Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kačíka, TP 27.7. | 23233 |
1.2.2005 13:16:37
Krásný den vám všem!
Dneska je teda nádherně. Hromada novýho snížku a k tomu vylézá sluníčko. Tak jak se máte? Co pořád děláte, že nepíšete? Já sedim v práci a nudim se. No asi zase ve dvě hodiny uteču. Nebudu tu přeci sedět, když nemam co dělat a ani lidi netelefonujou, net už mam docela prolezlej, tak si pojedu hajnout do postýlky. Už máme první věc na miminko. Autosedačku. Je parádní, už se těšim až do ní budu mít co dát. NO to bude ještě trvat. Tak končim Pa pa K. |
rabasek | 7160 |
31.1.2005 10:20:47
Ahoj Kačíku.
Promiń že jsem ti neodepsala na mail ale nějak mi to blbne tak ti píšu sem.Je mi 23 let(v březnu 24)mám dvě děti Kuba 07/2002 a Hanka 07/2004.V Chodově bydlím asi 4 roky.Původem jsem z Příbrami.Jinak poslouchám skoro všechno(mimo dechovky a techna).Mám dva bráchy 21 a 11 let. To máš pravdu že svadba je časožrout a jak to rychle utíká. Až mi to půjde tak ti napíšu víc.Zatim Ahoj Petra. Ahoj Martino a Jano jak se máte? |
Martina |
• |
31.1.2005 3:18:48
Ahoj Kačíko,
já bydlím v Chodově asi rok a půl a i když je to malé město,tak tu nikoho a skoro nic neznám.No a za chvíli bude mimis na světě a ve dvou se ty kočárky tlačí líp :). Jinak je mi 27,ale myslím,že na věku až tak nezáleží,mám o 15 let starší kámošku a dokážem blbnout jako puberťačky.No teď už vlastně ne,skoro se nevidíme,znaly jsme se z práce,která je časově hodně náročná.To plavání a cvičení není bohužel pro mě moc aktuální,nejsem vyloženě sportovní typ a jak jsem četla níž,taky Tě to první plavání pěkně sebralo,já bych dopadla asi ještě hůř.Ale i tak děkuju za odpověď a ráda bych si tady s vámi občas pokecala,jestli dovolíte,budu ráda.Tak zatím pa. |
rabasek | 7160 |
28.1.2005 19:52:48
Ahoj Martino taky jsem z Chodova tak když budeš mít zájem tak mi písni na mail.Petra.
|
28.1.2005 8:47:13
Ahoj Marti,
jsem sice z Královského Poříčí, ale taky hledám. Bydlím tu už skoro dva roky, ale nenašel se nikdo, kdo by byl stejných zájmů a rozumněla jsem si s ní. Většinou jsou starší a mají jiné starosti a mojeho věku tu asi nikdo neni. Je mi 20 (15.2. 21) a jsem teď v 15.tt. Začala jsem chodit v Sokolově na plavání a cvičení pro těh. Je to dobrý. Jezdí tam i z Chodova. Tak zatim čauky K. |
martina |
• |
28.1.2005 3:42:18
Ahoj holky,čekám své první mimi (34tt) a ráda bych poznala podobně "postiženou" těhulku nebo maminku s mimískem na pokec a procházky. Bydlím v Chodově, ale nikoho tu neznám. Pa Martina a mimís.
|
26.1.2005 12:31:00
Tak to je hezký, člověk až zírá, jak si děti spojí nové poznatky a jak je pak použijou. Ségra má sedmiletýho (v srpnu 8) syna a skoro šestiletou dceru a je s nima taky pěkná sranda. Jsou od malinka hrozně zvědaví a pak z nich něco vypadne, že dospělák fakt nechápe a ani neví, co odpovědět.
Jsem zvědavá na svoje dětičky. Jestli budou po nás (rodičích) tak si pěkně užijeme. Za radu děkuju, vyzkouším a uvidíme. Dneska jedu na melír ke švagroví, tak snad mi ho udělá mooooc hezky. Bude už na svatbu. No asi se mi ani nestalo, že by mi ho udělala ošklivě. Tahá mi ho přes čepici. Sice mam dlouhý vlasy a dost to tahá, ale pro krásu se musí trpět. Je pak krásně jemný a pravidelný. S alobalem se to nedá srovnat. Já bych šla ven, nemam co dělat a venku je tak krásně. Musim tady dřepět do 16. hod. úplná katastrÓfa. No jdu studovat zákoník 2005.Možná se i něco nového dozvim. Pa K. |
papajana | 19957 |
25.1.2005 14:24:28
Zkusila bych masírovat a začala bych brát malinovou směs od dědka kořenáře, já ji taky brala a masírovala jeho měsíčkovým olejem. Jinak mě nic nenapadá, každé těhotenství má asi svoje. Ale na břiše jsem taky ležet nemohla, jak mě bolely.U nás dbrý, je tu krásně a děti jsou zdravé, takže super. Za chvíli přijde malá ze školky a zas to začne. Včera řekla cmanželovi, že je paroháč a já musela sáhodlouze vysvětlovat, že se ptala na rozdíl mezi jelenem a srncem a já ji to prostě vysvětlila podle parohů. A když se zeptala: Takže mami, já a Kuba jsme jako koloušci, ty jsi jako laň a táta jako jelen paroháč, tak jsem řekla, že je šikovná a pochopila to správně:0)))) No a spoje zafungovaly naplno, máme z táty paroháče!
Ajoj a ozvi se |
24.1.2005 9:48:40
Ahojky Jani,
máme se dobře a co vy? Ve čtvrtek jsem byla poprvé na těhu plavání a byla jsem tak unavená, že jsem v pátek musela zůstat doma. Zavolala jsem šéfovi, že mi je zle a prospala jsem celé dopoledne. Snad to tento týden bude lepší. Jinak mám veelikááánskou radost, že napadl sníh. A pořád padá :-)) Nevíš, co pomáhá na bolest prsou? V noci se dokonce budim jak bolí a doktorka mi v poradně řekla, že mi trochu můžou pomoct jen vitaminy a ty zobu už od začátku, takže tahle možnost je už zavržená. Za chvilku máme svatbu, tak pořád něco zařizujeme a to mě taky hodně unavuje. Už aby byla za náma. Nejvíc se bojim, že mi nebudou šaty. Minulý týden mi byly už úplně akorát a do svatby je ještě dost dlouho. (12.2.)Před měsícem mi bylly volné a .. No a na váhu mám míň. Tak nevim. |
papajana | 19957 |
20.1.2005 23:42:20
Jak to jde, mamino?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.