Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
papajana | 19957 |
4.1.2005 11:12:21
Taj jen ten jeden špuntík v bříšku? To je bezva mít miminko. Přeju ti, abys to měla všechno o.k. Je ti už po ránu špatně? Já si užila věci!!! Hlavně s tím druhým před rokem. Ale třeba to budeš mít dobré, každému špatně není. Takhle ten začátek je fajn, ještě ti neroste bříško, každej tě jen rozmazluje...Kdyby to těm chlapům jen vydrželo ještě alespoň rok po tom. Hlídej si vitamíny hned od začátku, tím se taky dá hodně pomoct. Už máš vybraná jména a porodnici? Necháš si říct co to bude? Jsem zvědavka, co?
Mám jednu výbornou kamarádku ze Sokolova, ale ona bydlí na nějakém tom Vrchu hned za sídlištěm, já to vždycky zapomenu. Teď se ale odstěhovala až někam k Rokycanům. Taky jsem tam jezdila za jedním kamarádem ještě na škole, tak to tam trochu znám. Moc se mi to město nelíbí, připadá mi takový špinavý, ale to hlavně kolem nádraží, to je jak z filmu,co:0))? Ale tam vzadu u domu dětí tam je to hezké. Ty jsi ale z Poříčí, že? Tam jsem vždycky jen projížděla vlakem, je to takové městečko zaseknuté mezi kopci, že jo? To se mi líbilo. To dojíždíš autem do práce? No, o sobě jsem toho moc nenapsala, ale já se polepším, až zas dostanu volno. Hezký den a pozdrávek prckovi. |
Kačíka, TP 27.7. | 23233 |
4.1.2005 8:29:13
Jo a z diktátů jsem měla vždy nejlepší známku za 3. Ale když píšu sama, tak je to v poho. Používám slova, který znám. No nemá smysl to řešit.
|
4.1.2005 8:23:25
Dětičky zatim nemám. Teda jedno malinkatý v bříšku, ale to se ještě nepočítá. Je mi 20, pracuju jako "administrativní pracovnice ekonomického směru" - tedy holka pro všechno v malý firmičce v Sokolově. Předtím jsem byla servírka a mam za sebou Hotelovku v Mar.Lázních.
Mam 3 sourozence - nejstarší je brácha 31, pak jedna segra 30 a druhá 27. Takže jsem takový ten benjamínek. V únoru se vdávám a tatínek s maminkou si pořád nemůžou zvyknout, že jejich miminko už vyrostlo. No musím běžet ke Kotroňovi. Naboucham tam tak 60 fakturek do PC, nějaký založim a pak poběžim zase k nám. No aspoň se nenudim. U nás tolik práce neni. A díky tomu, že jsem těhotná se postupně zbavuju všech možných povinností. Jako např. taxikářka, poslíček pro osobní záležitosti šéfa,... Teď je řada taky na tobě. |
papajana | 19957 |
3.1.2005 18:52:59
jasná páka!Já mám doma taky rozvrh hodin na přístup k PC :0))), ale až to tu bude svítit, vlezu sem. Na pravopis se vycvakni, o tom to není. Já dětem ve škole 7 let opravuju pravopisné chyby a kdybys věděla, jak hrozně mě to nebaví.... Jedničkáři bývají někdy pěkní křiváci v dospělosti a naopak, tak co... No písni něco o sobě, máš nějaké dětičky?
|
3.1.2005 13:39:21
To jsem ráda, že se do této diskuse někdo podíval. Můžu psát jenom z práce, takže jsem časově omezená a často se na net ani nedostanu.
Hned při prvním psaní jsem si vysekla ostudu ( pravopisná chyba ). No pokusím se to napravit. Pracuju od 8.hod. do 16.hod. a hodně času trávím i mimo firmu, tak snad se tu někdy setkáme. A když ne, tak si budem nechávat vzkazy. Souhlas? |
papajana | 19957 |
28.12.2004 21:48:53
Já jsem se snažila znovu nakopnout diskuzi v Chebu, ale marně, můžem pokecat společky, než se někdo objeví. Já už mám 2 sviště (4r a 9m) a je mi 28. Taky zatím ;0))
|
28.12.2004 10:25:17
Ahojky všem !
I když je tu poslední příspěvek ze srpna, tak se přidávám a doufám, že nás tu bude brzy víc. Jsem z Královského Poříčí a hledám kamarádku. Jsem teď v 10tt a je mi dvacet ( zatím ). |
Katka |
• |
22.8.2004 20:00:01
Maminky ze západních Čech - především z Karlovarského kraje, společnost hledá nové Avon Lady a Avon Gentlemany.
Rozhodnete-li se budovat svoji profesní kariéru s Avonem, určitě se máte na co těšit. Připojte se k miliónům žen a mužů na celém světě, kteří mají za sebou zázemí přední mezinárodní kosmetické společnosti přímého prodeje. Všichni tito Avon Gentlemeni a Avon Ladies jsou nadšeni tím, že si mohou samostatně a bez omezení vytvářet svůj zisk. Staňte se i vy Avon Lady / Avon Gentlemanem! Motto: "Chceme být společností, která nejlépe chápe a uspokojuje potřeby žen, a to nejen v oblasti výrobků, ale i služeb a současně umožňuje seberealizaci ženám na celém světě." - Začátek Vás nic nestojí - Vstupní materiály zdarma - Doručení zboží přímo domů zdarma - 100% záruka na výrobky - Objednávání je jednoduché - Nový katalog 13x ročně - Příjemná možnost výdělku - Práce v čase, který vám vyhovuje - Možnost vyzkoušení vzorků - Výběr produktů v pohodlí domova - Seznámení s novými lidmi - Poznatky o nových trendech v kosmetice - Záleží na vás, jak velký budete mít úspěch! - Začátek vás nic nestojí a všechny vstupní materiály obdržíte zdarma. - Zákazníky můžete najít kdekoliv! Náš katalog můžete představit příbuzným, přátelům, kolegům, ve škole, sousedům, u kadeřníka, ve fitness centru, v kosmetickém salónu. - Více zákazníků pro vás znamená větší obrat a vyšší výdělek. - Pravidelnou péčí o vaše zákazníky a objednáváním až čtyřikrát v každé kampani, můžete získat maximum! - O výši vaší slevy rozhoduje hodnota objednávky. - Zboží vám bude do týdne dodáno zdarma. - Avon pro vás připravuje několikrát ročně speciální provize a motivační soutěže, o kterých budete jako AL/AG přesně a včas informováni. - Pokud budete velmi úspěšná, stanete se členkou našeho Top Clubu, který poskytuje dokonce ještě více výhod. - Aktuálně probíhá soutěž pro nové AL/AG, ve které můžete v průběhu 6 kampaní získat zdarma dárky v hodnotě 2400,- Kč navíc k vaší provizi. Všechno zboží Avonu je zajištěno 100% zárukou. Za každý výrobek, se kterým nejste po koupi úplně spokojeni, můžete u Avonu nárokovat prostřednictvím Avon Lady/ Avon Gentlemana vrácení peněz nebo provést výměnu původních výrobků za nové nebo jiné zboží. Tato záruka platí v lhůtě maximálně do tří měsíců od koupě výrobku. |
Natyseka | 20535 |
16.8.2004 19:09:26
Ahojky sešly by jsme se moc rádi,napiš nám na náš e-mail. My teď čekáme asi další mimi.Zítra jdeme na ultrazvuk,tak uvidíme.Ozvi se a domluvíme se.Zatím ahojky Naty
|
kamca1 | 19927 |
31.7.2004 22:29:43
Ahoj tak co se někdy sejít,když jsme obě z Chodova. Budeme rádi, když se seznámíme s někým novým a navíc s někým, kdo má taky holčičku. Máme totiž kolem sebe samé kluky. Kamča
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.