| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Sokolov

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 143  [Dalších 23 >>]
Kačíka, TP 27.7. 23233
13.1.2005 11:36:17
Tak jsem se konečně zase jednou dostala na internet. Je to skoro umění. Včera jsem si hrála na taxikářku naší hlavní účetní a taky jsem brzy utekla z práce, protože můj miláček je nemocný. Zvrací, má horečku, ale na střevní chřipajznu to nevypadá, protože průjem nemá. Mně je zatim dobře, tak poznáme jestli je to chřipka nebo ne.
Dneska tu musím sedět do čtyř.:-(
Zítra jdu na první UZV, tak už se těším, až toho drobečka uvidím.
Zatím pa, jdu předstírat činnost.
rabasek 7160
11.1.2005 13:38:10
Ahojky děvčata kdybyste měla některá zájem přivydělávat si kosmetikou Oriflame tak tento měsíc je registrace zdarma.Více info na mailu v záhlaví.Petra
papajana 19957
10.1.2005 11:00:00
Jen si užívej i nálad, ať si pánové nemyslí, že je to prostě jen tak se nafouknout a zase vyfouknout... Je dobře, že se nebojíš, to je podle mě základní předpoklad úspěšného porodu.Ono se to možná ještě trochu změní, až už bude to dítě velké a ty začneš přemýšlet, jak se z tebe vlastně dostane :0))))). Já jsem taky několik dní před 1. porodem byla v porodnici vedle rodící ženy a to se mnou strašně zamávalo, jaká jsem byla hrdinka, tak ty poslední dny byly dost těžké.. Ale pak to bylo fajn.S druhým mi bylo blbě až do porodu, to bylo fakt ošklivý a ještě jsem dělala tu vejšu, v té době státnice, a učila děti s poruchama chování až vlastně měsíc před porodem, manža byl hodně nemocnej, v invalidním důchodu, bylo to těžký... Ale už je to fajn.To je důležité. Užívej si miminka, posílám mu pohlazení a ať hezky roste!Přeji hezký den, jo a ještě ti dám odkázek na pěkné stránky, jsou tam fotky z domácích porodů , já to před porodem okoukla, abych viděla, jak mi to bude slušet...:0)))))http://www.iham.cz/fotografie.php PapaJana
Kačíka, TP 27.7. 23233
10.1.2005 8:58:02
Ten článek je moc krásný. Je to zvláštní, ale já se porodu vůbec nebojím. Nevidím důvod proč se bát. Je to přirozené, sice možná bolí, ale to mi vůbec nevadí, dá se říct, že už se těším. No, ale nejdřív si musim taky užít to těhotenství. Všem jsem říkala jak mi je už dobře a včera a dnes mi je zase zle. Včera jsem měla i takovou nijakou náladu. Ani dobrou ani špatnou a nešlo s ní nic dělat. Budoucí manžel a tatínek si se mnou tedda užije. No běžim zase na firmu. Tak pa
Kačíka, TP 27.7. 23233
10.1.2005 8:41:42
Ahojky Petro,
jsem ráda, že jsi se k nám přidala. Teď nemam na mejlík čas, ale později ti napíšu. A nebylo by lepší pokecat přímo tady?
rabasek 7160
7.1.2005 14:36:29
Ahoj holky jsem z Chodova ráda bych pokecala s někým s okolí jestli chcete písněte mi na mail v záhlaví.Nebo na ICQ 299908286.Těšim se Petra.
rabasek 7160
7.1.2005 14:36:15
Ahoj holky jsem z Chodova ráda bych pokecala s někým s okolí jestli chcete písněte mi na mail v záhlaví.Těšim se Petra.
papajana 19957
6.1.2005 15:07:01
Psala jsem o svém porodu zde http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?z_podkategorie=no&id=55, kdybys měla chuť....Nestíhám, papá
papajana 19957
6.1.2005 13:25:07
Smazal se mi asi 20minutový text, tak šílím. Teď už se malej zas budí, snad budu mít ještě dnes šanci napsat. Hezký den.
Kačíka, TP 27.7. 23233
4.1.2005 14:03:12
To mně se zase moc nelíbí Cheb. Taky mi přijde hodně špinavý, ale znám z něho spíš jen nádraží a Wolkerovku.
Poříčí je moc pěkný. Z vlaku toho moc vidět není, ale starosta se snaží. Je to spíš vesnice než město, ale to mi vůbec nevadí. Pro prcka to bude super.
Pracuju hned v ulici u nádraží, takže si ten děs docela užívám. Ráno sice cikáni ještě spí, ale odpoledne člověk neví, co mu spadne na hlavu.
Jezdím autobusem, do nového roku jsem měla pěkný překvápko. Vždycky mam připravenou 10 Kč nebo dvacku a včera jsem si připravila přesně 7 Kč. No, tak jsem pak dolovala u řidiče z peněženky penízky. Chtěl po mně 8 Kč. Smůla :-))
Špatně mi bylo dost fest, ale už to hodně ustupuje. Dá se říct, že mi je dobře. Jen mam každou chvíli hlad a když se trochu víc najim, tak mi je zle. Takže často a málo. To je teď moje motto.
Už musim zase končit, ten šef je otrava.
Tak pa dneska už nic nestihnu napsat
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 143  [Dalších 23 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.