužel se ted pořád plácám ve zdr. problémech takže jsme tam zatím ještě nebyli. Jinak mám podobnou zkušenost jako Ivaho, ale jmenovat opravdu nebudu. Vzhledem k tomu, že internet je veřejná záležitost a dítě dát školky budu muset páč nečekáme přírustek. A s těmi úplatky tomu věřím. NO, ale bylo mi řečeno, že i když nedostaneme místo v dané školce kam se hlásíme tak stejně to pak člověk musí hlásit na šk. odbor a místo se třeba i najde, ale bohužel ne asi zrovna tam kde by bylo třeba. Všeobecně teda nechápu proč se vůbec dělali dny otevřených dveří, když je všude takový nával.
|
Lefff | 13513 |
29.1.2009 15:12:32
Ahoj Terezokubo
Se Sokolem mám dobré zkušenosti. Úterý 16-17 hodin cvičení prcků - chvilku je "rozcvička" s plyšáky nebo malými kroužky, kdy je děti nosí nad hlavou, dávají z ruky do ruky okolo těla, proplétají pod nohama, házejí rodičům, běhají pro ně (tedy - většina dětí, to moje se většinou nenamáhá a bere čáru rovnou k nářadí...), pak se přitáhne a rozmístí nářadí po tělocvičně (kůň s trampolínou na jedné a vysokým měkkým doskočištěm na druhé, rozložené švédské bedny coby schůdky a prolézačky, jsou tam dvě velké klasické skluzavky, lavička za jeden konec zvednutá a z ní je nakloněná rovina s měkkým doskočištěm, je tam kladina se schůdky a na konci se skluzavkou z lavičky, děti se mohou za pomoci rodičů houpat na kruzích...) a děti si dle vlastního výběru s rodiči chodí na ta nářadí, která je zaujmou. Ke konci hodiny se vše uklidí a děti si jdou zatancovat Kolo, kolo mlýnský, pásla ovečky atd. Na začátku a na konci hodiny se pozdravíme. Kéž by to bylo víckrát týdně - to moje čírtě se tam vždycky tak vyřádí, že pak večer nemá problémy s usínáním Včera jsem se byla mrknout v MŠ Bojasova a byla jsem nadšená. Tedy - co já... Sofča byla jako u vytržení. Nejradši by tam zůstala rovnou. Jenže my jsme přesně ta kategorie, co má šanci naprosto minimální |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.